.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Брат й я съблазнява...

Начи хора пускам тази тема с молба да ми помогнете колкото се може по-бързо..проблемът е голям-от известно време братът на най-добрата ми приятелка я съблазнява...дори й казал че иска да правят секс...но тя отказа разбира се(все пак й е брат ),но въпреки това той не се отказа и продължи да я съблазнява..казах и че според мен е най-добре ако не може да се разбере с него да каже на техните,но тя каза че каквото и да стане няма да го направи,защото били способни да го изгонят от къщи....и така и не намери изход от ситуацията,обаче хора аз много се притеснявам за нея,така някой ден може и да я изнасили...плс хора кажете как да й помогна

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    xaxxaxa ibahti izpadnaliq tr da e toq da iska da se ebe sys sestra si...ami otidi tam ponatupai go malko i shte se otkaje
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Да взимаш наркотици е като да правиш секс съэс сестра си, яко е, ама се увеличава шанса от генетични мутаций при следващото поколение. Един приятел така му се роди син(племенник) на който главата му беше колкото мандарина. детето пукна горкото, имаше и видоизменен пенис и нямаше очи.
    Само за луди!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Да взимаш наркотици е като да правиш секс съэс сестра си, яко е, ама се увеличава шанса от генетични мутаций при следващото поколение. Един приятел така му се роди син(племенник) на който главата му беше колкото мандарина. детето пукна горкото, имаше и видоизменен пенис и нямаше очи.
    mayko mila tva e dosta gadno

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mayko mila tva e dosta gadno
    tva e ujasno....dano onq izvratenqk go prochete...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен

tva e ujasno..

a na teb mila kakvo da ti kaja...mi moje bi e po-dobre da kaje..na roditelite si...ako tq neiska napravi go ti
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Гадно е ама те няма да имат деца бе. Ще използват предпазни мерки
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Гадно е ама те няма да имат деца бе. Ще използват предпазни мерки
    Аз акож имах малка сестра ко щех да прая ....майтапа се ве
    Само за луди!

Супер фен
    Tova napravo e otvratitelno!Toq trqbva da e nqkakav izrod!Nai-dobre posavetvai priqtelkata si chas po-skoro da kaje na roditelite si,zashtoto ne znae vav vseki edin moment kakvo moje da ochakva ot izvrateniq si brat...ako puk li ne iska nai-dobre ti im kaji,kolkoto i da ti e gadno,no e za neino dobro,povqrvai mi!

Повече от фен
    Nai-dobriq variant e da kaje na tehnite ili pone da zapla6i brat si,4e 6te kaje na tehnite.

Guest
    хахах респект за тоя пич1

Голям фен
    Град
    sofia
    izvratenqk kak moje da ima takiva hora

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Леле тоя не е добре със сестра си ами ако не се разберат деистваи ти сплаши го, набий го ако трябва ако ли нз , поговори сериозно с него
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    абе ей не съмк извратен стига ме обиждайте !

Guest
    УБИЙТЕ ГО ТОЯ

А ве, какво им става на днешната младеж (че и аз в това число )
    Как може да има такива хора, това е 2-ра таква тема (от скоро съм в този форум, кой знае сигурно е имало такива и преди)
    На това момче му трябва един бой, ако не помогне....хмм....ще му трябва още бой
    Наистина много извратени хора на този свят...

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Днешната младеж,аре аре.А я си представете,че момичето всъщност няма нищо против,а просто се прави на недосптъпно?Тогава кво?(аз нече защитавам кръвосмешението,да не си помислите подобно нещо,ама все пак е редно да погледнем и от друга гледна точка)И,другото което е,ами ако едния от тях двамата е осиновен?Щото се сещам едно приятелче така се беше влюбило в сестра си,пък тя осиновена се оказа......
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    Your_Love kato si se pritesnila tolkova , pysni na mom4eto da my mine kefa i tva e

Град
    Луната
    Тоя е някакъв изрод бе

Голям фен
    Град
    Memphis
    xaxa ostaite mom4eto neka sa obi4at da sa lubqt mir i lubov da ima
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от еБа Баби За ПаРи
    абе ей не съмк извратен стига ме обиждайте !
    я кажи са как е по-хубаво със сестра или с баба
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    KAji na priqtelkata si da kaje na roditelite si !!!!!!!!!! kakvo ot tova kato go izgonqt qvno shte ima za kakvo i pi6i kakvo e stanalo plsss
    No matter where you go, there they are...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    хвърли му една черна торба на главата....изкърти му китарата...той ша се осети за кво е било,ако има малко акъл в главата
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

sud
    Guest
    Emi tva e kofti rabota.
    Ako moq poznata ima takyw problem bih nameril brat i, i 6tqh da mu odreja ednoto mado, a drugoto 6te mu ostawq za da moje da si izpolzva huq oma da pomni 4e ne i na setra si.

Guest
    Бе няма лошо ако явно сестра му е мноо готина пичка и аз ако имах готина сестра бих я минал баси - все пак ше се внимава само за пробата естествено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си