- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Брат й я съблазнява...
Начи хора пускам тази тема с молба да ми помогнете колкото се може по-бързо..проблемът е голям-от известно време братът на най-добрата ми приятелка я съблазнява...дори й казал че иска да правят секс...но тя отказа разбира се(все пак й е брат),но въпреки това той не се отказа и продължи да я съблазнява..казах и че според мен е най-добре ако не може да се разбере с него да каже на техните,но тя каза че каквото и да стане няма да го направи,защото били способни да го изгонят от къщи....и така и не намери изход от ситуацията,обаче хора аз много се притеснявам за нея,така някой ден може и да я изнасили...плс хора кажете как да й помогна
![]()
xaxxaxa ibahti izpadnaliq tr da e toq da iska da se ebe sys sestra si...ami otidi tam ponatupai go malko i shte se otkaje![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
mayko mila tva e dosta gadnoПървоначално написано от pavelludiq
tva e ujasno....dano onq izvratenqk go prochete...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Гадно е ама те няма да имат деца бе. Ще използват предпазни меркиПървоначално написано от pavelludiq
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Tova napravo e otvratitelno!Toq trqbva da e nqkakav izrod!Nai-dobre posavetvai priqtelkata si chas po-skoro da kaje na roditelite si,zashtoto ne znae vav vseki edin moment kakvo moje da ochakva ot izvrateniq si brat...ako puk li ne iska nai-dobre ti im kaji,kolkoto i da ti e gadno,no e za neino dobro,povqrvai mi!
Nai-dobriq variant e da kaje na tehnite ili pone da zapla6i brat si,4e 6te kaje na tehnite.![]()
хахах респект за тоя пич1
Леле тоя не е добре със сестра си ами ако не се разберат деистваи ти сплаши го, набий го ако трябва ако ли нз , поговори сериозно с него
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
абе ей не съмк извратен стига ме обиждайте !
УБИЙТЕ ГО ТОЯ
А ве, какво им става на днешната младеж(че и аз в това число
)
Как може да има такива хора, това е 2-ра таква тема (от скоро съм в този форум, кой знае сигурно е имало такива и преди)
На това момче му трябва един бой, ако не помогне....хмм....ще му трябва още бой![]()
![]()
Наистина много извратени хора на този свят...![]()
![]()
Днешната младеж,аре аре.А я си представете,че момичето всъщност няма нищо против,а просто се прави на недосптъпно?Тогава кво?(аз нече защитавам кръвосмешението,да не си помислите подобно нещо,ама все пак е редно да погледнем и от друга гледна точка)И,другото което е,ами ако едния от тях двамата е осиновен?Щото се сещам едно приятелче така се беше влюбило в сестра си,пък тя осиновена се оказа......
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Your_Love kato si se pritesnila tolkova , pysni na mom4eto da my mine kefa i tva e![]()
xaxaostaite mom4eto neka sa obi4at da sa lubqt mir i lubov da ima
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
я кажи са как е по-хубаво със сестра или с бабаПървоначално написано от еБа Баби За ПаРи
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
KAji na priqtelkata si da kaje na roditelite si !!!!!!!!!! kakvo ot tova kato go izgonqt qvno shte ima za kakvo i pi6i kakvo e stanalo plsss![]()
No matter where you go, there they are...
хвърли му една черна торба на главата....изкърти му китарата...той ша се осети за кво е било,ако има малко акъл в главата
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Emi tva e kofti rabota.
Ako moq poznata ima takyw problem bih nameril brat i, i 6tqh da mu odreja ednoto mado, a drugoto 6te mu ostawq za da moje da si izpolzva huq oma da pomni 4e ne i na setra si.![]()
![]()
![]()
Бе няма лошо ако явно сестра му е мноо готина пичка и аз ако имах готина сестра бих я минал баси - все пак ше се внимава само за пробата естествено.