Здравеите някои ноже ли да ми каже какви са симптомите за бременност и след колко дно се проевяват?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
няма да пускам нова тема
и аз искам да попитам след колко време запо4ват първите симптоми и какви то4но са? примерно 2-3 дена след половия акт,ако съм забременяла,дали са възможни болки в корема,и някой ми каза 4е имало кървене ако съм забременяла,това вярно ли е,защото не бях 4увала такова не6то?
благодаря!
purvo ti porasvat cicite. zapo4va da ti se gadi, ima6 predpo4itaniq za hrana. povru6a6. EDNA POZNATA NASKORO NAPARI ABORT i tva bqh simptomite za 1 mesec
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
интересува ме симтомите запо4ват ли няколко дена след половия акт?!
Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
оооо, определено не мисля, че започват толкова рано![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
nqkoi jeni gi poluchavat rano, drugi sled 2 sedmica i po-kusno i kakto napisaha drugite gadene, bolki v gurdite, otpadnalost...
Simptomite se poqvqvat nai-rano 1-2 sedmici sled poloviq akt,po-rano mislq che e nevazmojno.Vapreki,che tezi simptomi moje da gi imash ne zashtoto si bremenna,a zashtoto shte ti idva cikala.Az taka edin pat mnogo se bqh uplashila,zashtoto zapochna da me boli korem,da mi priloshava,da imam strashen apetit,no za shtastie mi doide![]()