- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vsi4kite li sa takiva ???
Vsi4kite muje li sa ednakvi i vsi4kite li obi4at da naranqvat nqkoe momi4e? ne4ie surce nezaslujilo da bude naraneno?v jivota vseki edin muj s koito sum bila po edin ili po drug na4in vinagi me naranqva i vinagi sled sebe si ostavq nqkakva sleda i to ot gor4ivi spomenikogato si pomislq 4e tozi moje da e seriozen ili neshto podobno toi se okazva... bokluk kato vsi4ki ostanali
ve4e ne vqrvam v nikoi muj,koito mi kaje 4e 6te bude seriozen ili neshto takova na nikoi ve4e ne vqrvam tipe4en primer e slu4kata sno6ti: vijdame se az i edna moq priatelka s edni nashi poznati hodihme pihme po edno na gore na dolu i na kraq edinia koito me kefi( ne otri4am sladur e ) ostava na same s men obqsnqva mi 4e iska seriozno neshto mejdo men i nego i 4e toi 6te bude seriozen zvu4e6e mn obeditelen i kaza 4e dnes 6te se obadi da se vidim i taka no propusnah da kaja 4e be6e malko podpiinal,no kaza 4e misli napulno trezvo t.e znae kakvo misli kakvo govori i pravi.....ta dnes se vijdame ve4erta za 15min ot koito 15min sme razmenili sushto tolkova dumi i kazva 4e mi se spi i stava i si trugva bez ni6to drugo da kaje!!! e KAKVO E TOVA? kakva e tazi gadna postupka sprqmo mene?? i toi e kato ostanalite podigrava se s moito 4ustva!!! na skoro predi sedmica se vijdah s edin mn se privurzah kum nego mn sulzi izplakah zaradi nego.... no toi sprq da zvuni i da izqvqva jelanie da se vijdame koeto sushto taka adski mnogo me narani i edvam go prejivqvam zashtoto postoianno mi e v glavata !!!! ako trqbva da izbroqvam i ostanalite koito sa me naranili sigorno 6te si pisha do utre sutrinta ..... prosto tolkova sa mnogo 4e ve4e neznam kak zapo4na vsi4ko i nqmam predstava kak 6te svurshi edno e sigorno: otnovo sum sama, i sama 6te si ostana
![]()
![]()
![]()
![]()
a vsi4ki okolo men sa shtaslivi i vlubeni a az SAMA.... Kakuv savet 6te mi dadete??? kakvo da pravq s tazi moq prokleta sudba sprqmo mujete i sprqmo lubovta!! Az totalno sum se ot4aqla daite suvet pomognete mi molq vi!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()