На същото мнение съм. Много са добри и правят кожата мека и хубава. Душ геловете са хубави също. Като цяло съм доволна. Искам да си взема някаква тоалетна вода от Ейвън, но не знам каква точно. Не обичам сладките и тежки аромати... Дайте някакъв съвет. Гледам отдавна тоалетната вода с лавандула... но нямам представа какъв е аромата. Препоръчайте ми нещо.Лосионите на Skin So Soft за мен са най-добрите
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
...Такааа аз съм представител на AVONи ще ви кажа че не всичко що лети се яде
или с една дума продуктите не са кой знае какво.Продавала съм крем против черни точки и на момичето й се появи обрив!Само душ-геловете и лосионите мога да похваля(мн приятно ухаят и не дразнят кожата).АААА апък да не говорим за рол-оните-ЛЕШ(вярно човек не може да се мацне и цяла седмица да си мисли че няма дя се изпоти ама то като си сложиш и като направиш някякво физическо натоварване и усешташ потта си!)Абе има и други мн по-добри продукти!
Първоначално написано от In4iTu_
Абе от тая серия ония тоник за почистване на черни точки бачка ли ви, че на мене нещо не. А иначе съм доволна от молива ми за очи, спиралата и гланца, коит са на AVON
![]()
Почти всичко ми е от AVON и съм доволна, досега всичко, което съм си поръчала ми е харесало...Особено гланцовете и червилата са супер добри, както и лосионите за тяло!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ООО вкъщи е пълно с продукти на марката , но единственото , което ми харесва е черният молив, гланцовете и парфюмите![]()
това че е получела обриш незначи,че е заради гоноста,просто кожата й е по-чуствителнаПървоначално написано от ^sladyranka`
super dovolna sam-mn qki glancove imat i dr ne6ta mn az sam palna s AVON,za razlika ot oriflame
kfo mislete za losioni za stqgane na tqlo .. ili po to4no na avon care i skin so soft .. molq tezi koito sa gi pozlvali da kajat mnenie,imali efekt ,koi ot dvata e po dobur i taka![]()
И аз искам да питам за тези стягащите продукти. Отдавна ги гледам, но още не съм се престрашила да си купя... нямам на идея дали стават за нещо.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ami moi poznati gi polzvat i kazvat 4e imali efekt a toq kudeto e na skin so soft nemam poznati koito da sa go pozlvali ama te sa 4uvali 4e bil po dobur i sq mislq da si vzema toq avon care ama se pak iskah da popitam i tuk nekoi za mneniq ama qvno nikoi nema da kajiПървоначално написано от beb4o_bu
:P