.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Kym momi4etata

Guest

Kym momi4etata

Momi4eta, bihte li imali vr1zka s mom4e, koeto ne se opitva (ili ne umee) da vi razsmiva?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato haresam nqkoi ne mu broq nedostatacite i ne se pitam dali da trygna s nego zashtoto gi ima.. Nqma idealni hora.. Shtom sym haresala nqkoi prosto sym s nego!!

NE! Bih zamenila dori hubaviq mu vyn6en vid, za 4uvstvo za humor!

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Супер фен Аватара на maybelline
    Не съм пробвала да ходя с някой без чувство за хумор.Гаджето ми си има чувство за хумор и няма липса на смях във връзката ни

Мега фен Аватара на iiirish
    отчайващо тъп въпрос, мила. когато тръгнеш с някой се предполага, че се харесвате, нали?! е тогава той няма просто да стои със скръстени ръце и да те гледа намръщена. дори опита да те накара да се усмихнеш, колкото и глупав да е той, често предизвиква щастлива емоция

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kogato haresam nqkoi ne mu broq nedostatacite i ne se pitam dali da trygna s nego zashtoto gi ima.. Nqma idealni hora.. Shtom sym haresala nqkoi prosto sym s nego!!
    =D>
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    a be tva da ne e kloun za da e dlujen da me razsmiva? est 4e da, vse pak tova ne e nai -vajnoto...moje prosto 4oveka da e po-skromen/pritesnitelen i da e nqkuv koi znae kakuv 6egadjiq..e sega ako ne se opitva e drug vupros.. no vse pak vajnoto e da mi e dovre s nego, a moga da se zabavlqvam po hilqdi drugi na4ini bih go obi4ala dori i taka i tova ne bi me sprqlo da hodq s nego.
    moq nevinnost i greh.....

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    =D> atei

Повече от фен
    mi nz moje
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Град
    софия
    не не.... дайте ми тухла ...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами не просто нема да ми е забавно с нвго колкото и да е красив ако не може да ме расмее нестава а като се има предвид че на всичко се смея
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    ми тея дето само чувството за хумор ни е останало...?

NEEEE!nik0ga!za men e mn vajn0 ch0veka d0 men da ima chuvstv0 za hum0r!!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

nez
    felacio za si4ki

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Ако не е добър в това - ще бъде добър в нещо друго. Нали?
    0БиЧайТе СЕ!!!

Град
    Ямбол, България
    аз като искам да разсмея някой се правя на гръмнат и се блъскам в някоя стена или му прафя физиолномийки и се получава номера

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

absoliutno suglasna sum:P,a i kfo kat ne me razmiva-i sama moga
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен

Re: Kym momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Momi4eta, bihte li imali vr1zka s mom4e, koeto ne se opitva (ili ne umee) da vi razsmiva?
    Стига да се разбираме-да!

Emi ti 6tom si si haresal nqkoi tolkova 4e da tragne6 s nego, nqma da gleda6 kakvo ne pritejava, a kakvo ti haresva u nego! Ne e li logi4no!?

Супер фен
    Не,не бих!

Фен
    Град
    В нас ;)
    Естествено, че да .. не е нужно да ми се прави на клоун, за да го харесвам ..

Фен
    Град
    Sofia
    ami ne .... ne bih se zagledala po mom4e , koeto nqma 4uvstvo za humor i ne umee da se veseli
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

НЕ!как така?!една връзка без смях не е нищо!момчето винаги трябва да се опитва да те развесели,може би на повечето момичета тва ще м се стори странно но...когато си тъжен нали някой трябва да те разсмее ако това не е гажето тогава кой?!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

НЕ!как така?!една връзка без смях не е нищо!момчето винаги трябва да се опитва да те развесели,може би на повечето момичета тва ще м се стори странно но...когато си тъжен нали някой трябва да те разсмее ако това не е гажето тогава кой?!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си