- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да кажа на майка ми, че искам да нося сутиен?
казваш и само .. няма нищо сложно![]()
![]()
пробвай с "Мамо,ще ми купиш ли сутиен?"
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
mi az togava noseh purvo nekfi biustieta i edin den ptidoh pri maika mi i i kazah 4e ne mi e udobno ve4e s tqh i iskam da hoim da mi kupi sutien i taka stana.....se pak tva e maika ti ako ne moje6 da i kaje6 tva ...kvo ostava za ne6to drugo?
![]()
![]()
ми просто й кажи : "мамо, не мислиш ли че вече трябва да нося сутиен или според теб ми е още рано?" мисля че така ще те разбере. но предполагам че няма да имаш проблеми. споко!!!![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Опитай се да поговориш с нея, ако ли не...?! поставяш я пред свършен факт![]()
Ami kaji i "Mamo,mai e vreme da mi kupi6 sutien-ne misli6 li?".Az tva go kazah na moita maika i tq kaza "ok"!
аз отидах и си купих сутиен без да й казвам и после тя видя и почна да ми купива сутиени. За кво тряа да й казваш задължително?!? А и наистина наколко си че те е срам да й кажеш![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Mi az na moita direktno i kazah "zemi mi sutien" i tq vika ok ei sq sled 1 sedmica za imenniq ti den i az kazah ,4e nqma da stane da 4akam i mi go vze.![]()