.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Рак

Guest

Рак

Искам да ви питам има ли нещо като рак на устата,челюстта или нещо такова,по скоро за челюстта говоря,и как може да се разбере,мога ли да го напипам или симптоми или само на снимка може да се види???

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Консултирай се с лекар ... Може зависи каде е рак-а ако е на зъбите венците е вероятно да не се вижда ако е гушката или бузите може да се усеща .... Най-добре ако има и най-малките съмнения да се посети лекар ..>> !

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: Рак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да ви питам има ли нещо като рак на устата,челюстта или нещо такова,по скоро за челюстта говоря,и как може да се разбере,мога ли да го напипам или симптоми или само на снимка може да се види???
    Зависи какво те притеснява,ако е пукане,хрускане или болка при движение са съвсем различни неща.Принципно рак на челостта не съществува.Има на венците,който се хваща трудно и това вече е област на стоматологичната хирургия.Ако се притесняваш отиди да ти направят една снимка.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Guest
    Zdravei,
    kakto nqkoi kaza, zavisi kakvi sa ti oplakvaniqta, i az znam che nqma rak na cheliustta ne syshtestvuva.Ako ni kajesh po-podrobno kakvi sa ti simptomite, moje i da se utochni za kakvo stava duma. No spoko, kakvoto i da e ne e strashno!
    Uspeh!

Guest
    ами имам едно като топче от ляво на или до челюстта/незнам къде точно,щото се мести малко/и като го набарам и се измества нагоре нз какво ми е..

Голям фен
    Град
    sofia
    tfa mai sa ti limfnite vuzli, taka kakto gi opisva6, spoko ne e stra6no vseki 4ovek gi ima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си