.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Родителите ви - какво...

Какво Ви забраняват вашите родители? В какво Ви ограничават? Какво Ви казват, защото Ви налагат тези норми?

Ами на мене все още не ми налагат норми

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    i na mene sushto ne mi nalagat normi

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    наште са баси задръстените консерви. биха ми забранили всичко което могат. така и си беше - дълги години живях в казарма. сега съм малко голям за да ми забраняват квото и да било.

Не ми е разрешено да се шматкам по улиците посреднощ, не че го спазвам. Ограничават ме от седене на компютъра. Вчера бях 12 часа на него...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не ми дават да излизам късно вечер навън ...
    не ми дават да седя по цели нощи на компа...
    не ми дават да ходя сама с приятели до друг град, било то само за 1 ден или повечко...
    не винаги ми дават да седя цяла нощ на купон...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    sofia
    mi kato se zmislq nqmam ograni4eniq \/

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    не ми дават да ходя сама с приятели до друг град, било то само за 1 ден или повечко...
    за съжаление и на мен така но си има време за всичко
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз нямам ограничения. Преди няколко месеца съм имал примерно за излизане от града, защото бях всяка седмица в Пловдив и на тях им писна по едно време, но аз пак ходех и след известно време пак всичко ок. После ограничения в облизачнето, понеже немогат да контролират поведението ми, но имах забрани за външният ми въ, визия а-у. Преди няколко дена "аз ще годя в София другата седмица" и последва реплика на майка "Не си ли много малък още да казваш къде ще ходиш". Ама ще си отида в София де. И май това е само. Няма нещо в което ме ограничават. Свикнаха да не ме виждат по 10-тина дена често вече.

Мега фен
    Родителите ми не ми забраняват нищо. От край време е така. Даже в момента родителите ми са в друга страна и аз, брат ми и сестра ми сме сами в къщи. Не сме малки.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Общо взето и аз съм така...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Nashite ne mi zabranqvat nishto,nito me ogranichavat.Znaqt mnogo dobre,che veche ne sam tolkova malka,puk i imam dostatachno akul,za da precenqvam neshtata.Prosto otdavna mi imat golqmo doverie i za tova nikoga ne sam imala takiva problemi-da mi postavqt vecheren chas primernno,da mi kazvat"tam shte hodish,tam nqma da hodish"i t.n.Prosto vsichko se gradi na doverieto(pone pri men e taka)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Дам, както каза Дет'Курвата, която ми е сестра - нищо не ми забраняват, знаят, че живея с акъла си.
    2 неща си спомням:
    * в осми клас ме наказаха да съм се прибрала до 8 за една седмица, щото бях излязла за даскало сутринта и се прибрах чак в 11 вечерта.
    *пак в осми клас исках да си пробия пъпа (тъпанарка пълна бях, знам) и те ми казаха - ние пари няма да ти дадем да се пробиеш, ако си събереш пари - прави кфото знаеш. Аз изобщо не можех да събирам пари тогава и естествено, не се пробих. Сега съм им благодарна, ввсъщност.

За друго... не мога да се сетя изобщо.
    Интелигентни хора са, аз съм интелигентно дете и се спогаждаме много добре.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    На мен не ми налагат норми тъй като аз сам си ги налагам.
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Интелигентни хора са, аз съм интелигентно дете и се спогаждаме много добре.
    Естествено, че си интелигентна. Няма по-интелигентно момиче от теб.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Re: Родителите ви - какво...

maika mi zabranqva da izlizam do kusno ... .... (samo maika mi ... a i edna dr. skoba da otvorq ... razvedeni sa kato sum pri ba6ta mii toi ne me ograni4ava... ili dori da go pravi ne sum go zabelqzala)
    zabranqva mi ... da se zamislq ... ne mi dava da izlizam izvun grada s priqteli... (kakto kazahte) za drugo ne se seshtam .. otnosno kompa.. ba6ta mi mi dava da si sedq kolkoto si iskam no ne sedq po celi no6ti

po skoro moje da se kaje 4e sama se ograni4avam i si zabranqvam nqkoi neshta ... pone se staraq da go pravq

Мега фен Аватара на iiirish
    ограничават ме с проклетия вечерен час, със мотивацията, че аз винаги ще бъда за тях дете и те ще се притесняват за мен!

колко познато ви звучи, нали?!

норми и такива глупости няма у нас... ако нещо ми се забранява (примерно да остана цяла нощ някъде си... баси, сетих се за нещо), то се провежда един сърцераздирателен разговор, като не забравям да изтъкна колко съм отговорна, бля бля ииии проблема е решен
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз от мнооооого отдавна забрана не съм виждала... дори като им казах, че ще си пробивам пъпа не ми забраниха, а ми говориха неща, с които се опитаха да ме накарат сама да се откажа... така и не се отказах, пробих се \/ ...грешка или не - на мен ми харесва!

Мисля, че всеки около мен прекрасно знае, че ако ми се забрани нещо, дори прекрасно да знам, че е пърна глупост, ще го направя НА ПУК... иначе така нещата си вървят отлично, никой не се е оплакал от мен, даже чат-пат чувам колко съм била отговорна, амбициозна и т.н.
    The art of love is not to let your heart get broken !

Голям фен
    Гадния вечерен час!Ей тва ми в проблема на мен с родителите ми.Иначе са си печени:)

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Nashite ne mi zabranqvat nishto,nito me ogranichavat.Znaqt mnogo dobre,che veche ne sam tolkova malka,puk i imam dostatachno akul,za da precenqvam neshtata.Prosto otdavna mi imat golqmo doverie i za tova nikoga ne sam imala takiva problemi-da mi postavqt vecheren chas primernno,da mi kazvat"tam shte hodish,tam nqma da hodish"i t.n.Prosto vsichko se gradi na doverieto(pone pri men e taka)
    И при мен е така[/b]

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    за съжаление и на мен така но си има време за всичко
    при мен също е така

а мен не ме пускат вънка без да съм си взела GSM-a,не ми дават да стоя на компа(имам право само да стоя по няколко часа на ден) и трябвало да се прибирам рано щото незнам си кви хора имало по улицата.тва са измислици тъпо е да ти казват кво да правиш и кое е правилно и кое е грешно за теб!!

Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

хах! изобщо не е тъпо... (не знам на колко си), но ако си на 13-16 какво очакваш? да те пускат по цяла нощ да се шматкаш из улиците или да не отлепяш от монитора? в пълното право са си да ти забраняват... и "тези измислици" са си съвсем верни. факт!

ако пък толкова те притеснява това, че ти мислят доброто, то спечели доверието на родителите си, за да ти дават повече волности

и тва се отнася за всички, които недоволстват без основателна причина.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi moite roditeli ne mi davat da sedq do kasno navan..........mai e samo tfa det ne mi davat
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си