.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: дилема

Guest

дилема

Значи проблема е следния има две момичета Иванка и Стоянка (не се казват така :P ) значи те са мн добри приятелки Стоянка харесва мен а аз харесвам Иванка как да си задълбочим връзката без никои да е сърдит

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ем разговор....това ти е спасението но не с едната и със двете трябва да говориш и уверявам те,че ако са истински приятелки нито една няма да се сърди камо ли било за момче(без да се обиждаш ) Това е начина според мен...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A spored men i dvete she ti biqt shuta .. Nqma da bydesh s nito ednata spored mene..

Ima edna pogoworka ,,ot dva stola ta na zemqta'' - zamisli se

Мега фен Аватара на iiirish
    с момичето, което харесваш поговорете открито за това как да постъпите. след това тя сама ще се оправи с приятелката си. няма друг начин

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Ем разговор....това ти е спасението но не с едната и със двете трябва да говориш и уверявам те,че ако са истински приятелки нито една няма да се сърди камо ли било за момче(без да се обиждаш ) Това е начина според мен...
    Saglasna! =D>

Повече от фен
    ми поговори с тая дето харесваш......и ако и тя те харесва нещата стават.........и след като станат нещата двамата поговорете с другото момиче...дано се разберете
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    A spored men i dvete she ti biqt shuta .. Nqma da bydesh s nito ednata spored mene..
    и аз мисля така
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Ами ако Иванка също те харесва,наистина ще трябва да поговориш и с двете,но нещо ме съмнява че няма да има сърдити.пробвай,успех

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Има 2 варианта:
    първи:Разговаряш с двете по-отделно и признаваш чувствата си към момичето,което харесваш!Говориш и с другата и и обясняваш че гледаш на нея само като на приятелка.Ако тя те харесва,ще иска ти да си щастлив и няма да има сърдити,въпреки че ще се чувства ужасно
    втори:говориш с двете,но момичето което не харесваш разговаря с тази която ти харесваш и двете решават да не си съсипват приятелството заради едно момче

Guest
    няма ли вариант 3
    шветско 3 \/

Mislq 4e ako dvete momi4eta dyrjat edno na drugo i se podkrepqt, dori i da govori6 s tazi koqto haresva6 (Ivanka), nqma da postigne6 ni6to, za6toto tq 6te znae, 4e priqtelkata i (Stoqnka) te haresva i nqma da iska da igrae zad gyrba i, poneje opredeleno na Stoqnka 6te i byde mnogo gadno da vi vijda dvamata iii naistina 6te ima syrditi.
    1. ostava6 na suho
    2. Stoqnka e syrdita

Мега фен Аватара на machoka
    Какво да ти кажа - имаш само един вариант според мен - тръгваш си с Иванка и си живеете щастливи и честити. На следващия ден обаче отиваш при Стоянка и чисто и просто и казваш в очите какво-що, какво чувстваш към Иванка и това е. Просто се изяснявате.

Голям фен
    Ми говори с момичето,което харесваш и си изяснете отношенията.Ако и тя те харесва действай и после тя сама ще се оправи с приятелката си.Ако й е истинска приятелка ще ви остави да бъдете щастливи заедно..Ако пък Иванка не те харесва просто няма смисъл да се занимаваш повече с нито една от двете!;]

Мега фен Аватара на koalka
    Ами,ако са наистина добри приятелки незнам дали дори едната от тях би тръгнала с теб!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами,ако са наистина добри приятелки незнам дали дори едната от тях би тръгнала с теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си