.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами доста трудно става свалянето и смея да кажа,че е невъзможно.Особено при момчетата,защото представи си,че един гей тръгне да сваля еднонормално момче и,ако момчето усети,че има нещо такова веднага ще му тегли един бой.Момичетата според мен са по-склонни,както и всички хора към лезбийките и са по-толерантни.Те могат повече да си позволят такова нещо от чисто любопитство и никой няма да ге намрази,а докато едно момче,ако го направи при първия възможен случай ще го размажат.Момичетата могат да си ходят по улиците и да са се хванали за ръце и никой няма да си помисли нищо за тях,камо ли,че са лезбийки.

lele az ne sum lesbi nali (vsemaiki predvid,4e izlizaiki s fr-ka hodim pod ruka) buzgam se-vse apk po4ti vsqka tema sa ni "mom4etata"
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Град
    Градът на кауните!
    Педала опъва нормалния, докато втория се е нагъзил(например се е навел да взема нещо от земята). Ако нормалния опъне гея, значи всичко е минало наред. Ако му хвърли един кютек - значи не гея не бива да разчита на него.
    Лезбийката моли нормалната да се обърне и й пуска език. Ако втората не се отдръпне, значи всичко е нормално. Ако се отдръпне - няма шанс(лезбата).
    Ясно?
    Сатаната е пич.

na polovina da :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    ми това сте вие момчетата извратени подли същества,на който не им пука за чуствата на момичетата
    ama vie da neni mislite za nqkvi praseta
    prosto se radvame da vidime dvoika ot protivopolojnia pol
    po-nagore mai pishesh 4e i vie se radvate

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от navits
    ми това сте вие момчетата извратени подли същества,на който не им пука за чуствата на момичетата
    ama vie da neni mislite za nqkvi praseta
    prosto se radvame da vidime dvoika ot protivopolojnia pol
    po-nagore mai pishesh 4e i vie se radvate
    ми май почевето момичета Ви мислим.......защото Вие ни карате така да си мислим........а и да има няколко момчета дето не да 'говеда' то те са един такъв тип който много трудно можеш да опознаеш.......
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

lele pazete se,ako mom4e vidi dve lesbiiki ...tctc

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Е кво? Ше свърши Света? Виждал съм лезбийки. Проблем?
    Всъщност е вярно, че много трудно момче може да повярва на момиче, което му казва в прав текст че е лезбийка.Случвало ми се е 2 пъти и 2-та пъти не повярвах.При жените не си личи от далече.Докато при гейовете...Като дойде до мене и ми каже "Здрасти! Аз съм Лъчко!"... Повръща ми се веднага...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Всъщност е вярно, че много трудно момче може да повярва на момиче, което му казва в прав текст че е лезбийка.Случвало ми се е 2 пъти и 2-та пъти не повярвах.При жените не си личи от далече.Докато при гейовете...Като дойде до мене и ми каже "Здрасти! Аз съм Лъчко!"... Повръща ми се веднага...
    ххаа, а идвал ли е?
    бухахаха

Повече от фен
    ми да.Вие говорите за неговия край а то още началото още не е дошло
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от niGGa

nema da svur6i sveta-ne sum go i namekvala :P a tva za geyovete-nishto 4udno da ti se povru6ta,a az kazah tova,,...shtoto hs evi bude golem kef :P

Guest
    Dee edin gei ot moito daskalo postoqnno se vutrete6e po krai mene i q ne zabelezvam i edin fr mi vika gledai go toa pe*al kvo se varti pokrai tebe struva mi se 4e .. i az mu vikam da se razkara i oniq na drugiq den pak mene mi pisna fanah go sled daskalo i go razcepih ot boi sega kato me vidi po koridorite gleda na drugata strana.

oooh....shteshe da byde smeshno ako ne beshe jalko ...

Mi nz,ama za lesbiikite i geiovete sigurno si e normalno,kakto za nas si e normalno mom4e da svalq momi4e i obratnoto !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

И защо по дяволите лесбийка или гей ще ходи да сваля нормално момче или момиче ако ест. не е поне малко сигурен, че и оная/оня иска същото. Не е смешно, не е жалко, а е глупаво.

ПП. Пише се лЕСбийка. Много се дразня като видя написано лезбийка, лизбийка, лисбийка и някви подобни.
    Midnight,
    I'm drunk,
    I don't give a fuck...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Е точно за това мога да споря със тебе 5 дена щото не съм на това мнение. Не сме ние тея които след 2-3 месеца си намират оправдание да скъсат със приятеля си и почват аз нямам време ..... не те харесвам...... истинаха ми чуствата........ харесвам друг...... и такива глупости дето може да ги измисли само едно момиче !!

После ние виновните и ние безчуствените.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами просто си избират тези с по-лабилна психика и готово Най-лесно е да излъжеш някой,на когото от далече му личи ,че нито знае какъв е ,нито знае какво иска

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Голям фен
    4esno kazano...nz ne mi se e slu4valo da popadam v takiva situacii ilipak da gledam nakoi geiove ili lesbita kak se svaqt....nz...ama she e golem smeXxX

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами доста трудно става свалянето и смея да кажа,че е невъзможно.Особено при момчетата,защото представи си,че един гей тръгне да сваля еднонормално момче и,ако момчето усети,че има нещо такова веднага ще му тегли един бой.Момичетата според мен са по-склонни,както и всички хора към лезбийките и са по-толерантни.Те могат повече да си позволят такова нещо от чисто любопитство и никой няма да ге намрази,а докато едно момче,ако го направи при първия възможен случай ще го размажат.Момичетата могат да си ходят по улиците и да са се хванали за ръце и никой няма да си помисли нищо за тях,камо ли,че са лезбийки.

=D> =D> =D> absolutno!!!Momi4etata mogat da se predrushtat da se celuvat po bluzata ili daje po ustata i nikoi nema da si pomisli 4e sa lezbiiki!!!dokato za mom4etata...si4ki shte gi namrazqt vednaga!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ебати темата! Свалят се по най-нормален начин! Без да претендирам, че съм запознат с темата, то просто е логично. Първо - педерасите си личат и се надушват веднага. И второ - ходят на места за педераси (или педерасти, тази дума честно казано не знам как се пише правилно) като "Спартакус", например. Във всеки по-голям град си има гей-места. Във София едно от тях е "Спартакус", във Варна не знам, но със сигурност има, в Бургас и Пловдив също има. За малките градове сигурно е по-трудно, но честно казано не ме вълнува, да се оправят. А самата свалка - не виждам каква толкова разлика може да има?
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mii s merak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си