.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: AVON

Лосионите на Skin So Soft за мен са най-добрите
    На същото мнение съм. Много са добри и правят кожата мека и хубава. Душ геловете са хубави също. Като цяло съм доволна. Искам да си взема някаква тоалетна вода от Ейвън, но не знам каква точно. Не обичам сладките и тежки аромати... Дайте някакъв съвет. Гледам отдавна тоалетната вода с лавандула... но нямам представа какъв е аромата. Препоръчайте ми нещо.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Препоръчвам ти PUR BLANCA имам го и е страхотен

...Такааа аз съм представител на AVON и ще ви кажа че не всичко що лети се яде или с една дума продуктите не са кой знае какво.Продавала съм крем против черни точки и на момичето й се появи обрив!Само душ-геловете и лосионите мога да похваля(мн приятно ухаят и не дразнят кожата).АААА апък да не говорим за рол-оните-ЛЕШ(вярно човек не може да се мацне и цяла седмица да си мисли че няма дя се изпоти ама то като си сложиш и като направиш някякво физическо натоварване и усешташ потта си!)Абе има и други мн по-добри продукти!

Като изключим ужастния фон дьо тен, който си купих ("Невидим воал") има още 3-4 неща,от които съм оставала разоарована иначе... като цяло съм доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_

Ами доволна съм от серията Clearskin (на мен лично много ми помага)

Абе от тая серия ония тоник за почистване на черни точки бачка ли ви, че на мене нещо не . А иначе съм доволна от молива ми за очи, спиралата и гланца, коит са на AVON

Супер фен
    Град
    Варна
    Почти всичко ми е от AVON и съм доволна, досега всичко, което съм си поръчала ми е харесало...Особено гланцовете и червилата са супер добри, както и лосионите за тяло!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Имам доволно продукти на Ейвън... най - доволна съм от продуктите от серията планет спа... а и от моливите за очи.. другите неща не са кой знае кво, използвала съм и по хубави продукти от тяхните

Град
    град на греха
    ООО вкъщи е пълно с продукти на марката , но единственото , което ми харесва е черният молив, гланцовете и парфюмите

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Kak mogat da pi6at data na proizvodstvo i da nqma srok na godnost ?!?
    Na dr kozmetika ako ima data na proizvodstvo si pi6e i otdolu sroka na godnost daje na nqkoi ima i 4as ,a na avon kvo ima ??!?! I kak 6te proizvedat ne6to predi polovin godina i 6te go plasirat 4ak sega !?? Nali kazvate 4e ne6tata v katalozite se obnovqvat vav vseki katalog.. pf...
    На опаковките на продуктите на Avon пише дата на производство,и отзад на кутийката пише,че продуктът е годен до 3 години след датата на производство,толкова ли не можеш да се досетиш!!!
    Vqrno e.A i osven tova ako ne si dovolna ot nqkoi produkt te ne e tova koeto si ochakvala - mojesh da go vurnesh! Kaji ako idesh v magazina i ne si dovolna ot krema za lice shte ti vurnat li parite. OS ven tova v parfumeriqta mogat da ti predlojat razlichna kozmetika, ama otkude si
    sigurna che e originalna ,a ne nqkoe mente? Pri Avon poluchavash originalnite produkti. I kato ne znaesh ne govori- srkoa e 3 godini i za bqla kozmetika i za dekorativna.
    Off... .bojee....
    bratov4edka mi polu4i obriv ot tapata bqla kozmetika !!!!
    taka 4e vaob6te ne mi kazvaite 4e sroka e 3 god. ...
    това че е получела обриш незначи,че е заради гоноста,просто кожата й е по-чуствителна

super dovolna sam-mn qki glancove imat i dr ne6ta mn az sam palna s AVON,za razlika ot oriflame

За всеки продукт ли важи, това, че от датата написана на самия него до последната дата на годност са 3 години или има някои продукти с по- дълъг или по- къс срок нагодност?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на rosencetooo

..

kfo mislete za losioni za stqgane na tqlo .. ili po to4no na avon care i skin so soft .. molq tezi koito sa gi pozlvali da kajat mnenie,imali efekt ,koi ot dvata e po dobur i taka

И аз искам да питам за тези стягащите продукти. Отдавна ги гледам, но още не съм се престрашила да си купя... нямам на идея дали стават за нещо.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от beb4o_bu
    И аз искам да питам за тези стягащите продукти. Отдавна ги гледам, но още не съм се престрашила да си купя... нямам на идея дали стават за нещо.
    ami moi poznati gi polzvat i kazvat 4e imali efekt a toq kudeto e na skin so soft nemam poznati koito da sa go pozlvali ama te sa 4uvali 4e bil po dobur i sq mislq da si vzema toq avon care ama se pak iskah da popitam i tuk nekoi za mneniq ama qvno nikoi nema da kaji :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си