.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    Момичето иска нещо неангажиращо,краткотрайно или направо нищо просто да си почине малко или даже и да иска нещо сериозно то не и с теб. Така го разбирам аз
    и аз така
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Re: обичам мама

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз говорих с една нейна много добра приятелка за това и според нея въпросното момиче има някакви чувства към мен но не иска да си ги признае. Което няма никакъв смисъл, така че може би наистина не ме харесва и ще си останем само много добри приятели
    Вариант No1: била е наранена от някой друг преди това.Заради това гледа да не се задълбочават нещата защото я е страх да не страда пак (тъпа логика,знам, но така са жените).Дори като и стане хубаво и и е кеф с теб бяга сега, когато ще и е малко гадно, отколкото после, когато стане сериозно и ще я боли повече(така си мисли тя)

Вариант No2: сега е на вълна: живей си живота.Тоест не иска да се обвързва сериозно на тази възраст, а да опита много и различни неща.Може би смята, че трябва да опита с флиртовете за една вечер, с неангажиращи неща, а по сериозните връзки да ги остави за една по късна възраст

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Повече от фен
    ebahti elementarnoto
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    e napravo se podigrala s teb pi4 vse edno ti e kazal da si ostanem samo priqteli ama e iskala da smeni janra samo da nee shtot vsi4ki po4ti tova kazvat i taka da e razli4na xax :0 da neti puka gore glavata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    mi 4e ne e sigorno v teb i v 4ustvata si kum teb
    ami da...logi4no,4e ne e,4e tq ako beshe sigurna nqmashe da go kaje,a drugiq variant e,4e ne te obi4a dostatu4no i go kazva
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

S tova iska da ti kaje 4e ne te haresva i da q ostavi6...Priqteli-moje ,no ne6to drugo--neeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си