.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Pomognete mi

SEXY GIRL
    Guest

Pomognete mi

Priqtelqt mi iska sex a az o6te mislq 4e ne sam gotova na 15god.sam kajete mi kakvo da pravq i kak da postapq

Guest
    Prosto mu go kaji.Sednete i si pomognete seriozno.Kaji mu 4e ne si gotova i ako toi darji na teb i eventualno te obi4a 6te 4aka kolkoto e neobhodimo i 6te e tarpeliv.Vaprosa opira do 4uvstvata,ako ne te 4aka i te zareje tova ozna4ava 4e e s teb zaradi sexa.A ti ne iskash da badesh izpolzvana nali? Taka 4e ne badi slqpa a pogledni....pogovorete i ako toi proqvi razbirane i darji na teb kato 4ovek 6te te iz4aka.Eto naprimer moq priqtel me 4aka 7 meseca i nikoga ne mi go e kazval napravo da go napravim.4aka az samata da mu go kaja....kogato sam gotova.Obi4ame se i az znam 4e toi ne e s men zaradi sexa.Uspeh!

Guest
    KAJI MU! AKO DARJI NA TEB 6TE TE RAZBERE I 6TE PO4AKA!AKO LI PYK NE..ZAREJI GO!NE SI ZASLUJAVA!

Trqq mnogo qsno da otide6 da go iz4uka6....seksa e 1 ot nai vajnite ne6ta za vraskata ....taka i taka posle i 2mata 6te ste dovolni

Guest
    ili se 4ukai ili se razkarai mn iasno!! niama li nai nakraia si4ki ku4ki da razberat 4e da se 4uka6 e prirodno i normalno!! ne moje6 da d1rji6 gadjeto meseci nared na suho samo 6toto TI si frigidna!!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Повечето момичета писали постове тука са се ебали на 12 години така че защо и ти не го направиш
    Божеее разберете че не е хубаво да правиш секс толкова раноооо

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Миличка аз те съветвам за изчакаш още поне 1 година.Още повече щом не се чувстваш готова!!!А приятелят ти ако те обича ,ще те разбере и ще те почака,ако не му тегли 1 майна и да ходи да пасе трева!!!!! Но това е твой личен избор,и не бива да се захващаш по чуждите мнения,а сама да си седнеш на Д-то ,и да помислиш,да прецениш.)Все пак когато настъпи момента няма да сме до теб(или някой твой близък)!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Миличка аз те съветвам за изчакаш още поне 1 година.Още повече щом не се чувстваш готова!!!А приятелят ти ако те обича ,ще те разбере и ще те почака,ако не му тегли 1 майна и да ходи да пасе трева!!!!! Но това е твой личен избор,и не бива да се захващаш по чуждите мнения,а сама да си седнеш на Д-то ,и да помислиш,да прецениш.)Все пак когато настъпи момента няма да сме до теб(или някой твой близък)!
    точно така.Когато се чустваш готова,тогава го направи !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Napulno suglasna!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами кажи му да изчакате малко,защото ти не си готова.Ако те обича ще те разбере.Не прави нещо,което не искаш!!!

da i polovinata koito sa se ebali na 12 produljavat da se chukat ama za pari,a toa Izruda li Izwerga li e ne go znam ama-ei baush ti shto kato si mn otvoren i davash suveti na momicheto da se ebe na 15 i tva e nai-vajnoto sho ne stanesh jigolo ve ili kurva nz kvo si,a ti mila naistina poizchakai ne kazvam che na 15 si mn malka no sama kaza che ne si gotova!
    Ако обичаш някои,даи му свобода,ако и тои те обича няма да я приеме!

Повече от фен
    govori s nego ako izpitva ne6to kam teb 6te te razbere...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Кажи му че не си готова все още за това. Ако те разбере - ок, ако не - да го духа

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Napulno suglasna!
    Az sa6to se prisuedinqvam

Голям фен
    Еми просто му кажи,че все още не си готова.Той ако наистина държи на теб ще те изчака колкото е необходимо ;-)

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Повечето момичета писали постове тука са се ебали на 12 години така че защо и ти не го направиш
    Божеее разберете че не е хубаво да правиш секс толкова раноооо
    Според мен пък 15 е една съвсем нормална възраст за започване на полов живот.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    отговорът е много прост откажи му и кажи че не си готова това е.
    Пък ако искаш легни със него и след 1 месец си зарязана и разпространена на много хора.

Помисли си и не прави грешки че после няма връштане

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Еми просто му кажи,че все още не си готова.Той ако наистина държи на теб ще те изчака колкото е необходимо
    =D> =D> =D> =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си