.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен
    Град
    софия

Имам въпрос към всички

Случвало ли ви се е .. начи , нямате гадже и сте на сухо яко , изведнъж си хващате гадже ... и после има поне още 1-2 момичета/момчета дето ви казват че Ви харесват и еди кво си... самоче след като знаят че имате някои до себе си... тва е тъпо поне при мене винаги така става нз защо ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Защото човек не винаги оценява това,което има,а когато го изгуби разбира колко е важно за него!Но според мен един човек ако обича някого истински,би трябвало да го осъзнае на време,а не когато остане без него

Супер фен
    Град
    до тебе...
    да случвало ми се е
    нямах гадже 4-5 месеца хванах си и после разбрах че 2 момчета ме харесват е тва бешееее а те ми бяха под носа
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ами редовно става така при мен ..
    Имам периоди, в които, ако случайно около мен има момчета, то не са тези, които представляват интерес за мен, а после като се хвана с някого и всичките, които са ми симпатични някакси решават, че вече ме харесват и става некво тъпо, защото и аз се обърквам и се чудя кой ми харесва най-много и с кого да се захвана..
    Мани,мани ... законите на Мърфи...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Имам периоди, в които, ако случайно около мен има момчета, то не са тези, които представляват интерес за мен, а после като се хвана с някого и всичките, които са ми симпатични някакси решават, че вече ме харесват и става некво тъпо, защото и аз се обърквам и се чудя кой ми харесва най-много и с кого да се захвана..
    дам ... обикновено адски много се изнервям и в такива случаи им тегля майната на всички освен този,с който ходя..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Защото човек не винаги оценява това,което има,а когато го изгуби разбира колко е важно за него!Но според мен един човек ако обича някого истински,би трябвало да го осъзнае на време,а не когато остане без него
    nqma ko poe4e da kaja.....

az nqmah gadje pone 5 meseca i izvednuj si hvanah edno,a sled tova razbrah za 1 mom4e koeto me haresva i pokrai nego i negovite priqteli,a i oshte mom4eta koito ne sa ot tqhnata kompaniq.... mn mi stanaha,no kakvo da se prai :Pi sega e taka mn gadno
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    да и на мене ми е много познато... а особено като избереш някой .. а после те е яд... ужас
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Na men tozi nomer mi se sluchva apsoliutno vseki pyt

Голям фен
    Град
    софия
    е ... значи не съм само аз .. мислех че имам проблем в телевизора ааахха

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    аве жените са супер курвентииии .... мЕга често ми се е случвало ... нарочно ти правят интриги ... за да може да си оставиш гаджето ... то е като кучето ... Кокала си не го яде но и на друг не го дава ...
    Мега мн ме беше яд ... защото когато съм Искал дадено момиче и зная че и тя мен .... се правеше на ударена ... После като си намерих приятелка ... Тя ме поиска а после вината доиде в мен защо не съм бил с приятелка ... и така !

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Пак подкрепям мнението на LP_girl_14

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Фен
    Град
    Sofia
    ami da , slu4valo mi se e .......! No si mislq , 4e taka e trqbvalo i ne sajalqvam za ni6to, kakav e smisala?
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Не помня да ми се е случвало, но мисля че не е невъзможно. Явно другите се престрашават да си признаят по-късно Какво ти пука? Всеки си шета на акъла.
    0БиЧайТе СЕ!!!

daje ne vednuj mi se e slu4valo :P-e sa naprimer,v4era skusah sedin,a sa mi se nalepiha 3-ma :P:P:P,no za tova predi da imash "gadjeta" da si na suho-absoliutno vseki put (e po4ti vseki)
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    имало е моменти, в който и това ми се е случвало. но щом съм тръгнала с един човек, значи искам да съм с него, и не ми пука който и да ми дойде на крака

Голям фен
    Град
    Sofia
    При мен винаги е така.. Като нямам гадже.. няма и кандидати. Като се появи някой заблуден и вече стана заета, тогава изведнъж всички се сещат, че много ме харесват. Независимо дали знаят или не знаят, че си имам приятел. Аз си го обяснявам така - като съм щастлива с човека до себе си, явно имам по-различно излъчване, което привлича другия пол.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен
    i az misla taka
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Re: Имам въпрос към всички

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Случвало ли ви се е .. начи , нямате гадже и сте на сухо яко , изведнъж си хващате гадже ... и после има поне още 1-2 момичета/момчета дето ви казват че Ви харесват и еди кво си... самоче след като знаят че имате някои до себе си... тва е тъпо поне при мене винаги така става нз защо ...
    Дам ... случвало ми се е ... Това е няква каръщина или по скоро някой като те е харесвал и е нямал смелост да ти каже най - накрая я е събрал ... ... ама не на време ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си