- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какъв начин сваляте едно момиче?
Въпросът е ясен, вие сте.![]()
MмммдаПървоначално написано от priti_kiti
...ама катоо нямам тухла под ръка и краката вършат чудесна работа - подлагате един крак и те се смъкват с красиво залитане на пода
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Сигурен съм, че не ти стиска да го направиш.Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
земете направете една тема : Как лесбийка сваля момиче.. ахха яку
не е лоша идея сега ще пусна една ма плс пишете в нея а не само така да я има
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
АХАХ пусни да се посмеем![]()
вече съм пуснала ма никой не е писал!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Така си мислиш ти :PПървоначално написано от p4elata_brumze
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
gorkiq p4elata_brumze. 4oveka pita kak se svalq momi4e, a vie mu obqsnqvate kak lesbiika svalq momi4e...![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
ami men me svalqt kato me ritnat v zadnite chasti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е сърди се на глупавия модератор дето ми изтри пост-а ... доста много бях написал по въпроса .... но най-важното е постоянство и оригиналност ...![]()
Още повече, че трябваше тази тема да бъде заключена. В нея не пише абсолютно нищо свързано с това "по какъв начин сваляте едно момиче".
Нищо лично, но ми се струва, че модераторите тук нещо не си вършат работата както трябва (да не говорим, че понякога са пристрастни) ...