- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как сваляте едно момче
kak svqlqte mom4eta![]()
ми честно казано,не ги свалям,нито те мен ;( ;(
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Хаха ми да ти кажа на мен понякога ми е по-интересно аз да свалям вместо мен да ме свалят..готино е.Не придавам голямо значение на това което ще се случи,не обмислям някакви планове и начини за свалка.Най-добре е да действаш на момента както ти дойде...Сладки погледчета,намигвания...сек си усмивки такива неща...![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
В повечето случаи е обратното.... иначе точно по темата, с галене по бузките, целувка, може и като си прекараш пръстите през косата му... когато допреш тялото си до него.. има си много начини![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
Свалката е глупост за мен.
Еми един син поглед е достатъчен, но ако не свърши работа / не че е имало такъв случай / провеждам сериозен и искрен разговор на каквато и да е темаПо принцип мненията ми да всичко са малко различни от общоприетото и това мисля, че се харесва
но вече съм стар за тези работи ....пък и съм влюбен в един син поглед
![]()
обичам дениту ми{}
Напоследък не ми се налага да го правя![]()
![]()
![]()
Иначе няколко закачливи погледи и секси усмивка ииии .......![]()
много лесно...
Еми много зависи от мъжа...на каква възраст е ...няма си определна формула...както ти подсказва отвътре