spored men e deva i skorpion
az sam lav (mn qka zodiq) oba4e nai mn se kefq na maje deva a super qki sa!!!sega6noto mi mom4e e deva!!toi e roden na 3-ti septemvri a az sam na 3-ti avgust imame to4no edin mesec razlika!!Ina4e mn se kefq i na vodoleite!!!
Зодиите са глупости..Имам много приятели с различни зодии и с всичките се разбирам перфектно, но имам и доста дразнители със същите зодии, с които не се понасям........ Зависи от човека...
tva бях азПървоначално написано от Анонимко
Kozirog, Deva, Luv
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
напълно съгласна, макар че аз съм дева ама изобщо не си харевам зодиятаПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
astrolozite kazvat, 4e nai- izgodno e da si lyvina4e moqta zodiq nai si me kefi est ( deva )
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Oven4etata
Mira bien, todo va mal y todo est
Moita ( Deva ) si mi haresva nai mnogoInache vodolei me kefi i kozirog sashto ,vapreki che si padat malko gadnqrcheta
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Присъединявам се към това мнение на 100%! И аз съм Козирог и го казвам от личен "опит" Иначе на мен ми харесват Близнаци и Стрелец за жени, а за мъже Овен, Рак или Козирог.Първоначално написано от lost_girl
Ненавиждам девите за жени!![]()
tvurdo za!!!! strelcite sa nomer edno.... ili pone az vinagi sum na vurha...Първоначално написано от Tekitha
Аз също съм везнички и страшно много се кефя на везнитеПървоначално написано от Анонимко
Относно другите зодии..от моя гледна то4ка наи готини са Риби и рак(с тях се зарбирам повече от перфектно)Зодията която най много не харесвам е Скорпион..просто много лесно се палят и са големи песимисти.Близнаците са много двулични,но ги ценя защото могат да пазят тайна.Лъвове също не понасям защото винаги трябва да е на тяхното...а за др. зодиики съм безразлична
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
а аз познавам един близнак който просто не спира да говори и определено е мн общителен
но наистина не можа да се делим на някви си 12 вида и да мислим че е вярно
и аз съм близнаци и отговарям на вс критерииПървоначално написано от macka123
![]()
Аз съм лъвче и си харесвам зодията![]()
Иначе овена според мен е хубава зодия, макар че са невероятни инати![]()
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Мраза стрелците и девите една фр е дева и е ужасен инат и винаги спорим ина4е са много добри приятели,а стрелците..брат ми е стрелец и са мразим много ин4и си харесвам моита зодиика Овен:P
Spored mene telcite imat mn gotin harakter
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
козирог!!!напред с рогцата
![]()
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
Хммм ми не вярвам мн на зодии ама...хаха най ме кефи зодия телец...(аз и приятеля ми сме телец с 3 дни разлика в моя полза)Иначе за другите зодии,знам ли-дева,козирог,лъв и овен са якички
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
bliznaci--tva e istinata \/ \
/ \
/
Аз съм си дева и страшно си ми харесва.Много добре се разбирам с Овен, лъв, водолей, риби...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi