- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li sa zanimavali s hora koito pushat treva?
Bihte li trygnali s nqkoi koito pushi treva.Prestrasten e kym neq adski mnogo.Napushva se na den po nqkolko pyti.Zavisim e mngoo ot neq.I vypreki tova da iskate da ste s nego.I ponqkoga se napiva.Cigari ne pushi izobshto.Bihte li trygnali s takav chovek?
Ами имам такъв приятел и ми е много кофти, че пуши трева...но в никакъв случай не съм го изолирала или пък го избягвам, само защото пуши...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ami imam takiva poznati , no ne bih tragnala s takav ...![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
отговорът ми твардо е НЕ
За нищо на света
Ами познавам такива хора.. ноо... определено не бих тръгнала с такъв...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Heh razbira se,4e bih trygnala s takova mom4e,daje sym i hodila de...V tova nqma ni6to ob6to,ne e ni6to seriozno...Skoro treva 6te se prodava daje i po magazinite!
Heh razbira se,4e bih trygnala s takova mom4e,daje sym i hodila de...V tova nqma ni6to lo6o,ne e ni6to seriozno...Skoro treva 6te se prodava daje i po magazinite!
НЕ не бих!
ot edna strana DA a ot druga NE.....DA za6toto ako ima lubov 6te preodoleete si4ko a puk i az sum takuf 4oek 4e obi4am edno mom4e takova kakfoto e dori i da e narkoman..a puk NE 6tot tfa si ima i lo6i strani moji da te maltretira ili puk da izvur6i ne6t0 l060...........:P.....
Vseki bi kazal "Ako go obicham - da,bih trygnala s nego!" No az ne bih bila priatelka s takova momche..Ne bih se sblijila v nikakaf sluchai s nego.. Za mene tova ne e hubavo i ne go priemam.. Ne iskam da go priema!
Хмм...ми аз в момента ходя с такъв...Не се кефя особено,че пуши( и не само това понякога),и той го знае,обаче не бих тръгнала да му натрапвам мнението си...Не мога да му кажа Спри да пушиш иначе късаме..не става...
Та...аз се поотнесох малко..май ти отговорих на въпроса[/b]
Не изтривай сълзите ми,
горещи и леки,
нека чертаят мокри пътеки,
нека се стичат блестящи и тихи,
нека рисуват в сърцето ми щрихи...
Аз съм картина-ти ме създаде.
Виж творбата си...защо я предаде?
Имах един такъв индивид от класаПървоначално написано от Narkomankaa
( вече бившия ) беше много забавен
малко безмозачен но свестен
не виждам кво толкожа може да се намери в 1 пристрастен и углопял човечец
![]()
имам такъв познат и когато не е напушен или пиян е просто страхотен човек, но това е! слабост!
иначе не бих понесла приятеля ми да е такъв. определено не![]()
ne ne bih trugnala s takav 4ovek,osven ako ne sum ludo vlubena v nego
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Не
обичам дениту ми{}
Хах на тебе май не ти е добре на главичката!Heh razbira se,4e bih trygnala s takova mom4e,daje sym i hodila de...V tova nqma ni6to lo6o,ne e ni6to seriozno...Skoro treva 6te se prodava daje i po magazinite!
Смърт за тия отрепки!!!
След като и ти си такава ходете си.Вижте и ника само ... обиждаш се сама.![]()
![]()
Аз съм ходила с такъв ,,.. пълна скръб.Човек без интереси...повърхностни,тъп и шеги... много изтъпя.
Сега сериозния ми приятел беше се зарибил, но заради мен се отказа![]()
Абсурд.... Имах един от класа ама го изключиха беше супер свестен започна да пуши пропадна супер много на края беше станал супер неадекватен тип без цел абе ужас такава деградация как да да тръгна с такава откачалка?! те се1 не са от тая планета
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
втори път няма да се излъжа...
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
тези който всимат наркотици имат доста проблеми и искат да ги забравят по-някакъв начин.. но иначе повечето който познавам са много добри хора и да ви кажа честно никога няма да изоставя някой само заради това че взима наркотици... ще направя всичко възможно за да му помогна
все едно да изоставиш някой защото пие бира![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Определено такава зависимост е доказателство за слаба воля и не е хубаво. Така че казвам категорично "НЕ!".
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ne bih trugnala,no ne bih i go izostavila :P naprotiva daje bih mu pomognala da se opraviako mi e mn dobur fr :P,a ako e prosto poznat kuf e smisula da se zanimavam izobshto s nego
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!