.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен

Moderated:Да и кажа ли,че приятелката и му е направила свирк

Hora..iam kofti problem...na sestra mi e problema de no se chudq kak da i pomogna..znachi tq ima gadje ot 1 godina i malko otgore ..ama dvamata tolkova sa vglabeni edin ot drug che izoliraha sichkite si priateli ot sebe si a sega izlizat sami i tn ... sestra mi otblasna sichkite si fr a edinstveno az sam i priatelka osven sestra zashtoto kolkoto i tapo da napravi che gi izolira..sestra mi e obicham q nemoga da q ostavq...i che..na skoro razbrah che ima za fr edno momiche ..tq mnoo i sa doverqvashe dori bez da q poznava az prieh sichko s mnoo smeseni chustva i tei...sestra mi mi vika "ti ko iskash kakto si sedqh bez fr da q otblasna -tq koqto mi e edinstvenata priatelka" az se vbesih stana mi mn krivo vikam i "vij kvo ti si zaeba sichkite priateli sama znaesh kolko mn bqha"! i "men izobshto kat nikva li ma nqmash ?!" i tq vika em imam ta..i nishto poveche...i vaprosnata i priatelka ... sled 1 sedmica dokato hodqt sistera i neiniq pich..mu napraila svirka.....az tova go razbrah v posledstvie...i sq neznam kvo da q praq sestra mi ako i kaja ima dva varianta..ediniq e da ma namrazi i da kaje ti revnuvash i iskash da ma skarash s tfa momiche ...drugia e da se razdelqt i pak da ma namrazi shot az sam im provalila sichko.....a se pak istinata e edna...toi go e naprail..dokato hodqt i neznam kvo da pravq..help

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    София
    Чакай,чакай малко...от къде на къде ще те намразва теб...и плюс тва ти си и сестра и приятелка едновременно,за кво ще те мрази...ако и кажеш кво е станало.А кво онази е отишла направила му е свирка...и той е виновния-всичките в кюпа.Ти си длъжна да и кажеш,но преди всичко трябва да си напълно сигурна,че това се е случило

Повече от фен
    da ,absolutno sigurno e...mi prosto tq namrazva vseki koito i kaje neshto s koeto da ne odobri vruzkata i ..che tq maika ni namrazi zaradi tva che ne go haresva kvo li ostava za men ....
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    София
    Еми кажи и какво е било,за да ти е чиста съвестта...иначе е тъпо да не и кажеш

aq
    Guest
    tva e super gadno!spored men si dlujna da i kaje6.purvona4alno moje da ti se surdi,za6toto 6te e naranena,no sum sigorna,4e rano ili kusno 6te se osuznae i 6te ti e blagodarna!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Po dobre i kaji za da znae da ne jivee v zabluda . ako te namrazi to 6te e okato sama ne se obedi v tvardenieto ti sled koeto spored men 6te ti se izvini i 6te te slu6a pove4e. istinata boli mnogo no........ zabludata pove4e (kazvam go ot li4en opit )

Good Luck !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

sega vednaga otivash i i kazvash-ne ti puka kakvo stava--po dobre da ne jivee v luja i nqma zashto da te mrazi-naprotiv trqbvqa daje da ti blagodari
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ясно,че много го обича,но трябва да приеме истината.Колкото и да не и се иска.Ти и кажи-нищо,че ще те намрази,но после тя това,което е станало ще го разбере и ще види,че си била права.Кажи и да пита приятеля си,но надали ще иска,а и той ще отрече.

задължително трябва да й кажеш
    в началото може да й е кофти но ще ти е мн благодарна след време

ako tolkova mn te pritesnqva da talk s sestrati.hvahi onq muhlio deto se vodi za gadje na sestrati i mu kaji kak sedat ne6tata.ili onq da se po opravi i da prestane da puska na onaq i na taq ili da hva6ta patq.ako vednaj e pozvolil na nqkva putka (s izvinenie) da mu napravi svirka.to 6te ima i sledva6t pat i koi znae moje i po dale4e da stigne.i v kraina smetka sestrati da se okaje naranenata..........

Повече от фен
    Hora...opitah se da i kaja obache opita mi beshe dosta nespoluchliv...kogato zapochnah s izrechenieto "trqbva da pogovorim" a tq mi kaza NESHTO ZA NEGO LI E...az kaah da..tq me pita losho li e...az sushto kazah da i tq kaza mlakni ne iskam da chuvam...iskah da zapochna a tq kaza i ti si kato maika ti si edna egoistka ne iskash da sam shtasliva ...i tnt nagovori mi kup neshta ot koito se zasegnah tq me srqza........

По-добре и кажи защото е по-добре да го разбере от теб от колкто от някой който не и е толкова близак, а и все пак истината боли
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    да.. и аз мисля че трябва да поговориш с него,а въщност какво ти е мнението за това момче..свястно ли е.. според теб забежка ли е било с тва момиче или си е такъв по природа?
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Град
    София
    Баси,сестра ти ква е наивна...квато и аз бях...заради някъв си там да се кара със семейството...ма и на нея ще и дойде мозъка както на мен.Нали семейството ти ще иска най-доброто за теб...а тяяя...кофти е,че за да и дойде ъкъла трябва да си изпати

Голям фен
    Град
    София
    кажи й ако си 100% сигурна че е така..

Супер фен
    Щом ви е толкова крехко приятелството, че да трябва да си мериш винаги приказките евентуално да не те намрази, въобще не ти трябва подобно приятелство според мен. Кажи Й какво се е случило, длъжна си като нейна сестра. Пък ако те намрази въобще да не ти пука, подобен човек, било то и сестра ти, не заслужава да си му приятел.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    да.. и аз мисля че трябва да поговориш с него,а въщност какво ти е мнението за това момче..свястно ли е.. според теб забежка ли е било с тва момиче или си е такъв по природа?
    Какъв ли е интересно...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    не и казвай нищо.

Guest
    KAJI I ZADALJITELNO !

Повече от фен
    mi kakav e toi li...izglejda na prav pogled svesten obache nali znaete ...tihite vodi sa nai-dalboki.Mi misleh che e svesten ... ama qvno..

ATAKABG
    Guest
    А 100 % сигурна ли си,че приятелката на сестра ти го е направила това? Щото може и да е некоя клюка и да им съсипеш връзката за нищо

Повече от фен
    da sigurno e tq samata mi go prizna az ne bqh sigurna mislq si "kvo pak moje da me laje" no nego go pritisnah i toi mi prizna che go e napravil ...i tva mno promenq neshtata shtoto se oshte nemoa da i kaja tq sprq da si govori s men otkakto i spomenah che trqa da i kaja neshto za nego i nqma da i haresa osobenno

Говори с нея.Нали живеете в една къща все пак?!"Ще и кажеш я се спри и ме изслушай,ако искаш после ми се сърди прави квото искаш.Аз съм ти сестра и съм длъжна да ти кажа...."Полсле да ти се сърди,да прави квото ще.Твойта съвест ще е чиста,че си направила всичко възможно да и отвориш очите,иначе ще ти е мн кофти,ако не и кажеш
    *<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
    *<>* важното е да*<>*
    *<>*станеш и да продължиш напред*<>*

Guest
    toq qvno e palen ne6tasnik ebi si4ko i kaji na sestra ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си