- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv?
I taka mnogo mi e interesno da zadam edin vupros shte me izvinite ako go e imalo i predi.Kak bihte reagirali na tova priqtelqt/priqtelkata vi da vi predloji da si napravite snimki dokato pravite sex?Bihte li se suglasili ili kategorichno bihte othvarlili predlojenieto?
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
4estno da ti kaja se mi e taq
xax 6te mi se stori sme6no pyk i za ko na4i tiq snimki 6te iska da gi pokazva na drug..?
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
emi i na men da vi kaja mi e se 1![]()
jalki ste ^^
категоричен отказ!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
az pak bih se syglasila da si napravim nqkolko blizki rabotni kadyra,koito sled zabavata da iztriem![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Moje bi shte se suglasq, zashtoto znam, che shte si ostanat samo mejdu nas. Sled tova sigurno bihme gi iztrili.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
САмо и единствено ако са си за нас ... ако ще се разнасят наред назад като вид трофей или ако си нямате доверие НЕ !!!
Пак и е едно такова забавно![]()
Приятелят ми ми е предлагал, ама аз отказах, защото ми е кофти. Няма да ми е приятно да го гледам, ама имаме едни снимки, дето аз съм увита в чаршафа и той се пробва да ме отвие и да ме снима, ама нищо не се вижда. Имаме и едно клипче как се борим... той отново се опитва да ме отвие![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз искаааааааааааааааааааам!
Me too![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
i snimki i klip4eta sme si pravili s moq priqtel iii sled kato gi izgledame gi trieme....ZABAVNO E!
heh , emi nie sme si pravili klip4e..... ne vijdam ni6to lo6o. qko e![]()
![]()
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
Даамз, и снимки, и клипчета сме си правили, възможно най-перверзни. Нз аз се възбуждам, когато той ме снима или когато аз го снимам. Аз дадох идеята между впрочем... Та после естествено веднага ги трием... Пък и са на моя телефон де.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Защо не?
Ми бих да ... Стига снимките да си останат " в тесен кръг"...
Малко ме е срам... иначе ако е човек на който мога да се доверя, може.
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
opredeleno nqma da se suglasqПървоначално написано от PanCake
. tova sa ne6ta mejdu dvamata i ne mislq 4e nakoi trqbva da ni se burka v li4noti prostranstvo
![]()
![]()
![]()
taka i az bih se navilaПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
![]()