.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

molq vi kajete ....

Imam si priqtel ot 9 meseca i kakto sami se doseshtate pravim sex dosta chesto no i do sega pozata "na zadna" mi e slojna poneje mnogo me boli . V drugite pozi ne e taka ne me boli dokato ne si virna krakata mnogo nagore ili zastana taka che moje SILNO da mi go nabuta CELIQ oseshtam go kak mi bluska qichnicite i bolkata e ostra i dosta nepriqtna ne se izdurja ... nqkoi moje li da mi kaje zashto e taka? taka li ne sviknah za 9 meseca ?

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Emi kaji mu da ne si go vkarva celiq ebati,sled kato te boli tolkos li ne moje6 da mu kaje6 i ne go pravete v taq poza
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Guest
    emi ne iskam da kazvam takova ne6to motie priqtelki kak im go nabutvat celiq i ne se oplakvat iskam i az ! ne viangi kogato mi go nabuta stava taka ama povecheto puti taka se poluchava.I da sum plitka ili tam k`fato i da e za 9 meseca taka li se ukarshih basi mamata iskam i toi da e dovolen i az bez da se oplakvam
    Priqtelq i : Ako si mom4e 6te razbere6,kak da ne i go nabuta6 celiq mi kaji ??? dosta mi e trydna da se sdurja da ne go napravq :P !!! tui de

Голям фен
    spoko..na men sushto sa mi kazvali che ujasno boli..mai po dobre e da ne go pravite taka shtoto naistina moje da ima probs

Цитирай Първоначално написано от suzanna
    spoko..na men sushto sa mi kazvali che ujasno boli..mai po dobre e da ne go pravite taka shtoto naistina moje da ima probs
    mdaaa i az te suvetvam sushtoto

Повече от фен
    Или наистина трябва да е по-внимателен,или имаш проблем-болки при секс често са сигнал за нещо...
    Иначе според мене идеята на секса е и на двамата да ви е хубаво-ти като не можеш да издържаш на болката,защо го правите на задна???

emi tva ti e ot strukturana, kolkoto i da se ebesh vse she te boli. Qvno si dosta slabichka i tqsnichka, izbqgvai pozite deto te boli, no vse pak zadnata si e mnoo qko neshto .. probvaite nqkoi raznovidnosti na zadnata
    PopFolk Rules Baby!

Guest
    [quote="Анонимко"]emi ne iskam da kazvam takova ne6to motie priqtelki kak im go nabutvat celiq i ne se oplakvat iskam i az ! ne viangi kogato mi go nabuta stava taka ama povecheto puti taka se poluchava.quote]

Da ama na tvoite priqtelki gajeto nqmat 19cm zmei! Dalag e za tva qvno boli.... nz....

Mi nedeite da go pravite v tazi poza, kolko dr ima, a ti se 4udi6 za6to ne svikva6 na tazi...Zaebi q i raznoobrazqvaite
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

to4no taka!!
    FOREVER BOTEV PLOVDIV

Мега фен
    Много му е голям. Аз на задна или когато си вдигна краката, изпитвам най-голямо удоволствие. Просто не ги практикувайте, щом те боли.

Мега фен
    Да съм те попитала?

Темата е стара!

ПП. Дано поне до сега момичето да се е научило къде са му яйчниците!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си