.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    IntoYourSystem
    Guest

как сваляте едно момче

kak svqlqte mom4eta

Повече от фен
    ми честно казано,не ги свалям,нито те мен ;( ;(
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Хаха ми да ти кажа на мен понякога ми е по-интересно аз да свалям вместо мен да ме свалят..готино е.Не придавам голямо значение на това което ще се случи,не обмислям някакви планове и начини за свалка.Най-добре е да действаш на момента както ти дойде...Сладки погледчета,намигвания...сек си усмивки такива неща...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

В повечето случаи е обратното.... иначе точно по темата, с галене по бузките, целувка, може и като си прекараш пръстите през косата му... когато допреш тялото си до него.. има си много начини
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Хаха ми да ти кажа на мен понякога ми е по-интересно аз да свалям вместо мен да ме свалят..готино е.Не придавам голямо значение на това което ще се случи,не обмислям някакви планове и начини за свалка.Най-добре е да действаш на момента както ти дойде...Сладки погледчета,намигвания...сек си усмивки такива неща...
    Да и аз мисля така

Мега фен
    Свалката е глупост за мен.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Еми един син поглед е достатъчен, но ако не свърши работа / не че е имало такъв случай / провеждам сериозен и искрен разговор на каквато и да е тема По принцип мненията ми да всичко са малко различни от общоприетото и това мисля, че се харесва
    но вече съм стар за тези работи .... пък и съм влюбен в един син поглед
    обичам дениту ми {}

Супер фен
    Напоследък не ми се налага да го правя
    Иначе няколко закачливи погледи и секси усмивка ииии .......

Голям фен
    Град
    София
    много лесно...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Edin prav v glavata i e svalen

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Еми много зависи от мъжа...на каква възраст е ...няма си определна формула...както ти подсказва отвътре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си