devite sa mn dobri i iskrenni
Еми аз съм везни.Харесва си ми зодията.
Don't hate the player , hate the GAME!
Аз съм си СКОРПИОНЧЕ и както се предполага съм много опасна![]()
в един филм се казваше , че на света има само 2 зодии-скорпион и изядени от скорпион така че пазете се![]()
И защо да е ужасна за мъж?Поясни.Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
Само така!!!!!!!!!!Първоначално написано от Tekitha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене всяка зодия си ми харесва с нещо!! :P
Obiknesh li - obi4ai silno,
namrazish li - zavinagi mrazi,
ne sujalqvai nikoga za nishto,
edva li nqkoi teb shte sujali...!!!
mi strelec mn qsno
Еми koalka ужасна е за мъж, защото повечето мъже от тази зодия (да не се изсилвам да кажа всички) са страхотни женкари! И са много самоуверени! Мислят се за идеални...![]()
Абе най яки са си Козирог и телеце Вярно че козирозите са голями инати ама попринцип са яку печени
![]()
Telec estestveno!a skorpionite sa ujasni....![]()
Телец и Лъв
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
DEVA MNOGO QSNO TOVA E ZODIA NOMER 1 !!!!!!!!!!!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Най-гадната зодия е Везни...Е, естествено аз съм везни![]()
Мота си.Добричка съм и голям инат
Наистина в повечето случаи характера не зависи от зодията,но въпреки това най-много ме кефят водолеите,овните,раците,бл знаците и рибите.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
az haresvam vodolei,bliznaci i skorpioni.a mraza telci i l1vove![]()
KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...
Абе девите рулз бе!Малко сме проклети според останалите, ма т'ва ни е чара
Иначе страшно много уважавам лъвовете! =D>
в нашето семейство всички сме изроди:сестра ми е КОЗА,мама е БЛИЗНАЦИ,баща ми е ДЕВА(не ме питайте как са се намерили и защо са се оженили,и аз тва се чудя!),баба беше лъв,а дядо овен..цял зоопарк вкъщи
![]()
![]()
аз съм ВОДОЛЕЙ,и са няма да кажа 'леле колко е прекрасна тая зодия,най-великата,щото аз съм това' ...ми не е най великата ич.смисъл обичам се достатъчно,че да не си срежа вените,обаче съм супер непостоянна,абсолютно нетактична,мразя заобикалките и обичам да говоря и да ми говорят в прав текст.от недомлъвки и овъртане не чаткам.освен това съм доста нерешителна понякога,не мога да си кажа например 'край,тва беше',когато виждам,че това е най-доброто решение напримере,имам и положителни страни - супер вярна съм,ужасно държа на семейството и приятелите си(тва всеки го казва,ма доколко го прави...),мн съм дружелюбна и общителна,стига да не съм в черна дупка..
най-близките ми хора(момичета) са лъв,2 телец,везнички и 1 рибка...което си е баси изключението...заюото адски мн мразя хората от тази зодия...смисъл не обичам клишета,ама просто на рибите на челото им е изписано,че са риби![]()
бившата ми треньорка беше риби,колко бой съм яла от нея..толкоз не съм виждала вкъщи и по кеча взети заедно...
а за мъж нз коя зодия може дасе определи като най-подходяща.последният ми приятел беше риби и колкото и дасе 'обичахме' възникнаха различия...просто му бях прекалено подвижна тъй да се каже..а и мразя хората,които са на настроения цял живот и от едната крайност отиват в другата,просто защото вс им писва в един момент..такъв беше той - ку-ку![]()
![]()
АБЕ ВСИЧКИ СМЕ ГОТИНИ , МА СИ ИМАМЕ И КУСУРИ!!!!!![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
козирог.....освен че аз съм тази зодия и една мн добра фр е козирог и с нея мн се разбираме (и двете сме рогати)
иначе също се кефя на везните
водолей не ме кефят,защото са идеалисти,прекалено мн държат на дисциплината а аз съм малко по луда
близнаците не са лоши,защото винаги ми вдигат настроението и са страшно общителни