- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta-masturbaciq
momi4eta kajete kak masturbirate shtoto iskam ve4e neshto novo :P aide 4akammm :P
Господ неслучайно ти е дал ръчички, миличка![]()
![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
vyprosa s ry4i4kite e qsen :P:P:P ama tva iskam prosto po drug na4in ...........za tva sabiram mneniq.blagodarq!!
![]()
Стандартния начин - вибратор. Опитай с вибратор, а ако неможеш да си го позволиш, все ще имаш нещо по-твърдо с подобна форма под ръкаПървоначално написано от ***
![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
краставицаПървоначално написано от MqY_MqY_f
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
кренвирш!дезедорант!...четк за зъби (ама с долната страна!)!Първоначално написано от Ice_Queen
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
чакай беПървоначално написано от brain_stew
,може да й хареса и от горната!
![]()
а също става и четката за коса![]()
![]()
Ние се (както 1 селянка от класа ми вика) ИбавамИЕПървоначално написано от lina15
.(въпреки че знам за доста момичета,на който най-добрия приятел е точно дезодоранта ....а 1 момче ми сподели как приятелката му си била тикнала кренвирш (ОБЕЛЕН!
) и той се бил ...прекършил(др термин сега не се сещам)...
.
имаше някаква такава тема мисля че тук беше,имаше неща от сорта на душа (струята вода де) дезедоранти и всякакви такива одобни предмети.а иначе рачички-класика![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Да,струята на подвижния душ е нещо много приятно.
А бе момичета, не си "ръгайте" подобни предмети! Вие представяте ли си що мръсотия има по тях, колко прах... хич да не говорим, че не са предназначени за мастурбация, има всевъзможни ръбове...
Хората са измислили вибраторине не случайно!
Колко лекари съм чувала да разправят куриози с момичета, на които в половите органи са засядали всевъзможни предмети... не се излагайте, имате си ръце, душове, ГАДЖЕТА... сексшопове!
The art of love is not to let your heart get broken !
nqkade 4etah 4e nqkvo momi4e si ragnalo karakuda li kvo be6e i kat rekla da q vadi i .....![]()
между другото _Jessy_ много си права ,кой знае колко мрасотия има по тези нешта-за какво са гаджетата![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Da,naistina-za kakvo sa gadjetata?!?Stiga s tazi masturbaciq!
ми момичето искаше да кажем нещо различно от мастирбацията с ръката!и ние даваме всевъзможни варианти!Първоначално написано от lina15
а относно тва колко мръсотия прах и т.н. имало по тия предмети:Абе хора!Вие у ред ли сте?Кво си мислите например, че дезедоранта го крия под леглото и като искам да се (цензурка) го вадя поизтупвам го тук-там и си го ръгам?Ми лично аз не казвам с кво си мастурбирам обаче си го мия най-старателно със интимния сапун преди да се оправя!Ми извинявайте ама мислете малко-ние не падаме от Юпитер!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Браво! Добре си му го казала! Малко мозък на него му трябва, а не на вас, вие момичетата сте си суперПървоначално написано от brain_stew
))
Ето тук има тема с линк за странен случайhttp://sattanatta.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=60 много е забавно
ex tiq dezodoran4eta zna4i
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
zna4i bqh 4uvala edno momi4e s desetcveten himikal se zadovolqvala xaxa moe probva6 i ti ili mi idva naum edna spirala za migli![]()
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
с маша ама от тия кръглите и после я вклучи100% адренали
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
e ne moa razbera kat vi sa ebe kuf e problema...mom4eta kolkot iskate![]()
mom4etata sa vinagi gotovi da dostavqt udovolstvie, za razlika ot momi4etata![]()
ne sam 4uval za slu4ai nqkoe momi4e, bilo to nepoznato ili poznato, da otide pri mom4e s naglasata za sex i mom4eto da otkaje..![]()
dokato pri momi4etata vaprosa izobshto ne stoi taka![]()