.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Eм да,бих тръгнала с такъв тип.Аз даже харесвах такъв..ама не беше много зарибен и май ше ги откава.Но твърдо ДА бих ходила с такъв

Guest
    Абре дечица. Вие в 6-7 клас ли сте ве? За какво пристрастяване говорим при тревата? Вие изкарахте тез дет' пушат се едно са долни наркомани взимащи сичко и готови да продадат себе си за още една цигарка... Знаете ли въобще за какво става дума или просто ей така си говорите, за да се правите на ”компетентни”?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абре дечица. Вие в 6-7 клас ли сте ве? За какво пристрастяване говорим при тревата? Вие изкарахте тез дет' пушат се едно са долни наркомани взимащи сичко и готови да продадат себе си за още една цигарка... Знаете ли въобще за какво става дума или просто ей така си говорите, за да се правите на ”компетентни”?
    Опала г-н компетентен , к'во според теб "пафкането" е нещо нормално така ли ? Хората които пушат трева или който изобщо взимат какъвто и да бил вид наркотици са хора с много проблеми, хора който искат да избягат от реалността, хора без интерес към живота, хора който не мислят за бъдещето си. И между другото интереса към по сериозните наркотици почва не от каде да е а от леките какъвто е тревата нали ?
    Който иска да си трови живота и да смарди на лаина...негова си работа аз не бих се занимавал с такъв човек освен ако не е ми е много скъп приятел или друг близък за който си заслужава да му подадеш ръка в труден момент !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

mi 6to pyk ne se mi e taq kvo pu6i ili pie.
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Повече от фен
    Еми бих

Голям фен
    Не.В никакъв случай.За него по-важна и близка ще му е цигарката,не аз.

Tesinka
    Guest
    Ami..... ne ne bih trygnala nikoga s takuv 4ovek!Daje priqtelq mi ne pu6i.. kakto i az zatova se radvam )

Град
    Samokov
    Моят приятел пушеше. Не се чувстчах добре, но се търпи. Ако държи на теб, ще спре, ако ли не - винаги можеш да го зарежеш...
    На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    HE
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ми аз съм имала 3 гаджета, които пушат трева. Ако не ми идват напушени на срещите, не ми е проблем.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    Опала г-н компетентен , к'во според теб "пафкането" е нещо нормално така ли ? Хората които пушат трева или който изобщо взимат какъвто и да бил вид наркотици са хора с много проблеми, хора който искат да избягат от реалността, хора без интерес към живота, хора който не мислят за бъдещето си. И между другото интереса към по сериозните наркотици почва не от каде да е а от леките какъвто е тревата нали ?
    Който иска да си трови живота и да смарди на лаина...негова си работа аз не бих се занимавал с такъв човек освен ако не е ми е много скъп приятел или друг близък за който си заслужава да му подадеш ръка в труден момент !

Абре каде ви е акъла уеееееее. Божееееее, тревата не е наркотииииик и изобщо не може да говорим за никво престрастяване към неяяя!!!! КАкто повечето знаят.. много по лесно е човек да се пристрасти към алкохол и цигари отколкото към тревата. тцтц, то нали ако беше вредна, нямаше да я озаконяват.. там в коя държава беше сега не помна точно... ОЛЕеее само нерви ми вкарвате.. аре ходете малко да почетете и други работи в тоя ш*бан нет освен да седите в тоя форум и да четете за любовните истории на повечето от форума.. има и по важни работи от тия лубовни филми тука !!!

Супер фен
    Категорично не

Re: Bihte li sa zanimavali s hora koito pushat treva?

Цитирай Първоначално написано от Static-X
    Цитирай Първоначално написано от Narkomankaa
    Bihte li trygnali s nqkoi koito pushi treva.Prestrasten e kym neq adski mnogo.Napushva se na den po nqkolko pyti.Zavisim e mngoo ot neq.I vypreki tova da iskate da ste s nego.I ponqkoga se napiva.Cigari ne pushi izobshto.Bihte li trygnali s takav chovek?
    Имах един такъв индивид от класа ( вече бившия ) беше много забавен малко безмозачен но свестен не виждам кво толкожа може да се намери в 1 пристрастен и углопял човечец
    всички тревомани и наркомани са прости...

Цитирай Първоначално написано от Dez
    тези който всимат наркотици имат доста проблеми и искат да ги забравят по-някакъв начин.. но иначе повечето който познавам са много добри хора и да ви кажа честно никога няма да изоставя някой само заради това че взима наркотици... ще направя всичко възможно за да му помогна
    все едно да изоставиш някой защото пие бира
    ако тревата беше като бирата... ето тогава не ми се мисли... щеше да стане Тревокалипсиса ако ме разбираш кво имам предвид... плесни се 3 пъти по ръцете заради тва, което написа....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    тези който всимат наркотици имат доста проблеми и искат да ги забравят по-някакъв начин.. но иначе повечето който познавам са много добри хора и да ви кажа честно никога няма да изоставя някой само заради това че взима наркотици... ще направя всичко възможно за да му помогна
    ако тревата беше като бирата... ето тогава не ми се мисли... щеше да стане Тревокалипсиса ако ме разбираш кво имам предвид... плесни се 3 пъти по ръцете заради тва, което написа....
    '

Плесни се ти, майна. Как може да кажеш така. Тревата нееееее наркотиииииииик ъъ !!!!!!! Няма нищо лошо в това да я пушиш!!! И ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВСЯКВО ПРИАТРАСТЯВАНЕ КЪМ ТРЕВА ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Shine
    Хмм...ми аз в момента ходя с такъв...Не се кефя особено,че пуши( и не само това понякога),и той го знае,обаче не бих тръгнала да му натрапвам мнението си...Не мога да му кажа Спри да пушиш иначе късаме..не става...
    Та...аз се поотнесох малко..май ти отговорих на въпроса
    [/b]
    su6toto e i pri men

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    '

Плесни се ти, майна. Как може да кажеш така. Тревата нееееее наркотиииииииик ъъ !!!!!!! Няма нищо лошо в това да я пушиш!!! И ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВСЯКВО ПРИАТРАСТЯВАНЕ КЪМ ТРЕВА ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!!

Гостенино, разбери едно, ВСЕКИ си има СВОЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И ГЛЕДНА ТОЧКА ВЪРХУ ДАДЕ ВЪПРОС ! Не може да ме обедиш в това, че тревата е полезно нещо или че не е вредна . Все едно да кажеш, че слунцето се върти около земята, което е.... Аз не съм сляп, виждам колко пари струват тревоманчетата в моя град, виждал сам и тревомани от други градове... с една дума неструват... не и се говори за тях , жалки са просто... Аи стига ми си се обеснявал, че почваш ти да ме дразниш ... и като има по-важни неща от тва да четеш за любовните истории на хората и да им давъш съвети, кво по дяволите правиш ти в тоя форум, за кво влизаш и си изказваш мнението като не уважаш чуждото мнение ? Ти маи не си чувал за обща култура ? Просто си сбъркал мятото и хората тва е ...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Ами аз не бих се заминавала с такъв човек,но една приятелка дълго време страда заради едно нейно бившо гадже,което пушеше трева.Тя Го заряза точно заради тревата и защото той не можеше да издържи без да се нашуши а и всички и казваха да не ходи с този наркоман и т.н.Ноколкото и необичайно да визвучи,той е наистина свестно момче и се държи адски мило с всички и особено с нея(тя и той все още се обичат).Гадното е че тъпата трева може да развали толкова готини чувства.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Имам познати,които пушат трева,но за нищо на света на бих тръгнала с такъв

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ne

Narkomankaa
    Guest
    Emm vypreki che malko hora kazaha che biha se zahvanali s takiva i az sam na tova mnenie.Dori v momenta sym s takyv.Nishto po razlichno ot ostanalite.Zabaven e,mil,dobyr.I ne hvyrka iz oblacite.Ba nihsto obshto s tova deto nqkoi biha kazali che neznae kade e i t.n.,dori trevata e mnogo po bezvredna o cigarite i alkohola.Ako ne znaete zemete se razrovete i nauchete.E az pusha cigari (samo kogato mi e nervno) i e mnogo po losho ot nego ... ama sichki kritikuvat nego,a ne men.Zashto ne moje da go razberete,che SHIBANATA TREVA NE e tolkvoa vredna za kolkoto q mislite.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всеки ден по няколко пъти?
    Това означава, че той постоянно е напушен никога не мисли трезво..
    Ами .. не, не бих... ,че покрай него да не завлече и мен .. мани,мани..
    Намери си някой, който не е тревоман...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Narkomankaa
    Guest
    Hahah pomisli trezvo ti.Shte me zavleche.AKO imash akyl v glavata si nqma da pushish shtom ne iskash.Ama ako ne mojesh da se kontrolirash sam ... moje i da te zavleche.No ima i drugo .. ako te obicha nqma da ti pozvoli dori da opitash .. kakto e v moq sluchei.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    ne se zanimavai s takivi hora...ima razlika v tva da opitash... i az sam pu6il... ama po tiq deto sa manqci na taq tema i samo pafkat.... postepenno zatavat i stavat... (pove4eto ot tqh) narkomani ot A (t.e heroin) klas !

6ti kaja kvo e v tvoq slu4ai... 6toto praish zabelejka na miloto_girl-4e....
    100 % 6te propu6i6...i ti .. 6toto s kvito se sabere6 i ti takav stavash nali znae6 toq laf... a i kato ti gledam tuka nick-a "Narkomankaa" ... pove4e kvo trqq ti kaja ..kakto si predrazpolojena kam toq nick... taka 6te se predrazpolojih i kam drogite...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си