Виж, любовта кара хората да ослепяват и да не виждат добре. Като си влюбен в някой, той ти се вижда идеален, красив, мил, перфектен ангел, паднал от небето. Но не е така. Случвало ми се е да се срещна с някое старо гадже, в което съм била влюбена и съм се дръпнала, за да го разлюбя. И като го видя вече не ми се струва толквоа божествено хубав както преди.
Но наистина не трябва толквоа да ревнуваш. Разбира се това е чувство, което не може на 100% да се спре, но първо - имай малко самочувствие, че и ти си красива, щом той се е хванал с теб и е толкова е идеален . Знай, че няма да ти кръшне с по-лоша от теб, ако въобще ти кръшне, защото щом те обича...
А и втрото - защо не зарежеш тия глупости и не се радваш на щастието си, пък като дойде нещастието - тогава мисли за него. Има един лаф:
Един мъж седи в бара, пие на мъка и вече е готов да се разциври като бебе. Идва барманът при него и го пита да си излее мъката, а оня почва:
- Аве има супер яка жена, пич, супер яка - перфектен външен вид, добра домакиня, фотомодел е и е страшно влюбена в мене, направо не може без мене и аз много я обичам.
- Е, какъв е проблема тука?
- Ми никъв, няма проблем, всичко е идеално. Освен това съм много богат. Имам коли, вили, апартаменти у нас и в чужбина. Всичко е законно, нямам врагове, хората се трепят да работят с мене.
- Е и какъв е проблема тука?
- Ми няма проблем, всичко е идеално.
- Ми тогава що си дошъл тука?
- Ами го нямах всичко това?