- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещичко за любовта.....
"Любовта е винаги нежност и търпение. Не е ревност.
Любовта не е суета нито поза.
Никога не е груба и егоистична.
Не е обидна и срамна.
Любовта не е просто удоволствие, като другите човешки грехове...
...а е истинска наслада.
Винаги си готов да простиш, да се довериш, да повярваш...
...и да търпиш...
...каквото и да се случи."
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ТОВА Е МНОГО ХУБАВИНКО И ДОНЯКАДЕ Е ПРОСТО ВЯРНО
mn e qki4ko , i e vqrno![]()
=D>
![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
I na men mi haresa..
mn e qki4ko i ako kaje6 ot kude si go namerila 6a e super....:}....
абсолютно точно!особено това, че трябва понякога да търпиш, каквото и да става
strahotno e.. samo s 1 ne sum suglasna -> 4e tr vinagi da se pro6tava
moq nevinnost i greh.....
може би....да но :НИКОГА !"Винаги си готов да простиш, да повярваш...и да търпиш...каквото и да се случи."
понякога съжелявявам че не потърпях малко....( вече 2 години ) но не интересува и не "цепя басма" казано на чист български![]()
Ако не се лъжа дадения цитат е от "A walk to remember".Великолепен филм за истинска и пламенна любов която дори смъртта не съумява да разруши.Относно цитата...да така е,любовта не е поза...егоистичност и ревност...любовта е най-красивото нещо![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mn hubavo i vqrno
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Всичко останало е невероятно точно, но не съм съгластна, че любова не е ревност...Напротив...според мен ревността в умерени количества е напълно необходимаПървоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
ами да вярно е и найстина е много вярно![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
A Walk To Remember е просто страхотно филмче.. и тея редове много ми харесаха.. както и това на края .. " Любовта ни е като вятъра.... не пога да я видя... но мога да я почувствам!'
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Малко по-различно бяха отправени тези мисли във филма.Ето ги:
"Любовта винаги е търпелива и добра.никога не е ревнива.Любовта никога не е надута,нито суетна.Не е груба,нито егоистична.Не е обидена,нито сърдита.Любовта не се радва на прегрешенията на другите,но се радва много на истината.Винаги готова да прости,да се довери,да се надява,и да понесе каквото и да е било."
Много хубави думи...Вярвам,че истинската любов е такава.Дано всеки я открие.За нея си струва да живеем.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Това ми е любимия филм.Много красив филм и тези думи са много вярни.Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
1. Любовта е ревност.
2. Любовта не търпи докрай.
Звучи хубаво, но наивно и перфектно. А нищо не е перфектно.
Ам да от този филм е цитата и наистина много ми харесва и цитата и филма.... невероятен е ако наистина съществува такава любов съм готова да я търся цял живот само да я открия...,но тя не съществува има я само в филмите....
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Повярвай, ако приятелят ти изобщо не те ревнува, ще ти е неприятно.
не съм казала че е приятно.... но ако ревноста е прекалена.... е много зле... всичко в определено количество е полезно..... но.........Първоначално написано от `Death`Whore`
Po princip bi trqbvalo da e taka,no tova e edna bezkoristna i purvi4na liubov,takava liubov moje da izpitva 4ovek koito ne e bil naranqvan,za6toto kogato si naranen vednuj,po-trudno se doverqva6,po-trudno pro6tava6,po-trudno ne revnuva6 i turpi6 KAKVOTO I DA E....Tova e liubovta kum koqto se hvurlq6 s glavata nadolo,edinstveno i samo,za6toto ne si izpital i gor4ivata strana na ne6tata...taka 4e v pove4eto slu4ai tq e po4ti nevuzmojna.A i vuprosa e tvurde subektiven za6toto vuv vsqko ne6to ima granici,ima granici v revnostta,v turpenieto,v pro6kata,v doverieto i dori liubovta ti kum nqkogo da e bila takava,ako tezi granici se nadsko4at,koeto v 90% ot slu4aite se slu4va,e nevuzmojno da su6testvuva v tazi si forma.Plius tova ako ne trupne6 vuv vseki edin moment kogato polovinkata ti e dale4 ot teb,ako ne te e strah 4e moje6 da q zagubi6(a tozi strah te provokira podsuznatelno vinagi da se samodokazva6,da si nai-dobriq v o4ite na 4oveka do teb),to trupkata ot tvoq strana se gubi,su6toto vaji i za drugiq,v kogoto ti trqbva da znae6 kak da provokira6 tova,estestveno v umereni dozi.A za kakvo turpenie izob6to govorim?Kakvo e sre6tata s tozi kogoto obi4a6,ako ne broi6 s NETURPENIE minutite do neq?Ejednevie i navik v tova se prevru6ta.
Taka 4e tazi misul bi mogla da su6testvuva v nqkoe film4e ili prikazka,no v realniq jivot po-golqmata 4ast ot ne6tata koito sudurja sa nevuzmojni(rano ili kusno stavat),da ne govorim,4e KAKVA PO DQVOLITE E TAQ LIUBOV AKO NE REVNUVA6,NE SE STRAHUVA6,NQMA6 TURPENIE(tova v umereni dozi)...I KAKVA E TAZI LIUBOV KOQTO BI TE NAKARALA DA PROSTI6 I TURPI6 VSI4KO,SLEDOVATELNO TE VODI KUM VID SAMOUNIJENIE(ako se slu4i taka da turpi6 vsi4ko)???
м цитат от "Незабравимата" (A walk to remember) тя беше в напреднал стадий на болестта си и тогава прочете на приятеля си това от една книга..
много е точно и аз като гледах филма за пръв път се замислих точно върху този цитат
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
любовта е много хубаво нещо но също има свойте странични ефекти![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
absoliutno... mn mi haresa :P shte vsema da si go sloja v saita :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!