- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко от вас са имали или имат връзка от IRC или някой форум
ти истинскиа бисолини от KingSize ли си ?Първоначално написано от Bisollini
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Vednuj ... i ne iskam vtori put . Nishto ne se poluchi , i mislq 4e tva ne e podhodqshto mqsto za zapoznanstvo...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
при някой магията действаПървоначално написано от *Sumerian_Haze*
![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
edin pat izlizah s edno momi4e ot IRC ... be6e super macka... a i to4no togava imashe nqkvi problemi s neiniq prqtel ...i po4nahme da hoim ,mnogo qku be6e sexa be6e qk ...tq be6e super... da ama nakraq se skarahme mnoo zlobno zaradi neiniq ...prqtel... nqkvi takivi i taka ve4e ne sam s neq![]()
![]()
![]()
Преди година и нещо имах гадже, с което се запознахме в IRC, после се видяхме на живо, харесахме се и се взехмеНо не ходехме кой знае колко
3 месеца
![]()
А гаджето след този от IRC, танцувахме в диското, но после се засякохме в sladur.com и се заговорихме, такаче и него го броя за гадже, с което съм се запознала в нета
Не съжалявам и за двамата обаче![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ami az se zapoznah s edno momche v skype,mn si dopadame,obache sme i mn daleche edin ot drug.toi mi kaza che me obicha,az ne vqrvam mn v tova...az lichno kym nego izpitvam samo privyrzanost na tozi etap,no ne mislq che dokato ne se vidim shte ima neshto poveche mejdu nas,a tova neshto poveche nai-mn moje da byde onlin gadjeta,koeto nishto ne oznachava.![]()
"Връзка в чата" няма. Няма никакво значение дали сме се запознали в чата или някъде другаде, така или иначе, повечето хора имат компютри и чатят с гаждетата си.
Със сега6ният ми приятел се запознаьме в IRC и ве4е ходим около 9 месеца.![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
естествено,че действа,при мене винаги е действала магията на чатаПървоначално написано от Dez
![]()
![]()
f@nt@zi@
Да .. ходихме една година и имаше шанс за повече .. обаче аз реших да проявя ината си![]()
Amm mi az sum imala predi vreme(za tazi vruzka chesno kazano sujalqvah,no veche ne sichkoe v minaloto) sega s momcheto s koeto sum pak taka se zapoznah , no posle se okaza che imame i dosta obshti poznati i...taka![]()
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
Az imam ot ICQ![]()
V momenta sum s momche s koeto se zapoznahme v chata zaedno sme veche 1 god. i 7 meseca obi4kame se mnogo i vsi4ko e OK zabravih da kaja 4e sme i ot edin grad : :P
Първоначално написано от Master_88
nqma ko dr da kaja....osven 4e moito produlji 2 meseca i 2 dena.....