- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Останах на 4 испита
Абе "пич" вместо да седиш във форума, защо не седнеш да учиш малко??? И защо се правиш, че не ти пука?Ако не ти пукаше изобщо нямаше да пускаш такава тема(почти сигурна съм, че вече ти се подиграват)...Ice_Queen да, вярно е, че много учители оставят на поправка ученици, които са умни и имат потенциал, но в случая тоя Гост не ми изглежда умен ученик, който са оставили на поправка без да го заслужава..Автора на темата - ти ако ми кажеш за какво се разказва "Под игото" и кой е написал тази книга ще те призная за човек...мисля, че не трябва да има човек, който не е чел тази книга...А и трябва ли да четеш книги, които са в задължителната литература и то по принуда? Никога ли не си хващал книга на някой чужд автор например???Боже, какви хора имало на този свят....
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Относно този гост..мисля си че достатъчно го оплюхаПървоначално написано от In4iTu_
,а аз просто дадох пример!Защото някой ако не се лъжа беше подкрепил БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ!Аз лично не мога да го похваля!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
е пък Вие веднага с тоя правопис,голямо чудо не се заяждайте за глупости
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!