- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко от вас са имали или имат връзка от IRC или някой форум
Колко от вас са имали или имат връзка от IRC или някой форум?![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Азот IRC след това се харесахме и се взехме
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
поздравления! дано ви продължи много дълго връзката
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
е мерси, ама ние скъсахме преди повече от година.. 10 месеца бяхме заедно, ама не беше това за което го мислех.
НЕ СЪЖАЛЯВАМ
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
защо ли ми е позната тази история
почти винаги така се получавазатова и пуснах тази тема за да разбера дали има и здрави връзки...
faz sushto sum izlizala s mom4eta ot chatove,samo,4e iam edna mn dobra fr i znam neshto za sestra i-tq si pisala s nqkakuv,izlezli,haresali sa se,hodeli......mn vreme,..........i nakraq sa spali zaedno adcki mn puti i predi sedmica tq si napravi test za bremenost,zashtoto cikula i zakusnqval-ta.......se okazalao,4e ne beshe bremenna :P:P:P(i bravo vse pak na 18 e)![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Хаххаха...много! Най-сериозната ми е точно от чат. Момичете с коеро ми беше първият път и от което съм научил много неща е от... този форум![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
я раздухай![]()
Аз имам от IRC![]()
2 т. системно.
slushame te..........Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Аз съм имала една връзка от тук и една от mIRC. Говоря за тези връзки, които са стигнали до реални срещи.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
kolko vreme ste bili zaedno izvun IRC :P
С моя приятел се запознахме в АйЕрСи,
ходим от година и 4 месеца...
hah az i daje se zapoznahme i si4ko si mina super i posle seki den sa sre6tame
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
и аз ся хода с един от ирк, само че имаме доста общи познати.. иначе ако е някой срещнат ей така и няяме нищо общо не бих тръгнала с такъв.. или нещо от сорта..
хах и мойта така....ама свърши...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
f@nt@zi@
Аз също съм имала. Писахме си примерно 1 година ..ако не и 2.. и аз все отказвах да се видим. И накрая една вечер бяхме с една приятелка в нас и пиехме и го викнах..Той дойде, запознахме се и после отидохме на дискотека. И такам.. 3 месеца бяхме заедно, сега той е в чужбина.
Ама вече гледам да не се занимавам с разни от чата и да се виждаме, защото е много по-хубаво да срещнеш някой и да се опознавате докато се гледате в очите, а не докато се гледате в мониторите.![]()
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
от както имам нет, с голяма част от хората се запознавам именно в чатовете, така че е нормалнодоста от връзките ми са започвали именно чрез запознанство в IRC
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ами и аз съм имала връзка от ирк която продължи 2 месеца и се разделихме щото разбрахме че сме много по различни от колкото си мислехме.пък и в последствие разбрах че той е бил с мен "щото е нямало с коя друга" както се изрази той.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Имах нещо като връзка в IRC, за което сега съжалявам
mi az sam imala vruznka,no ne e bila ni6to seriozno za6toto i dvamata bqhme naraneni i samo za uteha i tova be6e za nqkolko dni
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
май почти всеки е имал връзка от интернет... абе да ви кажа... квото и да се е случило не съжелявайте за нищо
така или иначе е щяло да се случи и нищо неможете да променитезатова аз не съжелявам за нищо
![]()
i az sam imala vrazka ot IRC oba4e.. ne obeshe koi znai kfo.. hodihme edin mesec i skasahme...
Tfa e Mn Prosto Ne6to
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]