.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Живота е гаден...

Е просто исках да споделя с някой това което много ме нарани, по- точно как едно момиче което много харесвам ми разби сърцето.
    Всичко започна преди 2-3 години когато тя ми обърна гръб, но ето че преди 3-4 месеца тя ме потърси но за съжаление аз вече имах гадже. Така на другият ден тя също тръгна с едно момче...Ние с приятелката ми скъсахме преди известно време и аз отново потърсих това момиче... Всичко вървеше идеално, но тя все още имаше приятел, който по нейните думи тя много го обича, но също така и мен. Работата е там че половината от приятелите й са на страната на другото момче, защото вече близо 3 месеца са заедно, а тя се е привързала много към него.Снощи с нея се видяхме поговорихме си малко и тръгнахме към (да кажем махлата й)...По пътя я хванах за ръката и се опитах да я целуна но тя се отдръпна и каза , че трябва да реши. Аз и отговорих че си тръгвам (защото помислете как съм се чуствал).Когато се прибрах след време дойде най-добрият ми приятел и излязохме колкото да не мие толкова гадно.И когато се прибрах видях че тя ми е писала че вече е решила, но вече беше късно защото нея я нямаше... Към 3 часа вечерта й пратих СмС, че който и да избере ще уважа нейното решение. И така днес си писахме и ми каза че избира да остане с другото момче колкото и да е малко времето което ще са заедно защото той заминавал на 1. А след това всичко щяло да свърши между тях. В момента ми е много гадно, първо че наистина имам чувства към нея, второ че след като замине приятеля й сигурно ще ме потърси и за какво дали ще е за "утеха" незнам... Вие ако сте на мое място как ще постъпите...?
    Благодаря Ви че прочетохте моят проблем, просто исках да го споделя с някой.

Повече от фен
    naistina tva 6te e gadno,ako te potursi za uteha i su6to taka e gadno 4e e izbralo te,no ako te potursi za uteha i kaji 4e ne si zaslujava,4e ne si 4ovek koito ....................
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

spored moeto skromno mnenie pomisli dobre predi da trugnesh s neq samo za da q uteshish.spored men tq iska da e sega s nego za da ne go naranqva tochno predi da zamine a posle da e s tebe,zashtoto taka ili inache te shte se razdelqt.pogovorete ako te potursi za da ne poslujish samo za "neshto"s koeto tq da go zabravi.ako imash dostoinstvo po-dobre ne trugvai s neq.shte namerish momiche koeto da iska samo teb...a ne da se zamislq.ako te iskashe i ako te obichashe tolkova nqmashe da izbere nego.uspeh!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ако приемеш да си нейната утеха,ще заблуждаваш себе си и същевременно нея...Ти ще се надяваш,че нещата ще са както преди,че ще се обичате и т.н.За да не сгрешиш,когато приятеля и си замине,поговори с нея попитай я дали иска да е с теб,но не за да я утешиш от раздялата и,а за да имате пълноценна връзка заедно
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Град
    Ямбол, България
    виж пич... дори и да те потърси не и обръщай внимание, щом е избрала другото момче, значи е не и е пукало за теб... затова че си намери някое друго момиче и давай смело напред живота продължава... това не го забравяй

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Цитирай Първоначално написано от Dez
    виж пич... дори и да те потърси не и обръщай внимание, щом е избрала другото момче, значи е не и е пукало за теб... затова че си намери някое друго момиче и давай смело напред живота продължава... това не го забравяй
    =D>

Guest
    Виж не съм много съгласен с теб, защото тя е остана с него защото от 3 месеца са заедно а той скоро си тръгва... и незнам дали избра него само за да не го нарани. Иначе може би само времето ще покаже , естествено ще трябва да поговоря с нея. Благодаря на всички за мненията =D> .Но ще съм благодарен ако някой драсне още някой друг ред мерси все пак безценни сте... =D> Чао за сега

Гадно е да... просто 10% от това което наричаме "тийнейджъри" са с истински добри души... иначе другите са за боклука... ще си намеирш друга, не се притеснявай... УСПЕХ!
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Град
    Ямбол, България
    няма проблеми, надявам се да е останала със него само за да не го нарани и искрено ти пожелавам да се съберете и да сте си заедно цял живот и умната :P

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MqY_MqY_f
    Гадно е да... просто 10% от това което наричаме "тийнейджъри" са с истински добри души... иначе другите са за боклука... ще си намеирш друга, не се притеснявай... УСПЕХ!
    Благодаря за отговора , но аз колкото съм се борил за нея и сега да се откажа незнам...Но все пак много ти благодаря, може и наистина да си потърся друга но едва ли това момиче скоро или въобще някога ще я забравя.

Град
    Ямбол, България
    времето лекува

Guest
    времето лекува
    Лекува но не винаги , понякога наранява и то доста дълбоко...

Град
    Ямбол, България
    но все пак лекува

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    но все пак лекува
    Добре нека да не флоод-ваме темата...

Цитирай Първоначално написано от MqY_MqY_f
    Да,но виж до сега съм имал доста сериозно приятелки но не бих казал че са ме привличали така както това момиче. Незнам но според мен с нея някак си ще е по-различно... Незнам вече Да я оставя ли какво направо полудявам, но как да я оставя като толкова я харесвам!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ще се оправиш

напълно съм съгласна с това мнение!!!!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Цитирай Първоначално написано от ne6i4

напълно съм съгласна с това мнение!!!!
    Виж не че не й пука за мен просто с гаджето си са от 3 месеца на 1 то заминава и нейска да го наранява...Дори сега сетих че тя ми каза,че е с него само за това лято , а и неиска да го нарани точно в последният момент...

Мега фен Аватара на iiirish
    не се обиждай, но според мен ти си найната "златна резерва", момчето за всичко и по всяко време. нуждае ли се от подкрепа- търси теб, иска ли разнообразие в живота си- пък търси теб... е, ми че то един път, два пъти, три пъти... ми то писва в един момент.

колкото и силни чувства да изпитваш към нея не мисля, че заради тях трябва да не унижаваш по този начин и да падаш на толкова ниско ниво. ако продължиш така, тя ще те търси всеки път когато се почувства сама, а намери ли си някой ти отново ще бъдеш изоставения

Благодаря на всички за отговорите, от тук нататък много ще умувам...20х =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Тя едва ли не те използва да я утешиш.Играе си и с двамата.Не се занимавай с нея.И мога да ти кажа едно със сигурност-НЕ ОБИЧА нито теб,нито гаджето си.Намери момиче,което ще те обича истински.

Ето каква е истината: Бил сам си играл с нея, а тя сега също (искала да ми го върне)...Ето какво гласи последният СмС "Нищо не е имало, за да е до тук! Ти си игра с мен, аз си играх с теб -това е! Забрави ме, както аз" Е гадно е но ще се преодолее макар и трудно...Благодаря на всички ЧАО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си