- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kym momi4etata
Momi4eta, bihte li imali vr1zka s mom4e, koeto ne se opitva (ili ne umee) da vi razsmiva?
Kogato haresam nqkoi ne mu broq nedostatacite i ne se pitam dali da trygna s nego zashtoto gi ima.. Nqma idealni hora.. Shtom sym haresala nqkoi prosto sym s nego!!
NE! Bih zamenila dori hubaviq mu vyn6en vid, za 4uvstvo za humor!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Не съм пробвала да ходя с някой без чувство за хумор.Гаджето ми си има чувство за хумор и няма липса на смях във връзката ни![]()
отчайващо тъп въпрос, мила. когато тръгнеш с някой се предполага, че се харесвате, нали?! е тогава той няма просто да стои със скръстени ръце и да те гледа намръщена. дори опита да те накара да се усмихнеш, колкото и глупав да е той, често предизвиква щастлива емоция![]()
=D>Първоначално написано от Nadelina
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
a be tva da ne e kloun za da e dlujen da me razsmiva? est 4e da, vse pak tova ne e nai -vajnoto...moje prosto 4oveka da e po-skromen/pritesnitelen i da e nqkuv koi znae kakuv 6egadjiq..e sega ako ne se opitva e drug vupros.. no vse pak vajnoto e da mi e dovre s nego, a moga da se zabavlqvam po hilqdi drugi na4inibih go obi4ala dori i taka i tova ne bi me sprqlo da hodq s nego.
moq nevinnost i greh.....
=D> ateiПървоначално написано от Nadelina
![]()
mi nz moje
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
не не.... дайте ми тухла ...![]()
![]()
![]()
ами не просто нема да ми е забавно с нвго колкото и да е красив ако не може да ме расмее нестава а като се има предвид че на всичко се смея![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ми тея дето само чувството за хумор ни е останало...?![]()
NEEEE!nik0ga!za men e mn vajn0 ch0veka d0 men da ima chuvstv0 za hum0r!!
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
nez![]()
felacio za si4ki
аз като искам да разсмея някой се правя на гръмнат и се блъскам в някоя стена или му прафя физиолномийкии се получава номера
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
absoliutnosuglasna sum:P,a i kfo kat ne me razmiva-i sama moga
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Стига да се разбираме-да!Първоначално написано от Анонимко
Emi ti 6tom si si haresal nqkoi tolkova 4e da tragne6 s nego, nqma da gleda6 kakvo ne pritejava, a kakvo ti haresva u nego! Ne e li logi4no!?
Не,не бих!
Естествено, че да ..не е нужно да ми се прави на клоун, за да го харесвам ..
![]()
ami ne .... ne bih se zagledala po mom4e , koeto nqma 4uvstvo za humor i ne umee da se veseli
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
НЕ!как така?!една връзка без смях не е нищо!момчето винаги трябва да се опитва да те развесели,може би на повечето момичета тва ще м се стори странно но...когато си тъжен нали някой трябва да те разсмее ако това не е гажето тогава кой?!
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
НЕ!как така?!една връзка без смях не е нищо!момчето винаги трябва да се опитва да те развесели,може би на повечето момичета тва ще м се стори странно но...когато си тъжен нали някой трябва да те разсмее ако това не е гажето тогава кой?!![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!