.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Hellp me

Guest

Hellp me

Pomognete mi kajete mi kakvo da pravq na 20g sam a vse o6te ne sam bil s momi4e i ne sam imal priqtelka Vseki pat kato si haresam nqkoq tq ne mi obra6ta vnimanie Neprivli4am momi4etata i nz kakvo da pravq we4e A naskoro v Mirc se zpaoznah s edno mn mn hubavo momi4e pokanih q da izlezeme no tq mi otkaza za6toto 6te tragne s nqkvo mom4e

Град
    Samokov
    Отпусни се, бъди себе си и говри това, което мислиш. Ние много оважаваме директните неща. Просто застани пред момичето и му кажи, че те привлича - може да не излизе нищо, но може и да е началото на една готина връзка.
    И имай предвид - малко романтика никога не е излишна
    На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!

Фен
    Град
    Предградие 13
    Ако започваш всеки път да мислиш за предишните си провали е естествено да не се получава нищо....рекламат ана спрайт гледал ли си въпросът е просто да се отпуснеш и да не го мислиш толквоа много.Ако ти върже,върже ако ли не следващата (нестава дума да си курварин) .Просто не го мисли толквоа много и спокойно момичетат ане хапят и не ни ядат само от време навреме като дойде кръвотеча става лошо ама е поносимо
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Guest
    awe da we nz dea prosto vi kazvam 4e neprivli4am momi4etata koqto i da haresam tq se kazva 4e ne sam nein tip. prosto nemoga da imam priqtelka i trqbva da svikna s tazi misal. Eto i dnes lafeh s edna ot 4ata mn mn me izkefi ama i tq mi otkaza

Мега фен Аватара на koalka
    Най-важното е да имаш самочувствие,въпреки всичко.Просто още не си намерил момичето,но можеш да продължаваш да търсиш.

Град
    Samokov
    Като казах директност, нямах предвид както се запознаете и да й се заобясняваш. Моят съвет е първо да си намериш приятелка, за да повдигнеш малко самочувствието си и да повишиш контактите си с момичета и чак след това да мислиш за гадже. И съм съгласна с другия пич - "момичетата винаги надушват, когато си отчаян".
    УСПЕХ!
    На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!

NisAn
    Guest
    Mersi no nqmam sili we4e se zanimavam s momi4etata. Use6tam 4e we4e izpitvam samo gnqv i omraza kam tqh i mai nai dobre e da se oteglq i da ne se znaimavam po dobre si sedq sam. A i ve4e sam sviknal da sam sam.

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Hellp me

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pomognete mi kajete mi kakvo da pravq na 20g sam a vse o6te ne sam bil s momi4e i ne sam imal priqtelka Vseki pat kato si haresam nqkoq tq ne mi obra6ta vnimanie Neprivli4am momi4etata i nz kakvo da pravq we4e A naskoro v Mirc se zpaoznah s edno mn mn hubavo momi4e pokanih q da izlezeme no tq mi otkaza za6toto 6te tragne s nqkvo mom4e
    Като за начало спри да бъдеш социопат и не си търси гаджета в mIRC.. излез малко навън и виж какво правят РЕАЛНИТЕ хора.

Цитирай Първоначално написано от NisAn
    Mersi no nqmam sili we4e se zanimavam s momi4etata. Use6tam 4e we4e izpitvam samo gnqv i omraza kam tqh i mai nai dobre e da se oteglq i da ne se znaimavam po dobre si sedq sam. A i ve4e sam sviknal da sam sam.
    Защо изпитваш гняв и омраза към момичетата като очевидно проблемът не е в тях, а в теб???
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    vie ne me razbirate

Голям фен
    Град
    Sofia
    Не мога да повярвам, че си на 20...

Guest
    za6to da nemoje da povqrva6?

Мега фен Аватара на iiirish
    няма човек на тая земя, който да е станал сам. не се тревожи - ти няма да си изключение. ще се появи момиче, което ще промени живота ти и ти нейния

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от ViV
    Отпусни се, бъди себе си и говри това, което мислиш. Ние много оважаваме директните неща. Просто застани пред момичето и му кажи, че те привлича - може да не излизе нищо, но може и да е началото на една готина връзка.
    mn si prev/a

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ViV
    съгласна сам с теб
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ще ти кажа какво мисля...Бъди много ощителен,любезен и романтичен с момичето което харесваш.Ние момичетата наистина много оценяваме милото държание в едно момче...И какви са тея думи,че не те харесват момичетата аааа...глупости Имай малко самочувствие,грозни хора няма Ти си красив както външно така и вътрешно,убедена съм в това Просто се научи да го показваш,нищо че си на 20 и си нямал приятелка...това не е болка за умиране,нито тряа да се срамуваш от това,всичко с времето си
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Nai-interesno i valnuva6to 6te bade ako LOVE doide to4no kogato si nai-samoten i ot4aqn......tova ozna4ava ,4e savsem skoro 6te si mn vluben povqrvai.ne sedi i ne q 4akai ami se ogledai na okolo.Da ne bi da misli6,4e nikoe momi4e ne e te haresva taino?Vseki obi4a .....nqkogo!!!Ne se samosajelqvai ,za6toto tova e otblaskva6to ami se vzemi v race i pokaji na vsi4ki gotiniq pi4,koito si skril v sebe si!
    POmni edno: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УСЕТИ ТОПЛИНАТА НА ЛЮБОВТА АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ Е БИЛ НА СТУДЕНО!!!!!!!
    КУРАЖ БРАТЛЕ!!!!!!РАЗБЙ НАРОДА!!!!!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Когато страдаш,че си сам...когато си в такова състояние като твоето гледаш на нещата доста песимистично.Един ден ще откриеш любовта...и след като толкова време си я искал тя ще бъде по-сладка от всякога...Просто не губи надежда,не си мисли такива глупави неща,дай нагоре самочувствието.И само още нещо да кажа...."Все напред и Все нагоре"
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

ами...незнам как да ти помогна!наистина!ама...изли ай с приятели....ходи по кафета...няма начин да не си хване мацка...все ше има първи път!!!!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za6to da nemoje da povqrva6?
    Защото като за начало разчиташ на чата като средство да се запознаеш с някое момиче. И второ - това неоправдано раздразнение дето изпитваш е типично за малки момиченца, които току що са решили, че света свършва, защото оня, с който си играят на народна топка, не им е обърнал внимание.. или пък е "предложил" на твоя приятелка. Точно ей така ми изглежда отношението ти. На 20 години би трябвало да приемаш нещата по-сериозно и да се опиташ като за начало ТИ да направиш нещо по въпроса и да осъзнаеш, че явно грешката е в теб, а не в момичетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си