Данека започна с това,че съм Луда или деа знам какда го кажа или по =точно може би гнуслива-ама чак до толкова-бива,бива -ама си е много кофти ....
имам си приятел (на 18 сме) аз съм девствена ,а и как гледам цял живот ще си остана сега сигурно се питате защо-моя проблем не е шега-а истина(де да се шегувах)
срам ме е от самата мен си -да на всеки го е срам било 1ят път да се съблече,ама мен мн повече-имам чувството че съм най-гнусното същество (а хигиена си имам ) и мн пъти съм се опитвала да си го избия тая глупост от главата-ала май без успехх-та нз си как онзи ден гаджето ме съблече -с мн упоритост и нежност-започна отдолу да ме лиже и аз сцепих-веднага се дръпнах ,явно кураж ,смелост или деа знам ми липсваше ,той си свали гащетата ииии ,едва не повърнах просто като го видях голичък отдолу изведнъж ми стана мн гадно ,нз защо-та това си е част от тялото -полов орган-нищо нечовешко или мръсно ,ала нз защо така -ии избягах ,той ме попита защо ,а аз измъмрих ,че мн ми се е пишкало и затова съм избягала (едва ли повярва) .. чудя се ,ако ида на психиатър или сексолог как да му го обясня-та мен ме е срам да говоря по тази тема ...как си е да му изръса "Май ме е гнус от половите органи ",а не искам да е така-ала уви сама немога се справя-кажете какво да правя -не искам вече да съм девствена (та това както казват останалите е голямо удоволствие ) ,не искам ме е срам и гнус -какво ми става ?!?