Mnogo haresvam vezni.. Bashta mi i nai dobrata mi priatelka sa vezni i sa chudesni.. i s dvamata moga da se razbiram perfektno (e ne bash vinagi de..) .. Haresvam si sashto i moqta zodia - skorpion.. Shtoto imame edna mnogo hubava cherta.. da obichame unishtojitelno i bezgranichno![]()
mi men me kefqt bliznacite(nesemo zashtoto sum bliznaci)skorpion i deva
а така брато подкрапям теПървоначално написано от Frank_Lampard
аз съм козирог,в много ама много МАЛКО случей се държа гадно и т.н
по принцип козирозите са хора който не показват някои неща таят ги в себе си!от личен опит го казвам
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
mislq 4e vsqka zodiq si ima svoi 4ar,no liubimite mi sa kozirog,rak i skorpion![]()
Az sam deva,a zodiite koito mi haresvat sa vodolei i skorpion![]()
Spored men mn zavisi haraktera na 4oveka ot zodiqta.E,ne moje6 da kaje6 ,4e vsi4ki ot zodiq ribi naprimer sa super ili ,4e sa tapi......zavisi 4esto ot 4asa na rajdane ,ot pola i t.n.No,ponqkoga ima 4erti v nqkoi hora s ednakva zodiq ,po koito si prili4at adski i tova donqkade e zabavno....
Ako se interesuva6 ot zodii moje6 da razpoznae6,koi koq zodiq e dori po van6niq vid!
Zodiq Rak(moqta) sa mn 4uvstvitelni i obojavat doma si.MN e trudno da zamakne6 nqkoi ot tazi zodiq dale4e ......az naprimer sam zabelqzala ,4e vsi4kite mi poznati ot zodiq Rak ne obi4at luk
Nai-qkata zodiq za maj e Vodolei ,za6toto te sa mn interesni ,egocentri4ni .Te obi4at razli4noto i go tarsqt navsqkade!
ZA momi4e kato ,4e li nai- podhodq6ta e zodiq Lav ,za6toto te sa tezi,koito privli4at okoto i obi4at da sa centar na vnimanie!!!!
If it is crime to loving you then Im guilty !
haha br mackoПървоначално написано от lost_girl
prava si znaem ot li4en opit
![]()
luda`flirtajika: az bqh tozi gost :P:P:P lost_girl da naish :P i az usm kozi4ka :P
mi to mnogo qsno 4e vseki 6te kaje 4e negovata zodiq e nai-hubavata![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Strelcite sa mnoo 6iroko skroeni hora s unikalno 4uvstvo za humorMnoo veseli horica, strahotni priqteli
Vseki e razli4en i po svoemu svejarka
![]()
![]()
![]()
да се чувствам ли поласкана .. аз съм близнаци ..Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
по темата .. доста се разбирам със скорпиони..
девата е ужасна зодия!!![]()
mi to zna4i 4e i az trqbva da sum polaskanПървоначално написано от ni6to_ob6to
![]()
az zodiikata mn si me kefqt bliznacite osobeno momi4etata te sa mn sldki(pone az taka mislq)
ами...най-добра зодия няма!има човек с такава зодия-но по него може да съдиш за човека,но не и за останалите!аз лично познавам двама който са енаква зодия ама въобще нямат нищо общо в характера им!
Уверявам Ви че по зодията не може да се съди за човек!
ама...айде да не изоставам рак(тва е мойта зодия,и риби-готини хора(майка ми и трениора ми са такива зодии и са страхотни!)
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Едно линкче за тези които се интересуват от зодии. Тук има нещо като общ поглед върху зодиите написано е много интересно и увлекателно поне според мен. Сорка за офтопика ето и линкчето
http://yovko.net/?cat=26
приятно четене![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
spored men luv za6toto se poznavam s mnogo luvove i az sa6to sam luv i sa mn gotini![]()
strelec,vodolei,oven i lyv.....vinagi sym se razbirala s horata ot tezi zodii! za ovnite znam 4e ne se predavat lesno,telcite obi4at da qdyt,bliznacite sa vyzduh pod nalqgane,rak-me4tateli i sa sigurni 4e sveta se vyrti okolo tqh,lyvove-kupondji,prekaleno divi,deva-tynkoobidni,vezni-licemeri, skorpion-ekscentri4ni,otmystitelni,strelec-systradatelni i s golqma usta,kozirog-tihi,krotki,vodolei-kogato ne sa vlubena sa super egoisti,obi4at priqtelite si i novostite,ribi..off jalki sa,n talantlivi. razbira se vseki e individualen i nepovtorim,no e zabavno taq celiq fars sys zodiite. tva e moeto mnenie za predstavitelite na zodiite
abe az sam na granicata m/u deva i vezni !v pove4eto horoskopi me pi6at deva tai 4e mai tva e moita zodiq ma 4estno da si kaja ne sme ot nai-dobri4kite![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
osven moita si zodiq{deva,koqto spomenah na 2 str.} za momi4e haresvam i strelec i bliznaci , no ne obi4am mom4eta deva 6toto sa mnogo jenstveni za mom4eta mnogo haresvan oven,telec,vodolei i rak
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Лъвовете и Близнаците !е според мене де \/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
KoZirog RulEzZzZzZzZz xaxax :}![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Moita - VodoleiVypreki che sme golemi inati ponqkoga.Az i dvete mi nai dobri priqtelki s koito sma nerazdelna i te sa vodolei i se razbirame super.Inache i s Devi se razbiram.
Всяка зодия си е уникална,но мен най-много ми харесва телец,въпреки че и моята зодия не е зле /водолей/![]()