- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви - какво...
о0о тая тема е само за мене слушай те сега
:
Не ми дават да излизам (до центара, на кафета(не съм омрела за тея кафета де,така е думата)
Не ми дават да седа до касно на рожден ден това значи че, 22:00 и стига толкова зависи де ако кащата ни е на 2 крачки от нашта това значи някои сасед/ка...ако е по далече по рано
![]()
Не ми дават да хода по дискотеки
Не ми дават да хода до сентара камоли до друг квартал или град оо абсурт
![]()
Не ми дават да седа даже на саседната улица ако е късно ( ще кажат "Ела те пред нас стойте"
![]()
)
Не ми дават да излизам с приятели (то тва влиза в 1-во)
Не ми дават даже да се виждам с гаджето
![]()
![]()
![]()
Дават ми да гледам телевизия
![]()
Дават ми да седа на компютъра до когато си искам (това значи, поне повечето случаи 5:00/6:00 сутринта, ама ако не сам на даскало) понеже преди даскалото ми беше до газа действително и като бех на даскало пак ми даваха да седа до кам 1/2 даже към 3/4 съм седела и после в 07:30 ставаи
![]()
![]()
)
Дават ми да ям
!
Дават ми да пия
!
Дават ми да карам колело
![]()
Дават ми да ритам
![]()
Дават ми да хода до някаде (това значи в квартала) )при положени, че 1. съм се обадила на всички те си роднини (баба,дедо,вуйчо,тате,мама)
![]()
2.съм казала час или горе/долу кога ше се върна и 3. с кой евентуално ще хода...
![]()
Дават ми да дишам
![]()
Еми нз кво повече да ви обеснявам почнах да се нервирам вече и почна да издребнявам сорри![]()
![]()
Аиди много ви здраве![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват