Здравейте! Просто съм в задънена улица мамка му Преди два дни (двата дни не ги приемайте буквално) си имах всичко приятелка която обичах, приятели на който си мислех че мога да разчитам, а днес не мога да понасям приятелката си страшно много ме дразни заради нея гаджето на най добрия ми приятел го кара да не общува с мен следователно той го прави, трие ми Skype ICQ и просто за 1 минута заличава цял живот приятелство (тфа вече е буквално). Ставам сутрнинта с простичката мисъл че когато се върна от работа няма да има с кой да изпуша една цигара.... има и друго освен че оставам без приятели и без гадже.... имаше едно момиче в дискотеката танцувах с нея после тя си тръгна (отиде на село/вила нз кво е) там ще е до 27 август... нз дали защото ми се струпва всичко в един момент или нещо друго, но не мога да спра да мисля за нея, постоянно искам да и се обадя (и се обаждам де)... но главата ми се е запалила найстйна не виждам накъде от сега нататък... смисъл винаги съм имал разни проблеми но с приятелите до мен всико минаваше а сега когато съм сам найстина просто не виждам изход... минават ми някакви супер безумни мисли през главата но никога няма да направя това което си мисля (предполагам се сещате) прото щото тфа не е решението..... боже мой сега си давам сметка колко съм зле че искам помощ от форум по интернет... ужас... все пак помогнете ако знаете как де