- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ИнТеРеСуВаМ лИ гО??
Имало едно време....не не така не става... преди 2-3 години на един рожден ден на мой приятел се запознах с едно момче което много харесах но тогава бях мъничка и незнаех какво да предприема...но преди два дни отново на рожден ден на същтия приятел аз видях същото момче което ми беше харесало преди време и очевидно той ме беше познал...но както винаги се намеси друг човек моятя приятелка която винаги харесва мойте момчета ако мога така да се изразя и явно той не беше безразличен кам нея...той я покани на танц от което на мен ми стана гадно и направих нещо глупаво докато танцуваха аз ги изтрясках в вратата и след това през цялата вечер го гледах злобно той ме попита дали заради нея го гледам така и аз му казах "може би" през цялото останало време той се лепна за мен (да оточня че той е на 18 а аз на 15) танцуваше с мен прегръщаше ме лежа до мен каза че никое от присъстващите момичета не го интересува освен аз каза че сме били вече сгодени и след като си трагнахме той ме изпрати и каза че сам му грабнала вниманието на другия ден аз му пратих смс дали иска да се видим и тои ми върна че през седмицата щял да дойде....може би ще кажете ми супер какво се оплакваш ...обаче той е в друг квартал и на колко ли други момичета обещава същото а и моятя приятелка също го хареса...според вас заслужава ли си щом първо обърна внимание на нея а и мислите ле че аз сам му била само за купона но ако е така защо ми върна смс ...моля ви споделете мнението си защото в момента имам нужда от приятели...![]()
![]()
![]()