Strelcite!Ot tqh po gotini hora ne mogat da se namerqt.Strahotni priqteli sa,prosto ynikalni :P
Глупаво е да съдиш човека по зодията му... даже много...
ето най-близкия до акъла ми пример - баща ми и майка ми са риби, но са като огън и вода - нямат абсолютно нищо общо...
това е все едно да съдиш хората по имената, мое мнение![]()
Ей значи ако не се похвалим ние самите няма кой да ни похвали.... Евалата на тебе =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Който не познави стрелци много загубил да знаетеПървоначално написано от piFka_LP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Близнаци съм аз ... и таа зодия рулира от сякадеедни от най-умните хора на таз планетка са близнаци ... така че не се чудете !!!
нАй-добре се разбирам с мъже Дева
най-добре се разбира с Жени РАК И скОРпИон......
\/
Не бих казала, че близнаците са най-хубавата зодия. Знам, че са много добри в леглото и че са умни, обаче съм чела и че бърборим постоянно и сме много общителни, а аз не съм такава.
a taka!!! =D> =D> =D> braos bih kazala tukaПървоначално написано от Tekitha
strelcite tva sme nai - qkite hora
abe i skorpionite i vodoleite si gi biva ama az s1m za strelec
i v nikak1v slu4ai zodiq deva
![]()
STRELCITE SA THE BEST !!!!
Еми девите... аз съм дева ама не само за това го казвам.... също и везните.....
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
tva bqh azpo predi6noto ....
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Първоначално написано от Tekitha
"Don't be irreplaceable. If you can't be replaced, you can't be promoted."
"The nicer someone is, the farther away he is from you."
Murphy's Laws
малее все едно аз съм го писалаПървоначално написано от anito.sl
![]()
и моя баща е козирог и изобщо не ме кефи характера му - някъв мълчалив и кротък, а като изпатка и Господ не може да ти помогне![]()
![]()
имах една приятелка водолей и тя беше мн добро и разбрано момиче![]()
най-добрата ми приятелка в момента е везни и ми се струва най-хубавата зодия, защото са мн мили и разбрани, ама тоя, дето обичах преди, беше същата зодия и уж мн добър, мил, кротък, чувствителен, ноо всъщност просто си придава лъжлив вид... добре, че най-сетне осъзнах що за стока е и видях как всъщност само гледа да прекара всекиоо, ще го прекарам аз него едно хубаво!
![]()
![]()
идиот
иначе приятелката ми не е такава де.. познавам я сигурно почти колкото себе си и знам, че и на мравчицата път ще стори от добринкаобичам си я мноого {}
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Рак и Лъв![]()
Няма вечни приятели - има вечни интереси.Няма пълно щастие - има само щастливи мигове!
Имам чувсвото че всеки пише своята зодия.
Всяка зодия си е хубава но и лоша...
Моята(везни) е хубава от една страна винаги гледам другите не само мене,но винаги ту едната везна клони,ту другата... Демек винаги се колебая в нещо как да го направя-така или така
![]()
оо свидетелка съм на тва нещо, както казах, една моя мн добра приятелка е везни и постоянно се колебае, когато трябва да избира между две нещаПървоначално написано от ton1
даже някой път става дразнещо
забелязала съм го не само при нея, щото познавам доста везни![]()
чуждите проблеми много умеете да разрешавате, ама опре ли до вашия собствен живот....все се чудите кое е правилното и накрая до никъде не стигате
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Най са ми приятни Близнаци и СтрелциПросто с представителите на тези зодийки винаги става голям купон и винаги се счупвам да се хиля
Е,нормално...до колкото знам Водолеите (аз,де)най се кльопат с тия зодии и Везните,и аз съм живото доказателство
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Opredeleno Deva i Ribi...
I'm the King of Bongo !!!
zodia maimuna rullz![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Ами лъв и риби.. поне хората, които познавам с тези зодии са много точни
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
=D> Така е, така е... Аз съм Везни и мноу си се кефя на зодията, проблема ми е само, че много се колебая понякогаПървоначално написано от sexy_play_baby
А за Лъвовете, майка ми, леля ми и приятеля ми са такива
Майка ми е на границата с Дева и не и се кефя мн мн
, а леля ми е супер човек, както и приятеля ми \
/
![]()
![]()
Мноооого заблудени хора има тук. Само кат чуя "зодия" и ме напушва на смях, а вие кви простотии сътворихте не е истина. Пък си и вярвате малее.Първоначално написано от Анонимко
nqkoi ot vas sa pravi-koza e mn qka zodia-kaam go zashtoto az sum kozirog,samo,4e men li4no me kefi na bratov4ed mi(1
zodiqta-skorpion :P mai
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
дам и аз съм от колебаещите се
Deva i Vodolei sa nai-qkite zodiiki
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ауу мойта естествено,овен рулЗзЗ.А иначе други яки са риби,близнаци...супер зодийки
![]()
f@nt@zi@
Аууууу, ау, ау, ау!Първоначално написано от bonboneno^mace
Тези зодии ама най не ги обичам. Може би, защото не се разбирам особено с тях. Особено с мъжката част.
Аз съм водолей и най-добре се разбирам с близнаци и водолеи! За момичета ми харесват девите, а за момчета козирог. Абе всичко е относително.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.