- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4UDQ SE
SEDQ SI I SE 4UDQ-DALI NQKOQ OT VAS-/MOJE I NQKOI/-NQMA DA SE PREMISLI I DA MI NAPRAVI EDIN MINET?A?
Gledai sega .... Zastani do stenata ... digni si krachetata nagore sqkash pravish Svhesht .. i pochni da si gi otpuskash kam glavataПървоначално написано от Анонимко
sled 1-2 sedmici oprajneniq sam sshte mojesh da si pravish Svirki kavali ne se boi !
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
AIDE DA DUHATE BE!NE ZNAETE KOKVO ISPUSKATE IMAM TAKUV UI 4E AKO UDARA NEKOI S HUQ PO GLAVATA I 6E PRIPADNE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
struva mi se , 4e mai si kompleksiran na taq temahahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
TI LI 6TE MI DUHA6?PURVO DA SI IZMIE6 ZUBITE-DA NE HVANA KARIES NA HUQПървоначално написано от sensa
![]()
huq ti e v ustata nali? toi za tva moje da hvane karies \Първоначално написано от Анонимко
/
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
TI TRAI BE KO4-I TI LI ISKA6 DA LAPA6 GEGATA?6E 4AKA6 NA OPA6KA-KRETENПървоначално написано от skate_warrior
![]()
I kvo sa bie6 li 4ikii pred monitora dokato pi6e6 ,a? Izpederastql geitak!Първоначално написано от Анонимко
![]()
4IKIITE MI GI PRAI MAIKA TI-SAMO 4E S USTA-A ISKA6 LI DA TE NAU4A I TI DA DUHA6 PEDAL4E?![]()
lockvaite shibanata tema pls
TRAI BE PEDERASTIN!!!!!!!!!TI KATO NE ISKA6 DA DUHA6-MOJE I DA ISKA DRUGПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 vupros ... na tebe brato losho li ti e?
jalki ste ^^
MNOGO MI E DOBRE-NA TEB ZLE LI TI E ?Първоначално написано от StefanqK
ne ama kato te gledam teb ti zvuchish zle nqmash li si druga rabota ... vijda se kakuv si kompleksar....
jalki ste ^^
Нямам друга работа и търся някоя да изварти една бибитка-ти не са натискай-по жени си падам а мажете педерси ги бияПървоначално написано от StefanqK
![]()
И аз ЕДИН минета викам...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Зле си тапанар ... За кво пълни6 форума с тъпи теми .. Има ги предостатачно като теб изроди ... Няма6е нужда да споделя6 , че си загорял , 6тото се подразбира от тъпите ти мнения и теми ...Първоначално написано от Анонимко
... Едва ли жена , мъж или кон дори би ти пуснал ..
...
Като не си пада6 по мъже и ги "бие6" за кво си написал " Някоя / Някой " ... Май и педал се извади ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
S udovolstvie bih ti zahapala i otgriznala glavichkata ! Typo idiot4e ! Marsh
е що бе човекът просто пита
са като не щете ок никой не ви кара на сила шо трее да се псувате
дай им на хората сейр!Първоначално написано от ^BaBy^GirL^
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Анонимко
hehehehehehheehhe mnooogo si mi sme6en , ama mnogo......predstavqm si kakav nezadovolen kreten si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOMPLEKSAR!!!!!!!! hahahahahah
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
do avtora na temata, typ si bate, po-maloumen nqma da stane6, 6toto nqma nakyde pove4e!