- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Jenite
Вие жените с вашия дребнав разум!С вашето брутално разбиране към всекиго и всичко!И никога не ви е скучно,некадърници такива.Шляете се вдъхновено насам-натам и си пилеете времето.Знаете ли защо от вас никога не може да излезе нищо?Защото никога не се напивате сами!Като суетни фотографий на самите себе си се излежавате в добре разтребените си къщи.Правите се на загадъчни а сте истински нищожества,патентовани партньорки,задушаващи околните с тъпашката си човечност,машини за попечителство над всичко живо.Все проучвате почвата,все плетете интриги наляво и надясно!
P.S Има и малък процент за които горе написаното не се отнася!?
уууу браво
колко години ти трябваха да го измислиш .....
що бе куул е човека нещо го е яд, случва се
(нищо лично)
nie jenite ama bez ako ni nqma6e ti nqma6e da sy6testvuva6 i ... malko se samnqvam da si pedal taka 4e po dobre ne govori taka za nas !
kakvo na tebe nqkoq macka ne ti e pusnala i sega vs jeni sa ti krivi...mi stani pedal togava....kakav e problema?![]()
Mi ima ne6to vqrno.. a tova s intrigite - az dosega ne sym vijdal myjete da pletat intrigi. Dokato myjete mislqt kak da izgledat nqkoi ma4 zaedno i da piqt , jenite se 4udqt kakva kliuka da izmislqt za "priqtelkata" si![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
aLoooo alooo Pile .... Nali znaesh kOi e doshyl pruv na toq svqt ... taka che ne mi govori koi e nqmalo da syshtestvuva .... Kato ste PRosto iZdunka ot nechie rebro !!!! ne me draznete da ne vi uhapq po dupeto !Първоначално написано от ledenata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАЖЕ Е МНОГО ВЯРНО КАЗАНОТОСАМО С ИНТРИГИ,КЛюКИ И КОМЕНТАРИ СЕ ЗАНИМАВАТ ЖЕНИТЕ-А НЕ СА ПОГЛЕДНАТ СЕБЕ СИПървоначално написано от skate_warrior
![]()
ЕВАЛА ЗА КАЗАНОТО-МНОГО ПРАВИЛНО И НА МЯСТО КАЗАНО \Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
/
pravilno mislish![]()
jalki ste ^^
Emi vij sq..moje jenata da e suzdadena ot mujkoto rebro,no ako gi nqma6e jenite kak 6tqhte da se razmnojavate sami a??? i sega mi kaje 4e e vuzmojno i prostoПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
Абе вие друга работа нямате ли си?![]()
aide de kato sme samo izdynkaПървоначално написано от Анонимко
otkajete se ot jenite,ama ot vsichki,nali vsichki sme edin dol drenki
i se probvaite taka da vidite kolko shte izdyrjite bez tezi истински нищожества,патентовани партньорки,задушаващи околните с тъпашката си човечност,машини за попечителство над всичко живо....!!!
spored men posta,koito zadava temata e syshtinka glupost,i tva che nqkoq madama se e izgavrila s avtora na temata,ta nie kvo sme vinovni,kakto myje ima vsqkakvi,taka i jeni se namirat nai razlichni,i tva che edna e takava,ne oznachava,che vsichki sa...prekaleno typo i priravneno e da davate edna obshta ocenka za vsichki,to po tva se sydi i zatva kak tochno tr da bydete ocenqvani vie....!!!![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Evalata, mnogo dobre kazano. =D> Tova, che nqkoe momiche ne mu e pusnalo ne oznachava, che trqbva da obijda vsichki jeni. I za poreden put se ubejdavam kolko mili sa mujete. Samo edno neshto shte kaja na avtora na temata, kato obijdash ne pokazvash nishto drugo, osven slabostta i prostotiqta si.Първоначално написано от ^KaSiDi^
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ti momi4e moje da idesh si pusnesh kolumbiiskia serial pak do avtora EVALAПървоначално написано от Aleandra
PRAV SI BATE 80% sa takiva
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.