.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Тема: AVON

AVON

искам да попитам доволни ли сте от продуктите на AVON?и от кои по то4но сте най-доволни,искам да разбера кои са най-ползваните продукти на AVON!
    Аз ползвам само такава козметика ... айде да кажа предимно AVON!
    :P:P:P

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi az mn ne6ta imam ot avon no ne sam mn dovolna .. tfa e moeto mnenie ... i na mene 6e mi e int da razbera dr dali sa dovolni ot avon
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne sa ni6to osobeno, no ponqkoga imat dobri popadeniq da dobavq 4e ne polzvam kremove i takiva ne6ta ot tqh za6toto izob6to ne sa ka4estvni, du6-gelovete ne sa lo6i, kakto i nqkoi senki i glancove
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mda i az sam na tova mnenie LuCkY^YoU no gancovete im sa super malki pone az skoro si bqh pory4ala edin za 3.00lv i be6e super malak .. a za 3.00lv moga da si kupq mn po hubav .. ne 4e mi se svidi no si e taka
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    a propusnah da kaja 4e e malko riskovano da si po4u4va6 kozmetika po katalog za6toto ne moje6 da q vidi6 kakto trqbva( primerno cvetove i takiva ne6ta) i parfum primerno prosto nz kak 6te si izbere6 bez da si go pomirisal za6toto ne na vs parfumi ima 'aromatizirana stranica'
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Avon - Absolutni bokluci!!!
    Cvetnata kozmetika-nevazmojno da uceli6 tozi cviat koito iska6 i e super fal6iva!Parfumite sa netraini!Bqlata kozmetika e vse edno 4e ne polzva6 ni6to!!! izob6to neiskam da govorq za taq marka kakto i za oriflame-sa6tata raota!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    мен ме кефи!няма нещо от което да съм останала недоволна!имат яки гримове,шампоани,лосиони за тяло,за крачетата,за ръце и т.н.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    spiralite im sa xybavi parfuimite.lital blak dress go imam kakto i treselle i celebre sa nai qkite.
    dy6 gelovete sa syper.losionite sam dovolna glicerinoviq krem za race e bojestven. rol onite ne stavat. glancovete 4ervilata sa dobri.
    dalgotrainoto 4ervilo koeto imam e qko idarja mn mn.
    xaresvam gela za lice s greipfyrt i 4aeno darvo na koito sam go prepora4ala vinagi go e pora4al 2ri pat.
    ima edna maska za kosa dosta e golqma za izto6tena kosa i q pravi mn meka blestq6ta i sled 2 meseca polzvane efekta e YAY
    imam i arabskiq blasak polzvam si go. \/
    mn dovolna sam i ot zazdravitelq za nokti. zeleniq.za6toto predi be6e rozov.
    kremovete za lice ne gi pozvam za lice za6toto mi e mn 4ytvitelno.i taka.

az polzvam glavno kozmetika na AVON. Ne moga da kaja 4e sa bezupre4ni .. ima nqkoi ne6ta, koito napylno se razli4avat ot tova, koeto si mislq 4e sam pory4ala. Oba4e imat nqkoi mn dobri popadeniq.

Na men mi haresvat glancovete za ustni technite grimove . Maskite za kosa sa mn dobri . Shampoanite i spiralite im ne mi haresvat >
    Fon dio ten-ite sa dobri tova e koeto moga da kaja :P :P :P

аз съм доволна от балсамите за коса, от лосионите за тяло, от гланцовете, сенките и някои от спиралите..
    кремовете за лице не са хубави.. особено тези против бръчки.. мама ги ползваше преди.. за акнето серията - харесва ми само коректора против пъпки. Парфюимте им миришат хубаво, но не са трайни. Общо взето това ми е мнението.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    не! само продуктите за почистване на кожа(тия за пъпките)са добри нестига,че са некачествени,но и са с високи цени,не толкво до цените,но не си заслужават

Фен
    Град
    varna
    Аз ползвам предимно козметиката на AVON и съм много долвона .

питам ви 6тото съм дистрибутор и искам да разбера мнението ви,ли4но аз съм доволна от пове4ето продукти,с мъни4ки изклю4ения

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ползвам козметика на Ейвън и съм доволна..
    и от кои по то4но сте най-доволни,искам да разбера кои са най-ползваните продукти на AVON!
    Ами доволна съм от серията Clearskin (на мен лично много ми помага), особено доволна съм от "бързодействаща терапия за пъпки" и "лосион за регулиране на мастната секреция" - цитирам ги от каталога; Ползвам почистващия тоник на Pure Pore-Fection; Продуктите от серията Naturals (без шампоаните) са много добри; Лосионите на Skin So Soft за мен са най-добрите; От серията Foot Works има и добри попадения, като спрея за крака; Дезодорантите на Active не са лоши..Душ-геловете, които ползвам на Avon са предимно от серията Senses; Шампоана и балсама ми също са на Avon за къдрева коса...особено балсама оформя много добре къдриците; Спиралите не са лоши; Като цяло съм доволна...само декоративната козметика не ми харесва много, освен спиралите
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

xax mi men ako me pitate zavisi ot tipa koja .. na men edin produkt ne mi pomaga osobeno na edna fr dosta i pomaga... a i cenite naistina sa skupi4ki i na men li4no mn`malko neshta mi dopadat i samoto takova 4e e ot katalog... ne mi vduhva doverie.. :

любими са ми лосион4етата за тяло...лелееее жестоки са!!
    ми да,аз на тва се радвам-много хубаво миришат... а също и душ-геловете..ммм...
    оба4е за по-сериозни неща не смея,най-много някое крем4е,ама според мен вси4ки са еднакви а пък тва с "маги4еските" кремове против бръ4ки си е направо смехотворно !!

Мега фен Аватара на koalka
    Не са кой знае какво.Орифлейм за мен са по-добри като качество!

майка ми е представител на avon и използвам доста от техните продукти.не отричам че някои неща са пълни боклуци,но има и много хубави неща.аз лично най-доволна съм от серията clearskin,а майка ми от перлите за бронзов загар въпреки цената им,но парфюмите наистина са недълготрайни
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami az sum si dovolna...imam dosta ne6ta na AVON i si mi vur6at rabota.

Guest
    ни6то особено.от някой неща съм доволна,но повечето са боклуци.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Само душ - геловете и шампоаните им (някои!!!)стават. Орифлейм са доста по - добри.

!!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

еми ползвам неща на avon с много ме кефят почти всички неща мой неща са на avon и ползвам душ-геловете,парфюмите и гланцовете

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Повече от фен
    Avon са пълни боклуци.Използвайте качествена козметика!

Повече от фен
    ми аз имам няколко гланца и не са лоши вършат работа,и не са малки имам един от близо 2 год. и не съм го изхабила
    някои неща да добри,но пък други ..................
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си