.

Виж резултатите на анкетата: haresva li v 127 sou

Гласували
5. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

1 20,00%
  • ne

1 20,00%
  • a we dobro e

1 20,00%
  • jestoko e

0 0%
  • a we mnogo e smotano

2 40,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: 127 sou

127 sou

nqkoi znae li kvo u4ili6te e 127 mnogo hora kazat 4e e dobro nqkoi 4e e lgadno?!?!?!?!?ima li nqkoi koito u4i tam ili nqkoi koito go znae???PI6ETE PLSSS
    √$ĨﭲKǿ

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Имам приятелка там.Казва че учителите да гадове от класа.БТВ не им дават да се гримират,правят забележки ако си с БОЯДИСАНА коса,момичеатта инстинктивно си свиват ръцете в Юмръци когато директорката Владимирова мине покрай тях,тъй като тя е против дългия маникюр и ярки тонове на него..пиърсинки и т.н -забрави!!!
    А мен 1 ме изгониха от там!Защото отидох да я видя тази приятелка и виж ти не съм била от това училище!ТЦ тц тц ..аз за +-сове не се сещам,дано има някой да ги каже.(аз не уча там да подчертая)!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    мале ако е така това не е даскало а.................а аз съм чувала подобни неща за ТОХА
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

emi az ni6to ne sam 4uvala za tva u4 i zatva pitam xaxaxaxaxa
    √$ĨﭲKǿ

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Имам приятелка там.Казва че учителите да гадове от класа.БТВ не им дават да се гримират,правят забележки ако си с БОЯДИСАНА коса,момичеатта инстинктивно си свиват ръцете в Юмръци когато директорката Владимирова мине покрай тях,тъй като тя е против дългия маникюр и ярки тонове на него..пиърсинки и т.н -забрави!!!
    А мен 1 ме изгониха от там!Защото отидох да я видя тази приятелка и виж ти не съм била от това училище!ТЦ тц тц ..аз за +-сове не се сещам,дано има някой да ги каже.(аз не уча там да подчертая)!
    ama ako tva e verno tva u4 e mn smotano UJAS xaxaxaxaxa
    √$ĨﭲKǿ

Абе не знам колко е добро тфа даскало ама сяка вечер тревомани се събират и се напушват яко и аз бях свидетелка(вчера) как пазача на даскалото си ги подмина и никой не им обръщаше внимание(явно толко пъти са се опитали да ги изгонят ама те са напаст)
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    az u4aav tva gadno daskalo i vi kazvam,koito vleze tam 6te se precaka zverskii batencaa az li4no 6te ubiq pove4eto daskali ot tva tupo daskalo kato se zapo4ne s Grigorova i Vladiimirova!!!!!!!NAI-SKAPANOTO KAZVAM VI . SLU6AITE ME 4E 6TE SUJALQVATE E HORAAAA!

Guest
    Hahahah.
    Az ucha tam. Shte kaja samo dve dumi - TUPO E!
    Ne me pitai shto, che ne mi se pishe suchinenie

ou7_of_order
    Guest
    xixixixx ae i az da se IZKAJA za lubimoto mi u4ili6e....MRAZQ GO ... ve4e sum tam 3ta godina i vi kazvam nqma po gadno mqsto ... horata - adskite pozior4eta ... svesni u4iteli po4ti lipsvat ... 1-2 max ... ob6to vzeto - КОНЦЛАГЕР!!! Ne moje da se grimira6,ne moje6 da se lakira6,ne moje da sedi6 po mekata mebel,koqto e navsqkude/tq vila za gosti/...da ne govorim za nekvo obleklo po razli4no to pola(dunki) do glezenite(napravo ako i obuvkite ne ti se vijdat- nai- dobre),taliq do u6ite,dekolteta-NE-polo napravo...direktorkata- zver,zam direktorkata - zver x1000...ne ti4ai!Ne vikai!Ne di6ai pri nikvi obstoqtelstva,4e moje da se okaje 4e ne e pozvoleno...s 2 dumi zatvor...ina4e ob6to vzeto materialnata baza e mn dobra...no ne se polzva mn mn ot u4enicite...no za tva puk 6to pari otivat za solarium,pri4eska,manikur i skupi drexi za direktorkata...tva 4e vlqzoh tam be6e nai-golqmata mi gre6ka...ne q pravete i vie!!!6TE SUJALQVATE!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ou7_of_order
    xixixixx ae i az da se IZKAJA za lubimoto mi u4ili6e....MRAZQ GO ... ve4e sum tam 3ta godina i vi kazvam nqma po gadno mqsto ... horata - adskite pozior4eta ... svesni u4iteli po4ti lipsvat ... 1-2 max ... ob6to vzeto - КОНЦЛАГЕР!!! Ne moje da se grimira6,ne moje6 da se lakira6,ne moje da sedi6 po mekata mebel,koqto e navsqkude/tq vila za gosti/...da ne govorim za nekvo obleklo po razli4no to pola(dunki) do glezenite(napravo ako i obuvkite ne ti se vijdat- nai- dobre),taliq do u6ite,dekolteta-NE-polo napravo...direktorkata- zver,zam direktorkata - zver x1000...ne ti4ai!Ne vikai!Ne di6ai pri nikvi obstoqtelstva,4e moje da se okaje 4e ne e pozvoleno...s 2 dumi zatvor...ina4e ob6to vzeto materialnata baza e mn dobra...no ne se polzva mn mn ot u4enicite...no za tva puk 6to pari otivat za solarium,pri4eska,manikur i skupi drexi za direktorkata...tva 4e vlqzoh tam be6e nai-golqmata mi gre6ka...ne q pravete i vie!!!6TE SUJALQVATE!!!!!!!
    Бе верно, че уж има мн правила, ама тва е само на външен поглед и то първата година. След тва си прайш квот си искаш
    ПС: Парите се харчат най-вече за алкохол

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бе верно, че уж има мн правила, ама тва е само на външен поглед и то първата година. След тва си прайш квот си искаш
    awe na mene mi priklu4va ve4e 3tata godina tam i sum v ebasi filma...napraoo nz kak 6e se opravqm...ta pravilata i glupostite sa si dokrai...a za alkohola...absolutno suglasna sum...po golemi alkoholici i piqnici ot nas nqma ... deba az kolko izpih otkakto sum v 127...pove4eto hora ne sa vijdali tolkova v jivota si... i gotinoto e i 4e daskalite sa na su6toto deredje...nqma da zabravq kak edna daskalka taq god na exkurziqta se 4ude6e za6to 6kafa ne iska da i naprai kafe smexxxx .... a v denq predi kolednata vakanciq...banketa na rukovodstvoto.... xaxaxax Vladimirova ze celiq dvor na zig zak ...6to smqh be6e dokato stigne do vratata...popikali sme se

Guest
    awe na mene mi priklu4va ve4e 3tata godina tam i sum v ebasi filma...napraoo nz kak 6e se opravqm...ta pravilata i glupostite sa si dokrai...a za alkohola...absolutno suglasna sum...po golemi alkoholici i piqnici ot nas nqma ... deba az kolko izpih otkakto sum v 127...pove4eto hora ne sa vijdali tolkova v jivota si... i gotinoto e i 4e daskalite sa na su6toto deredje...nqma da zabravq kak edna daskalka taq god na exkurziqta se 4ude6e za6to 6kafa ne iska da i naprai kafe smexxxx .... a v denq predi kolednata vakanciq...banketa na rukovodstvoto.... xaxaxax Vladimirova ze celiq dvor na zig zak ...6to smqh be6e dokato stigne do vratata...popikali sme se
    Taka...kat sme pochnali. Toia po literatura, vsiaka exkurzia se nariazva kat motika. Obshto vzeto vs uchiteli piat s nas. Spomniam si i niakolko banketa - vsichki daskali dovolno pocherpeni i uhileni kat zelki.Vatre v uchitelskata se vijdat naredeni sekvi spirtni napitki vkliuchitelno i trimata priateli Jim, Jack i Jonny.

...,.,.
    Guest
    mene sa tupata baba vla iska da me izklu4va....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си