- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li sa zanimavali s hora koito pushat treva?
Eм да,бих тръгнала с такъв тип.Аз даже харесвах такъв..ама не беше много зарибен и май ше ги откава.Но твърдо ДА бих ходила с такъв
Абре дечица. Вие в 6-7 клас ли сте ве? За какво пристрастяване говорим при тревата? Вие изкарахте тез дет' пушат се едно са долни наркомани взимащи сичко и готови да продадат себе си за още една цигарка... Знаете ли въобще за какво става дума или просто ей така си говорите, за да се правите на ”компетентни”?
Опала г-н компетентен , к'во според теб "пафкането" е нещо нормално така ли ?Първоначално написано от Анонимко
Хората които пушат трева или който изобщо взимат какъвто и да бил вид наркотици са хора с много проблеми, хора който искат да избягат от реалността, хора без интерес към живота, хора който не мислят за бъдещето си. И между другото интереса към по сериозните наркотици почва не от каде да е а от леките какъвто е тревата нали ?
![]()
Който иска да си трови живота и да смарди на лаина...негова си работа аз не бих се занимавал с такъв човек освен ако не е ми е много скъп приятел или друг близък за който си заслужава да му подадеш ръка в труден момент !
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
mi 6to pyk ne se mi e taq kvo pu6i ili pie.
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Еми бих![]()
Не.В никакъв случай.За него по-важна и близка ще му е цигарката,не аз.
Ami..... ne ne bih trygnala nikoga s takuv 4ovek!Daje priqtelq mi ne pu6i.. kakto i az zatova se radvam)
Моят приятел пушеше. Не се чувстчах добре, но се търпи. Ако държи на теб, ще спре, ако ли не - винаги можеш да го зарежеш...
На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!
HE![]()
![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ми аз съм имала 3 гаджета, които пушат трева. Ако не ми идват напушени на срещите, не ми е проблем.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Първоначално написано от JiMiTo
Абре каде ви е акъла уеееееее. Божееееее, тревата не е наркотииииик и изобщо не може да говорим за никво престрастяване към неяяя!!!! КАкто повечето знаят.. много по лесно е човек да се пристрасти към алкохол и цигари отколкото към тревата. тцтц, то нали ако беше вредна, нямаше да я озаконяват.. там в коя държава беше сега не помна точно... ОЛЕеее само нерви ми вкарвате.. аре ходете малко да почетете и други работи в тоя ш*бан нет освен да седите в тоя форум и да четете за любовните истории на повечето от форума.. има и по важни работи от тия лубовни филми тука !!!
Категорично не
всички тревомани и наркомани са прости...Първоначално написано от Static-X
![]()
![]()
НЕ
ако тревата беше като бирата... ето тогава не ми се мисли... щеше да стане Тревокалипсиса ако ме разбираш кво имам предвид... плесни се 3 пъти по ръцете заради тва, което написа....Първоначално написано от Dez
![]()
![]()
![]()
'Първоначално написано от Rookie
Плесни се ти, майна. Как може да кажеш така. Тревата нееееее наркотиииииииик ъъ !!!!!!! Няма нищо лошо в това да я пушиш!!! И ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВСЯКВО ПРИАТРАСТЯВАНЕ КЪМ ТРЕВА ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!!
su6toto e i pri menПървоначално написано от Shine
Първоначално написано от Анонимко
Гостенино, разбери едно, ВСЕКИ си има СВОЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И ГЛЕДНА ТОЧКА ВЪРХУ ДАДЕ ВЪПРОС ! Не може да ме обедиш в това, че тревата е полезно нещо или че не е вредна . Все едно да кажеш, че слунцето се върти около земята, което е....Аз не съм сляп, виждам колко пари струват тревоманчетата в моя град, виждал сам и тревомани от други градове... с една дума неструват... не и се говори за тях , жалки са просто... Аи стига ми си се обеснявал, че почваш ти да ме дразниш ... и като има по-важни неща от тва да четеш за любовните истории на хората и да им давъш съвети, кво по дяволите правиш ти в тоя форум, за кво влизаш и си изказваш мнението като не уважаш чуждото мнение ? Ти маи не си чувал за обща култура ? Просто си сбъркал мятото и хората тва е ...
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Ами аз не бих се заминавала с такъв човек,но една приятелка дълго време страда заради едно нейно бившо гадже,което пушеше трева.Тя Го заряза точно заради тревата и защото той не можеше да издържи без да се нашуши а и всички и казваха да не ходи с този наркоман и т.н.Ноколкото и необичайно да визвучи,той е наистина свестно момче и се държи адски мило с всички и особено с нея(тя и той все още се обичат).Гадното е че тъпата трева може да развали толкова готини чувства.![]()
Имам познати,които пушат трева,но за нищо на света на бих тръгнала с такъв![]()
ne![]()
Emm vypreki che malko hora kazaha che biha se zahvanali s takiva i az sam na tova mnenie.Dori v momenta sym s takyv.Nishto po razlichno ot ostanalite.Zabaven e,mil,dobyr.I ne hvyrka iz oblacite.Ba nihsto obshto s tova deto nqkoi biha kazali che neznae kade e i t.n.,dori trevata e mnogo po bezvredna o cigarite i alkohola.Ako ne znaete zemete se razrovete i nauchete.E az pusha cigari (samo kogato mi e nervno) i e mnogo po losho ot nego ... ama sichki kritikuvat nego,a ne men.Zashto ne moje da go razberete,che SHIBANATA TREVA NE e tolkvoa vredna za kolkoto q mislite.![]()
Всеки ден по няколко пъти?![]()
Това означава, че той постоянно е напушенникога не мисли трезво..
Ами .. не, не бих... ,че покрай него да не завлече и мен .. мани,мани..
Намери си някой, който не е тревоман...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Hahah pomisli trezvo ti.Shte me zavleche.AKO imash akyl v glavata si nqma da pushish shtom ne iskash.Ama ako ne mojesh da se kontrolirash sam ... moje i da te zavleche.No ima i drugo .. ako te obicha nqma da ti pozvoli dori da opitash .. kakto e v moq sluchei.
ne se zanimavai s takivi hora...ima razlika v tva da opitash... i az sam pu6il... ama po tiq deto sa manqci na taq tema i samo pafkat.... postepenno zatavat i stavat... (pove4eto ot tqh) narkomani ot A (t.e heroin) klas !
6ti kaja kvo e v tvoq slu4ai... 6toto praish zabelejka na miloto_girl-4e....
100 % 6te propu6i6...i ti .. 6toto s kvito se sabere6 i ti takav stavash nali znae6 toq laf... a i kato ti gledam tuka nick-a "Narkomankaa" ... pove4e kvo trqq ti kaja ..kakto si predrazpolojena kam toq nick... taka 6te se predrazpolojih i kam drogite...![]()