.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Em4o`
    Guest

Toi iska da me lije..az ne!

Zdraveite!
    Zna4i priqtelq mi mnogo iska da mi pravi frenska..az oba4e ne iskam!!!Ne mi hareswa i ne mi e komfortno(moga da se otpysna ne e ot tova!).A kato go pitam dali go vuzbyjda ,toi kazva-ne iskam da ti vurna jesta...Az kato kaja:nqma nujda ,toi -ne nastoqvam!I az ne iskam,a toi neprekusnato -iskam da te lija! Yjasno e.MOlq vi obqsnete mi-sram go e da mi kaje 4e go kefi ili naistina go pravi za da mi vurne jesta(sled svirka) ?!NE mi haresva i tva si e ! kajete kakvo da pravq?!

Ми не знам ... По скоро иска да ти върне жеста ... А ти би трябвало да се радваш , но щом не ти харесва ... ... Просто му обясни ... ... Би трябвало да те разбере ... Нали все пак се обичате ...

Повече от фен
    Нещо ти хлопа касовия апарат. Я кажи първо правили ли са ти някога че да знаеш дали не ти харесва ?!?!?!?
    Един философ (незнам кой беше) е казал, че е чувал за хора, които мръзнат на слънце и която изгарят на -15 градуса. Всякакви хора има... но ако нещо не си го опитвала, как ще знаеш какво е.
    И приятелката ми смяташе че няма да й хареса но аз сметнах, че няма да е гадно, даже ми хареса. Исках и на нея да й е хубаво, както тя на мен ми правеше, не беше само за да й върна жеста...
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Guest
    prosto mu kaji,4e ne ti haresva i 4 nqma nujda da ti vru6ta jesta.toi 6e te razbere i nqma da pravi ne6to koeto ne iska6.

BladeDancera
    Guest
    Kaji mu da si ebe maikata i 4e ne iska6 da te lije i ako ne moje da go prieme tva go napusni

BladeDancera
    Guest
    kaji mu 4e ne iska6 i ako toi ne go priema tva go napuska6

Повече от фен
    Абе к'во я защитавате, кажи му, та кажи му. Тя не знае какво иска.... И не знае и какво изпуска
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Фен
    Град
    Благоевград
    Ами тогава не му прави ти на него да обърнеш нещата
    П.П. Защо пък... Някои момичета не обичат да им правят френска любов.
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Guest
    skibaite sq,momi4eto do nqkade q razbiram za6toto ne vsqko momi4eta i mom4e si padat po-frenskata lubov .. no 6tom tq mu e vratnala svirka bi trqbvalo da ne e taka,shoto po golqmo odovolstvie fse pak ti pravi kogato ezi4eto e po teb,nz prosto momi4eto spored men ne si pada po frenskata .. )

Re: Toi iska da me lije..az ne!

Цитирай Първоначално написано от Em4o`
    Zdraveite!
    Zna4i priqtelq mi mnogo iska da mi pravi frenska..az oba4e ne iskam!!!Ne mi hareswa i ne mi e komfortno(moga da se otpysna ne e ot tova!).A kato go pitam dali go vuzbyjda ,toi kazva-ne iskam da ti vurna jesta...Az kato kaja:nqma nujda ,toi -ne nastoqvam!I az ne iskam,a toi neprekusnato -iskam da te lija! Yjasno e.MOlq vi obqsnete mi-sram go e da mi kaje 4e go kefi ili naistina go pravi za da mi vurne jesta(sled svirka) ?!NE mi haresva i tva si e ! kajete kakvo da pravq?!
    hahah toq e lud...az ako bqh nikoga nqmashe da ti vurna jesta

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Zdraveite!
    A pravili li sa ti nqkoga? Mnogo se iznenadvam 4e ne iskash az OBOJAVAM!! napravo se poburkavam :P . no 6tom ne iska6 prosto kaji na priqtelq si i tova e(vupreki 4e moq mnogo se vuzbujda da me "lije"

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от neutravlad
    Ами тогава не му прави ти на него да обърнеш нещата
    .
    =D>

Em4o`
    Guest
    ama za6to vs me napadate taka?!i biv6iq mi priqtel iska6e i mi NAPRAVI nqkolko puti ,ne mi haresa..i sega6niq Mi E PRAVIL ne 1!No ne mi hareswa..ni6to ne 4yvstvam!Seksa me kegi mn,izpitvam udovolstvie!Ebasi za6t oo4akvate 4e vs obi4at da gi lijat....mom4eta ot4aivate me...i kakvo ..6toto toi iska az da se primirqvam taka lI ?!ebasi mujkiq svqt..

kiki riki
    Guest
    ni6to ne ti pre4i da opita6 bez da si probvala nqma kak da preceni6 dali ti haresva ili ne predlagam ti da se otpusne6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak ti e priqtel i qvno iska da ti e dostavi udovolstvie

kiki riki
    Guest
    tova ve4e e drugo ne6to 6tom si probvala i ne ti e haresalo vtakav slu4ai mu kaji 4e predpo4ita6 drug vid laski i 4e ne ti haresva da te lije vseki ima pravo na izbor

Em4o`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiki riki
    ni6to ne ti pre4i da opita6 bez da si probvala nqma kak da preceni6 dali ti haresva ili ne predlagam ti da se otpusne6 nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak ti e priqtel i qvno iska da ti e dostavi udovolstvie
    ama horaaaaaa vie 4etete li izbo6to?!?!??!?!zapo4va mda sujalqvam 4e vi pitah!
    Vuprosa mi ne be6e otnosno tova DALI E NORMALNO DA MI HARESVA ILI NE ,a dali principno mom4etata gi kefi,dali moq priqtel me luje ili iska da mi vurne jesta!OPITVALA SUM FRENSKA!!!!!!!!!!! PRAVILI SA MI NE 1!!!!I se otpyskam no ne mi haresva!!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом не ти е комфортно и не ти харесва му кажи,че не искаш и да престане.Ако ти доставя удоволствие му прави свирки и му кажи,че няма защо да ти връща жеста.

Guest
    ama za6to vs me napadate taka?!i biv6iq mi priqtel iska6e i mi NAPRAVI nqkolko puti ,ne mi haresa..i sega6niq Mi E PRAVIL ne 1!No ne mi hareswa..ni6to ne 4yvstvam!Seksa me kegi mn,izpitvam udovolstvie!Ebasi za6t oo4akvate 4e vs obi4at da gi lijat....mom4eta ot4aivate me...i kakvo ..6toto toi iska az da se primirqvam taka lI ?!ebasi mujkiq svqt..
    mi prosto si pogovori s nego i tovae - dlujen e da uvajava tvoite jelniq

Фен
    Град
    Канзас сити
    Конкретно на въпроса ти- аз мисля, че има момчета които ги кефи да правят френска не по - малко отколкото на тях да им правят свирки. Някои много се възбуждат от това, и то наистина, а не само за да върнат жеста. Може и да ви се струва смешно, но е така - имам лични наблюдения

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Голям фен
    Град
    София
    ne mu pravi svirka i nqma da ti vru6ta jesta...

Zdraveite!
    Ех... Някои хора биха казали: "Да ти имам проблема!"
    -----> http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=45324 <-----
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си