.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Aide da se posmeem malko.Toq 4ovek me "obi4a" tctc

delete

не виждам голям смисъл в тва дет ти е писал аз ли съм тъпа или ... не ми се вярва тва да те ядосало! струва ми се тъпо ама ...както и да е...иначе ако се смееш на простотията на някой си ....(да не го обиждам) е смешно
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

DELETE

съжалявам...грешката е моя!ама ... малко ми се спи ...и не съм го прочела твърде добре!съйалявам не вярвам да са му се сваляли ама...да наистина е смешно!!!!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

delete

Голям фен
    Град
    софия
    хахаахах тоя маи няма връзка с главния мозък ?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Eбати глупака..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

delete

за такъв човек просто нямам думи...иска да ти покаже че е напълно провален и че няма да може да живее без теб! поне аз така го разбирам!ама да ти казва че няма да я оцени господи какви хора има защо не му пратиш имейл ти нямаш такава затова ли го казваш? господи!неискам да попадам на такъв абориген!защо не го питаш дали някога косата му е виждала гребен!
    ако бях аз на твое място нямаше да се замисля,щях да си хвана яко гадже и щяж да го накарам да се целуваме всеки път когато го засечем!ама да ти кажа не си заслужава!да не ти пука че някакъв си те обича и не може без да се опита да те унижи или нешо от тоя род!

надявам се да съм била от полза!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

delete

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

:)

ахахаха всички в търново, над 22 год. са глупаци, спокс. Както викаш "Момчето си е супер готино", така си е ,готини са ,ама се прават на интересни.. хаха

delete

Повече от фен
    ma tva deto go e pisal e ....................i ako s tova smqta da te nakra da revnuva6.........az li4no nikoga ne bih revnuvala ot tova......macka spored men toi se pravi na interesen.....nqma da e lo6o da mu pokaje6 koq si
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

toq totalno ne znae kakvo da kaje v opredelena sityaciq..izob6to ne si go slagai za takava muhlio
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ауууу страшен начин да те накара да ревнуваш Страшен е...а и колко любов лъха от този мейл...не е истина просто.Моето мнение е,че някак си безуспешен е начина му да те накара да ревнуваш...тъпо е да го прави А пък ти си супер мила,много ясно няа му се ловиш на простотиите,браво и не съжалявай...такива като него на сяка крачка ги има
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

оооооооо не!тва е ....нямам думи....тоя човек е изостанал ама многооооооооооооооооооооо оооо....нямам какво да кажа по негов адрес освен:"момче скрии се някъде защото ако бях на твое място ти нямаше да видиш.....(сещай се)"апък за _!_ му кажи че ще видиш!
    ама въобще не си прави труда да се занимаваш с него!недей да си хабиш думите за някакакво си лапе дето незнае какво иска и има твърде развинтена фантазия!

не искам да се запознавам с такива .... ама е бъкано...кво да се прави...имам чувството че той няма да си намери приятелка и че ...абе нямам думи...за него...оооооо не ....незнам какво да пиша!

просто дет се вика изгубиж ума и дума;глътнах си граматиката [-o< моля се на господ да ги махне такива "мъже"(даже незнам дали мога да го нареча така)да не се мяркат ама и за ада им е малко
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

delete

тва той ли го е писал,я му кажи да си ебе майката!дай му майла ми да го направя аз за две стотинки!майла ми е NE6I4@ABV.BG кажи ми ако иска да ти каже нещо да се обърне към мене!чакам го!

писна ми от лигловци!!!!мамини синчета
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

delete

delete

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от guAMaHT
    samo da pod4ertaq 4e kato bqh pro4ela togava imeila koito si be6e napisal napravo umrqh ot smqh kvi si gi izmislq za sebe si.
    biesh mu shuta
    toq ne e za teb a za psihiatur(tva mai ve4e ti go kazah )

лелей да пази господ от такива!как ще си пращта майл сам на себе си!това го намирам за глупаво и несмислено ама...както и да е!оффф да ти кажа че има мн такива,който си мислят че ако нямат едно момиче идва края на света! много са!само като си помисля откачам!преди време и аз бяж горе долу на същото положение и се ядосах адски много,тогава си хванах мн яко гадже и се целувахме пред него,оня направо се изчерви и .... започна да ми се моли на колене пойче да не правя тва пред него,ама аз си продължавам!унижавай го докато можеш за да кажеш един ден"аз имаж теб имах всичко...и сега пак го имам"
    мога да ти кажа само че няма да престане да се прави на лайно докато не го унижиш пред приятелите му(ако има такива )тва е решението за да те остави!заеби го и да не ти пука кво иска той важното е ти да си добре!

той се прави на недостижим и на недостъпен,какъвто всъщност не е !
    но...има такива хора в изобилие!!!за съжаление!

аз обаче отивам да се къпя и после ще лягам да спя щото мн ми се спи!беше ми приятно да си пишем,но ... дойде време да става!пиши ми лично ако искаш да продължим темата!айде лека нощ!

до утре!!!!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

:)

хаха е тоя пич трепе рибата.. много е заблудено момчето..

тоя трябва да е малоумен за да си пише сам имейли!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,

Повече от фен
    ма я го разкарай драга,това мъж ли е или копеле........ я му кажи да си еба майката курвенска и толкова а ако има нещо да ти казва му дай насам мейла и ако има скайп да види той на какъв щв се прави беда и идиота
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си