.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Neznam kakvo ...

Повече от фен

Neznam kakvo ...

hora ima edno mom4e s koeto sme mn dobri frend,no az ne go obi4am samo kato frend,,no naskoro se vurnah ot more i dokato bqh tam nqkaksi 4usvata mi ne sa su6tite,ve4e ne go haresvam kato gaje,i dokato az bqh na more toi si e hvanal gaje,a na men ne mi puka za tva,no me interesuva vsi4ko za nego,a v su6toto vreme moga da sam adski studena kam nego po net-a,no kato go vida ne moga.nz kakvo ispitvam spored vas imam li o6te 4ustva kum nego
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами изчакай малко и тогава се изясни.Според мен просто го харесваш.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    морето явно променя хората... като смениш средата и като цял ден пред тебе се мержелеят кой от кой по-готини, то няма как да не охладнееш към него.

Бих те посъветвал да изчакаш малко, поне докато премине еуфорията от морето, да си върнеш стария ритъм на живот и да се върнеш към всекидневните физиономии, пък тогава на свеж акъл помисли... успех

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Според мен чувствата ти са променени, но изпитваш някакво влечение, защото "старата любов ръжда не хваща". И на мен ми се е случвало да изпадам в подобни ситуации, но винаги всичко се изяснява и си идва на мястото. Ако мислиш, че това може да ти помогне да разбереш какво изпитваш... просто поговори с него. Поне да си наясно дали и с него е така и да решиш как да постъпиш. Успех, миличка
    0БиЧайТе СЕ!!!

Град
    Ямбол, България

Re: Neznam kakvo ...

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    hora ima edno mom4e s koeto sme mn dobri frend,no az ne go obi4am samo kato frend,,no naskoro se vurnah ot more i dokato bqh tam nqkaksi 4usvata mi ne sa su6tite,ve4e ne go haresvam kato gaje,i dokato az bqh na more toi si e hvanal gaje,a na men ne mi puka za tva,no me interesuva vsi4ko za nego,a v su6toto vreme moga da sam adski studena kam nego po net-a,no kato go vida ne moga.nz kakvo ispitvam spored vas imam li o6te 4ustva kum nego
    хаха "според вас имам ли още чувства към него"
    на този въпрос можеш да си отговориш само и единствено ти

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си