.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: SPESHNO HAPCHE

otchaqna
    Guest

SPESHNO HAPCHE

Znaete li nqkvi hapcheta koito da moje da se piat poveche ot 10 dena sled kato si zabremenqla?Molia vi pomognete?

Moderated by Tiffany
    по т.1 от правилника.

Guest
    edinstvenoto koeto moje da se napravi v takav slu4ai e kolkoto se moje po-skoro da se ide na genekolog!!!!NI6TO DRUGO NEMOJE DA SE NAPRAVI!!!!NIKAKAVI HAP4ETA NE POMAGAT!!!GARANTIRAM TI!!!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da ima takiva hap4eta no se predpisvat ot ginekolog-piqt se nai kasno do 14den

ми какви са тези хапчета до 14-ти ден, че аз нещо не ги знам.....
    единственото нещо, което може да се направи е един вид сравнително нов "аборт" който се прави само до 6-та гест.седм. - вместо да се изстърже зародишът, се изсмуква с тръбичка и по този начин е сравнително по-малка вероятността да ти се спраска матката. гестационните седмици се броят обаче не от тогава, когато е започнала евентуалната бременност, а от деня на идването на последната менструация.

Глупости, няма такива хапчета. Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт.

Цитирай Първоначално написано от Balcys
    Глупости, няма такива хапчета. Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт.

kolko struva postinor duo моля ви се кажете
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o

аз скоро си го купих за 11 лв. а иначе може и за 14-15 да го намериш!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

10x

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

10x
    пак заповядай... но наистина ефект ще има ако е до 72 часа!и 2те таблетки заедно се пият! успех
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Има хапчета, някакви хормони, които се пият до 3-та или 4-та седмица... не помня, но СИГУРНА СЪМ, че ги има, много близка моя приятелка беше бременна и се спаси с тях... но нищо не знам за тези хапчета. Отиди при доверен лекар и разпитай!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Фен
    Град
    Sofia
    Momi4e ne se 6lqikai iz forumi ami otidi vednaga na ginekolog.Dnes s priqtelkata misi pravihme test i verva6 li mi 4e 6tqh da umra ot pritesnenie kakvo 6te pokaje vednagi4eski otivai na ginekolog burzo....Nqma hap4e koeto da moje da ti pomogne sega otivai vednaga....
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си