- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 6te mi otkradnat gajeto
uff .na4i gajeto mi e adski qko..prosto gaje me4ta.i seki mi go iska.pritesnqvam se prosto kat ne e s men nekoi da ne mi go otkradne.to ne e 4ak taka za vas. naistina me obi4a ne znam 6to se pritesnqvam tolkova ma e straxotno kavzam vi gaje me4ta!!100% se opitvat da mi go otmuknat...kvo da pravq..ne izdurjam pri taq misul...![]()
Явно не виждаш в него човек, а просто гадже. Ако те обича, която и да му се нахвърли, ще И откаже.
Сложи си го в задния джоб и го закопчай. Така никой няма да ти го открадне![]()
ako te obi4a, toi niama da se dade![]()
Eleonora
v tezi dumi ima mnogo istina za pruv put sum suglasna s `Death`Whore` =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Да бе да... колкото и да я обича като му се предложи някоя яка мадама се съмнявам, че ще й откажеПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
След като не си обичал, защо пишеш?
verno purvo se nau4i da OBI4A6 i togava puskai takiva postove
i az za tve se pritesnqvam...Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чакай бе ? той да не е някъв предмет, който ти притежаваш или кво?
най-мразя някое гадже да се държи така с мене все едно съм му собственост. ако наистина те обича, както твърдиш, ще откаже на всяка друга, а ако не - прав му път (освен ако не искаш да ходиш с някой, който ти изневерява хехе).
и му имай малко повече доверие като за начало.
алелуя.
Е добре де...обич а-у, к'ва кражба тогава. Пак сте си заедно...поне душевно, то физически закво ти еПък и..а...кой ще ти я вземе бе. Ти мъж ли си или к'во? Бой яко и т'ва е
Ти владееш тъмните сили и разбра с хиперинтелектуалния си, свръхчувствителен мозък, че не съм обичал? А и ще пиша каквото си искам ако ще и Господ да си пак няма да ми забраниш!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Явно просто не знаеш мъжката природа...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Според мен любовта е такава и такава. Ако мъжката част от човечеството не оправдава някоя част от моето определение за любовта, значи не може да обича.
Значи имаш проблем във връзката си и трябва да се замислиш сериозно над товаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Любюв е понятие, което седи над секса и което не е възможно да съществува без взаимно доверие. Щом нямаш такова на партньора си за нещо толкова елементарно като в твоя случаяй, имаш проблем.
Ако имаш доверие на приятелката ти, няма от какво да се притесняваш. Да, може да е атрактивна и много хора да се опитват да я свалят, но фактът, че от толкова кандидати е избрала точно теб, трябва да ти говори нещо.
Замисли се.
Успех.![]()
To4noПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Чакай сега.. стана пълна обърквация... за момче или за момиче става въпрос?Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
И аз се замислих.
hahah.. ti sega kakvo?Pishesh za da se poxvalish,che imash gotino gadje ili.. ako iska da e s teb shte bude.. ako ne minavash na "next"![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Ще ти откраднат гаджето?Тя да не е стока или предмет!Освен това тя не ти е собственост!Тя е момиче,изтъкано от плът и кръв.Има чувства,предполагам и мозък,и може сама да избира с кой иска да бъде!Ако не иска да е с теб-ще те зареже,ако те обича-ще е с теб и ще й е все едно кой я сваля и кой иска да е "краде"![]()
abe ti samochuvstvie nqmash li si? da ne bi drugite momicheta da sa po hubavi ot tebbudi optimist ;p 0000000000000 ti momiche ili momche si?
ХахахахахПървоначално написано от machoka
![]()
Иначе по темата.. еми драга ти май този го имаш само за украшение,а? Нима гледаш на гаджето си като "Мъжа мечта" или няква играчка,с която може да се фукаш? Тъпо. А и му нямаш доверие,което е най-лошото..Ревнуваш без да ти е дал повод. Кво да ти кажа... горкото момче.
Правилно ревнува момичето.
Каквото и да си говорим, даже да я обича много, все пак еректиралия пенис няма съвест!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Виж, любовта кара хората да ослепяват и да не виждат добре. Като си влюбен в някой, той ти се вижда идеален, красив, мил, перфектен ангел, паднал от небето. Но не е така. Случвало ми се е да се срещна с някое старо гадже, в което съм била влюбена и съм се дръпнала, за да го разлюбя. И като го видя вече не ми се струва толквоа божествено хубав както преди.
Но наистина не трябва толквоа да ревнуваш. Разбира се това е чувство, което не може на 100% да се спре, но първо - имай малко самочувствие, че и ти си красива, щом той се е хванал с теб и е толкова е идеален . Знай, че няма да ти кръшне с по-лоша от теб, ако въобще ти кръшне, защото щом те обича...
А и втрото - защо не зарежеш тия глупости и не се радваш на щастието си, пък като дойде нещастието - тогава мисли за него. Има един лаф:
Един мъж седи в бара, пие на мъка и вече е готов да се разциври като бебе. Идва барманът при него и го пита да си излее мъката, а оня почва:
- Аве има супер яка жена, пич, супер яка - перфектен външен вид, добра домакиня, фотомодел е и е страшно влюбена в мене, направо не може без мене и аз много я обичам.
- Е, какъв е проблема тука?
- Ми никъв, няма проблем, всичко е идеално. Освен това съм много богат. Имам коли, вили, апартаменти у нас и в чужбина. Всичко е законно, нямам врагове, хората се трепят да работят с мене.
- Е и какъв е проблема тука?
- Ми няма проблем, всичко е идеално.
- Ми тогава що си дошъл тука?
- Ами го нямах всичко това?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.