.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Ямбол, България
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    Tfa e Mn Prosto Ne6to
    ти истинскиа бисолини от KingSize ли си ?

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Фен
    Град
    Dreamland
    Vednuj ... i ne iskam vtori put . Nishto ne se poluchi , i mislq 4e tva ne e podhodqshto mqsto za zapoznanstvo...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Град
    Ямбол, България
    Цитирай Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
    Vednuj ... i ne iskam vtori put . Nishto ne se poluchi , i mislq 4e tva ne e podhodqshto mqsto za zapoznanstvo...
    при някой магията действа

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    е определено ... въпреки че и аз съм си обещала да не излизам на срещи повече с хора от чата
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    edin pat izlizah s edno momi4e ot IRC ... be6e super macka... a i to4no togava imashe nqkvi problemi s neiniq prqtel ...i po4nahme da hoim ,mnogo qku be6e sexa be6e qk ...tq be6e super... da ama nakraq se skarahme mnoo zlobno zaradi neiniq ...prqtel... nqkvi takivi i taka ve4e ne sam s neq

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Преди година и нещо имах гадже, с което се запознахме в IRC, после се видяхме на живо, харесахме се и се взехме Но не ходехме кой знае колко 3 месеца
    А гаджето след този от IRC, танцувахме в диското, но после се засякохме в sladur.com и се заговорихме, такаче и него го броя за гадже, с което съм се запознала в нета
    Не съжалявам и за двамата обаче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest

Re: Колко от вас са имали или имат връзка от IRC или някой ф

ami az se zapoznah s edno momche v skype,mn si dopadame,obache sme i mn daleche edin ot drug.toi mi kaza che me obicha,az ne vqrvam mn v tova...az lichno kym nego izpitvam samo privyrzanost na tozi etap,no ne mislq che dokato ne se vidim shte ima neshto poveche mejdu nas,a tova neshto poveche nai-mn moje da byde onlin gadjeta,koeto nishto ne oznachava.

Мега фен
    "Връзка в чата" няма. Няма никакво значение дали сме се запознали в чата или някъде другаде, така или иначе, повечето хора имат компютри и чатят с гаждетата си.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Със сега6ният ми приятел се запознаьме в IRC и ве4е ходим около 9 месеца.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Dez
    естествено,че действа,при мене винаги е действала магията на чата
    f@nt@zi@

Да .. ходихме една година и имаше шанс за повече .. обаче аз реших да проявя ината си

Amm mi az sum imala predi vreme(za tazi vruzka chesno kazano sujalqvah,no veche ne sichkoe v minaloto) sega s momcheto s koeto sum pak taka se zapoznah , no posle se okaza che imame i dosta obshti poznati i...taka
    Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Az imam ot ICQ

Guest
    V momenta sum s momche s koeto se zapoznahme v chata zaedno sme veche 1 god. i 7 meseca obi4kame se mnogo i vsi4ko e OK zabravih da kaja 4e sme i ot edin grad : :P

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Имах нещо като връзка в IRC, за което сега съжалявам

nqma ko dr da kaja....osven 4e moito produlji 2 meseca i 2 dena.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си