- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как една лезбийка .......
Ами доста трудно става свалянето и смея да кажа,че е невъзможно.Особено при момчетата,защото представи си,че един гей тръгне да сваля еднонормално момче и,ако момчето усети,че има нещо такова веднага ще му тегли един бой.Момичетата според мен са по-склонни,както и всички хора към лезбийките и са по-толерантни.Те могат повече да си позволят такова нещо от чисто любопитство и никой няма да ге намрази,а докато едно момче,ако го направи при първия възможен случай ще го размажат.Момичетата могат да си ходят по улиците и да са се хванали за ръце и никой няма да си помисли нищо за тях,камо ли,че са лезбийки.
lele az ne sum lesbi nali(vsemaiki predvid,4e izlizaiki s fr-ka hodim pod ruka)
buzgam se-vse apk po4ti vsqka tema sa ni "mom4etata"
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Педала опъва нормалния, докато втория се е нагъзил(например се е навел да взема нещо от земята). Ако нормалния опъне гея, значи всичко е минало наред. Ако му хвърли един кютек - значи не гея не бива да разчита на него.
Лезбийката моли нормалната да се обърне и й пуска език. Ако втората не се отдръпне, значи всичко е нормално. Ако се отдръпне - няма шанс(лезбата).
Ясно?
Сатаната е пич.
na polovina da :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ama vie da neni mislite za nqkvi prasetaПървоначално написано от lost_girl
prosto se radvame da vidime dvoika ot protivopolojnia pol
po-nagore mai pishesh 4e i vie se radvate![]()
ми май почевето момичета Ви мислим.......защото Вие ни карате така да си мислим........а и да има няколко момчета дето не да 'говеда' то те са един такъв тип който много трудно можеш да опознаеш.......Първоначално написано от navits
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
lele pazete se,ako mom4e vidi dve lesbiiki ...tctc
Е кво? Ше свърши Света? Виждал съм лезбийки. Проблем?Първоначално написано от luda`flirtajika
Всъщност е вярно, че много трудно момче може да повярва на момиче, което му казва в прав текст че е лезбийка.Случвало ми се е 2 пъти и 2-та пъти не повярвах.При жените не си личи от далече.Докато при гейовете...Като дойде до мене и ми каже "Здрасти! Аз съм Лъчко!"... Повръща ми се веднага...
ххаа, а идвал ли е?Първоначално написано от niGGa
бухахаха
ми да.Вие говорите за неговия край а то още началото още не е дошло
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Първоначално написано от niGGa
nema da svur6i sveta-ne sum go i namekvala :P a tva za geyovete-nishto 4udno da ti se povru6ta,a az kazah tova,,...shtoto hs evi bude golem kef :P
Dee edin gei ot moito daskalo postoqnno se vutrete6e po krai mene i q ne zabelezvam i edin fr mi vika gledai go toa pe*al kvo se varti pokrai tebe struva mi se 4e .. i az mu vikam da se razkara i oniq na drugiq den pak mene mi pisna fanah go sled daskalo i go razcepih ot boi sega kato me vidi po koridorite gleda na drugata strana.![]()
oooh....shteshe da byde smeshno ako ne beshe jalko ...![]()
Mi nz,ama za lesbiikite i geiovete sigurno si e normalno,kakto za nas si e normalno mom4e da svalq momi4e i obratnoto !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
И защо по дяволите лесбийка или гей ще ходи да сваля нормално момче или момиче ако ест. не е поне малко сигурен, че и оная/оня иска същото. Не е смешно, не е жалко, а е глупаво.
ПП. Пише се лЕСбийка. Много се дразня като видя написано лезбийка, лизбийка, лисбийка и някви подобни.
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Е точно за това мога да споря със тебе 5 дена щото не съм на това мнение. Не сме ние тея които след 2-3 месеца си намират оправдание да скъсат със приятеля си и почват аз нямам време ..... не те харесвам...... истинаха ми чуствата........ харесвам друг...... и такива глупости дето може да ги измисли само едно момиче !!Първоначално написано от lost_girl
После ние виновните и ние безчуствените.![]()
Ами просто си избират тези с по-лабилна психика и готовоНай-лесно е да излъжеш някой,на когото от далече му личи ,че нито знае какъв е ,нито знае какво иска
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
4esno kazano...nz ne mi se e slu4valo da popadam v takiva situacii ilipak da gledam nakoi geiove ili lesbita kak se svaqt....nz...ama she e golem smeXxX
Първоначално написано от koalka
=D> =D> =D> absolutno!!!Momi4etata mogat da se predrushtat da se celuvat po bluzata ili daje po ustata i nikoi nema da si pomisli 4e sa lezbiiki!!!dokato za mom4etata...si4ki shte gi namrazqt vednaga!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ебати темата! Свалят се по най-нормален начин! Без да претендирам, че съм запознат с темата, то просто е логично. Първо - педерасите си личат и се надушват веднага. И второ - ходят на места за педераси (или педерасти, тази дума честно казано не знам как се пише правилно) като "Спартакус", например. Във всеки по-голям град си има гей-места. Във София едно от тях е "Спартакус", във Варна не знам, но със сигурност има, в Бургас и Пловдив също има. За малките градове сигурно е по-трудно, но честно казано не ме вълнува, да се оправят. А самата свалка - не виждам каква толкова разлика може да има?![]()
Левски шампион але але!