.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

koi kopuva prezervativite?

vaprosa e qsen... momi4eto ili mom4eto?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Ти като момче СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА ИМАШ ... и да си купил ... а тя поизбор ... вече при дълготрайна връзка и тя може да ги взима ....
    ако примерн 2-3 лева са ти проблем за КоНдоми ... Сподели с нея и се моли да те разбере !!!

Фен
    Град
    Sofia
    ha, ne e vqrno , 4e mom4eto e zadaljeno da ima !!!!!! prosto e redno toi da gi osigurqva.... az li4no smqtam , 4e taka e nai pravilno
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от sensa
    ha, ne e vqrno , 4e mom4eto e zadaljeno da ima !!!!!! prosto e redno toi da gi osigurqva.... az li4no smqtam , 4e taka e nai pravilno

е то си зависи бре ... ако му се прави секс .... е 1000% задължено
    какво отивате на купон срещате се осамотявате се и си представи каквп ще е ако няма Кондоми ..... Кво ще ползвате Сникерс ли ?!?!??! аиде моля ти се ?

ledenata
    Guest
    abe nqkade bqh 4ula e vsqka samouvajava6te se jena nosi v sebesi po dva prezervativa a ne6to si tam za mometata nosqt po edin i sled kato go 4uh nezanisimo kade izlizam vinagi si nosq po dva v djoba a i ... ne e gre6ka sliu4valo mi se e bez da predvidq da go napravq s priqtelq mi na neobi4aino mqsto (ne vyv tqh ili v nas) i taka si imam pod ruka

P.S. nosete si vinagi prezervativ v djob4eto ne se znae kade i koga 6te vi potrqbva

Spored men momcheto vinagi trqbva da ima
    jalki ste ^^

hah emi chesno kazano v momenta se seshtam za edna prikazka :"Umnite momcheta vinagi imat prezervativ,a umnite momicheta vinagi po dva"
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

винаги имам в задният джоб сив durex (те са с гел за задържани) много са яки !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Въпреки че момчете в повечето случаи ги купува, ненам защо пък трябва да е той. Мисля че и двамата трябва да се грижат за това. Аз познавам само едно момиче което купува презервативи

Principno e prieto momchetata da se grijat za tova. No vse pak momicheto sushto moje da vzeme uchastie. Kogato edna vruzka e dulga i dvamata partniori trqbva da se grijat za tova.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami spored men tochno prezervativite tr da gi kupuva momcheto...!!!
    tva vse pak pak ne prechi na momicheto syshto da ima v sebe si za vseki sluchai
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Една жена,която уважава себе си,носи в себе си винаги един презерватив.
    Жена,която много уважава себе си,носи в себе си два или три
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Цитирай Първоначално написано от sensa

е то си зависи бре ... ако му се прави секс .... е 1000% задължено
    какво отивате на купон срещате се осамотявате се и си представи каквп ще е ако няма Кондоми ..... Кво ще ползвате Сникерс ли ?!?!??! аиде моля ти се ?
    hehehhe mai ne stava vapros za tova ..... a v tazi situaciq ne vijdam kakav e problema.... nai spokoino moje da svar6i na men. s priatelq mi sme zaedno ve4e 8 meseca i tova ni se e slu4valo mn pati hehehe
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Не ми се е случвало да нямаме с приятеля ми...Принципно сме се разбрали така-3 кутии купувам аз,а следващите 3-той

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Една жена,която уважава себе си,носи в себе си винаги един презерватив.
    Жена,която много уважава себе си,носи в себе си два или три
    Taka e, az pochti vinagi imam po 2 prezervativa v 4antata si, no sega neznaino zashto imam o6te okolo 10 (tova e rabota na sestra mi )
    I dvamata trqbva da imat vinagi prezervativiv v sebe si

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми сега съм на противозачатъчни, които майка ми ги купува. Но преди като бяхме на презервативи и двамата си купувахме. В повечето случаи обаче той.
    HardC0re and BDSM forever

Guest

:)

браво браво. до тук видях че по-голяма част от форумците казаха че момичето тряя да си носи презервативи.Така е.. щот, нали знайте.. ако стане белята.. момичето ша си носи отговорноста .. за тва.. купувайте презервативи, дръжте си ги във вас, и никога без тях навън!!

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Ти като момче СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА ИМАШ ... и да си купил ... а тя поизбор ... вече при дълготрайна връзка и тя може да ги взима ....
    ако примерн 2-3 лева са ти проблем за КоНдоми ... Сподели с нея и се моли да те разбере !!!
    И аз мисля така ...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми сега съм на противозачатъчни, които майка ми ги купува. Но преди като бяхме на презервативи и двамата си купувахме. В повечето случаи обаче той.
    и аз така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си