- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед
Случвало ли ви се е да се влюбите мълниеносно, лудо и абсолютно необяснимо в човек, който виждате за първи път?
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Chestno kazano da .... obache beshe za mnogo kratko vreme (2-3 dni), daje veche kato se setya mi stava smeshno![]()
Да
Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
da i to mn.daje be6e tumno no tova ne mi popre4i da se vlubq ludo kakto nikoga drug put![]()
![]()
Вие какво подразбирате под любов от пръв поглед?
Има нещо такова, но не е точно любов, а по скоро привличане!
Неможеш да се влюбиш в човек съдейки по външния му вид и който дори не познаваш.
А от привличането вече може да се стигне и до нещо по серионо, като например истинска любов!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Ми дали да не почнем от темата "какво е любов според вас"?Първоначално написано от Анонимко
Няма любов от пръв поглед..
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Има хлътване от пръв поглед, силно привличане, но за любов трябва да си водил поне няколко истински разговора с човека.
suglasna sum s Death'Whore'Първоначално написано от `Death`Whore`
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Съгласна съмПървоначално написано от snooppy_f
На същото мнение съм.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
И аз,и аз!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
`Death`Whore`
И аз съм съгласен с нея... любов от пръв поглед няма .. който твърди че има мисли твърде повърхностно - от пръв поглед виждаш само 'готино дупе и яки цици' - а който се влюбва в тях - просто не гледа сериозно на любовта.
много силно привличане - да
любов - не
"Целувка за лека нощ"
даПървоначално написано от doroty
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
FUCK OFF!!!!
![]()
![]()
Така е...Първоначално написано от snooppy_f
liubi, obichayno ne se uvlichay zashtotoliubovta e sladka no praviot choveka patka
![]()
za vsqko idiotsko povedenie ima filosofsko opravdanie
Тази тема сме я обсъждали и в други форумчета, затова направо си копирам мнението:
"Та аз съм поредният човек, който смята, че любов от пръв поглед не съществува. `Айде бе...! Това ми звучи абсурдно. "Любовта е познание" са казали мъдрите хора. Всичко друго може да е (симпатии, привличане, харесване), но не и любов. Изобщо няма място за сравнение. Истинската любов не се поражда от една външност. Направо ми е "смешно" дори да го пиша.
Всеки, надявам се, ще я изпита някой ден и ще осъзнае огромната разлика. Дотогава просто се смятайте за страшно влюбени в човека на отсрещния тротоар, когото виждате за първи път. Може пък да ви излезе късметът. Кой знае...V"
"Hominem te esse memento"
NeZa men ponqtieto "LUBOV ot prav pogled" ne sushtestvuva
Sluchvalo mi se e da sreshtna nqkogo po ulicata ili prosto das e razmina s nqkoi i da izpitam strashno silno privlichane i dalgo vreme da ne moga da si go izbiq ot glavata, no... tova ne e lubov
prosto hormonite si kazvat dumata
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Любов от пръв поглед не съществува.
Най-простият пример: Любовта предполага освен всичко друго - и привързаност. Не можеш да изпитваш привързаност към човек, който не познаваш и току що си видял! Следователно, не можеш и да обичаш такъв човек.
Това е моето мнение.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.