- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ei horaa
abe hora ... trqbva li da se chaka cqla sedmica ?! v smisul znam che test-ovete se pravqt na 7miq den ... nqma li nqkakvo sredstvo da se proveri na drugiq den sled poloviq akt ???![]()
Dokolkoto znam vednaga slet kato se zabremenee v urinata se otdelq nqkakvo ve6testvo ,koeto se ot4ita ot testa-ne sum sigurna bi trqbvalo da moje![]()
. no ako ima veriqtnost da si bremenna vednaga se kupi PROSTINOR!!! pie se do 72 4asa sled poloviq akt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4uvala sam 4e ima i testove koito ot4itat rezultata po rano nai dobre otidi v aptekata i popitai tam 6te te posavetvat
am purvo da kaja che sum momche.. i iskam i da vi popitam kakvi sa otricatelnite cherti na Postinor-a ....?
strah me e da q karam da vzima vednaga
тестовете се правят на втората седмица след половия акт.
кажи каков е станало,за да можем да те посъветваме,дали приятелката ти да се натъпче безсмилено с толкова хормони и да си обърка организма.
mersi za otzivchivostta shadow4e !!
Situaciqta e slednata ... i dvamata ne sme mnogo opitni ... dokato go pravehme i tq svurshi i reshi da me nakara i az da svursha iii pogledna kum penisa mi i vidq che ima neshto bqlo i me nabedi che sum svurshil bez da usetq !! .. togava az otidoh do WC-to da masturbiram i svurshi ... kazah i i go dokazah .. no dnes kato vidq pantalona si imashe nqkakvi beli zasuhnali kapki.
Tova dali e ot neq .. vse si mislq che ne e moglo da suvrsha... a tova bqloto koeto tq e vidqla nz dali ne e ot lubrikanta na prezervativa
P.S. prezervativa beshe durex , izpolzvahme go samo v nachaloto , posle go mahnahme zashtoto mnogo lesno se izhluzvashe i produljihme taka
kakvo mislish ?![]()
щом тя е свършила значи са от нея.пък и да не беше свършила пак и жените бели сокове.
предишната й менструация кога е започнала? пиай я,точна дата.
shadow4e , ami na 16 ili 17 ...
zashto ?![]()
e ne moga da ti kaja sus sigurnost .. ne znam ne moga da q pitam puk i tq ne znae sus sigurnost , kato sum q pital i drug put
zashto de , kaji ? i kaji tva bqloto sokove ot neq li sa ???
ами,не съм ги видяла,ама сиг са от нея.най-вероятно 90%
а ако сега ще й дойде значи да не пие Постинор, ако наиситна сега ще й дойде.
гледай сега жената може да забременее само 1 ден от целия цикъл и това е горе-долу на 14-тия ден след започване на миналата менструация.Но при нас младите момичета не е точно.тъй каот не си свършил няма смисъл да пие Постинор, после може да съжалява,че ги е пила.
blagodarq ti za razbiraneto i okurajavaneto shadow4e , dano da si prava
nqma da q tupcha s takiva hapove...![]()
emi 6tom sega trqbva da i doide po princip poslednite 5 dni predi da ti doide pak ne moje da se zabremenee,no nikoga ne moje da si siguren
здравейте, значи само да кажа нещичко, за да разсея някои явно погрешни мнения. постинор дуо не е "хап", не е и "лекарство". това е препарат, който представлява всичките 21 противозачатъчни, които би следвало да се вземат редовно в продължение на 3 седмици, с цел предпазване от забременяване, събрани в 2 таблетки. днешните противозачатъчните са нискодозирани хормонални препарати, в които няма абсолютно нищо вредно и те са създадени именно с тази цел - да помагат на младите момичета да се предпазват от забременяване. и тъй като днес фармацията е много напреднала, те са усъвършенстани до такава степен, че да нямат странички ефекти (разбира се като не се броят различни анамнези от сорта на наличие на рак на гърдата в семейството, проблеми с черния дроб или нещо друго). не разчитайте на случайности: овулацията на тийнейджърките не е строго определена, този "календарен" или "температурен" метод за предпазване от забременяване е много несериозен и ако разчитате на него, моля ви се по-добре недейте!![]()
да, прав си никога не бих рзчитала,но щом ще й дойде до 1-2 няма смисъл да се тъпче с Постинора.Да,ти си прав,че другите хормонални таблетки като Логест, Ясмин и тн са нискодозирани,но Постинорът-не е.Той е толкова вреден,че напарво нямам думи.Ав техния случай няма смисъл да пие!Първоначално написано от zevzechka
Абе, не е веднага след като се забременее!Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
Добре, като се помисли логично КАК НЯКОЙ ЩЕ СВЪРШИ /ще изпита оргазъм/ И НЯМА ДА УСЕТИ... според мен тоя вариант е малко трудно постижим...
От друга страна - и на мен ми се е случвало да ми останат такива петънца ОТ МЕН по дрехи, чаршафи и т.н., случва се...
Според мен нищо не се е случило.
От друга страна човеците се възпроизвеждат доста трудно, хората с месеци се опитват да правят деца, смятат овулации и т.н.... абе не е проста работа!
Ако и е редовен цикъла може да забременее, В НАЙ-ДОБРИЯ случай през 5 дни - 2дни преди, по време и 2 дни след овулацията.
Това е, което мога да кажа, от там нататък сам преценявай какво ще правиш.
The art of love is not to let your heart get broken !
ami hora tva e che na neq nikoga ne e redoven - ne se vurti okolo data , postoqnno q podarnqva i zakusnqva i to s strashno mnogo vreme ..i za tova sum oburkan - koi znae koga shte i doide ... =![]()
аз съм "тя". разбира се че постинорът е вреден, но не е чак толкова вреден, че да си заслужава пред него да се предпочете бременност и/или аборт. ако обичате.Първоначално написано от shadow4e
уупс че забравих да се лог-на. това мнение горе последното е мое ^
ами сори ама нз какво става тука ^ ... не мога да вляза