.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Много го обичам, пак той не може да го разбере.. :(

Повече от фен
    отново позната ситуация.......но щом е имало целувка WOW.....това е добре,но това че си заминала без да поговорите е много гадно.Но той явно има симпатии към теб щом те е поланил да се видите....а относно това да му предложиш нз помоли някоя твоя приятлка да поразпита и да го пита.........дано стана нещо мила стискам палци дори и на краката хаха
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

нещо не схванах добре.ама до колкото разбрах той всеки ден те пита дали ходите....ами кажи му че искаш да ходите,целунете се и Happy End щом той всеки ден те питадали сте заедно,не виждам къде е проблема.Или просто му кажи,че тая целувка е значела нещо за теб и искаш да сте заедно,а не да му предлагаш-"ама ти искаш ли да си станем гаджета"

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Незнам защо но всички момичета си мислите, че на едно момче му е много лесно да предложи на някое момиче...А ти ако достатъчно го обичаш какво се чудиш още??? По добре действай, защото рескуваш да го загубиш!

Мега фен Аватара на iiirish
    вярно е. не всеки път трябва да чакаме наготово да ни предложат, паднали ни на колене той отговорил ли ти е на целувката? да! тогава какво още чакаш?! не е задължително направо да му изтресеш едно "искаш ли да ходиш с мен?", има и много по-деликатни начини да му предложиш. примерно: при следващия удобен случей го попитай дали иска тази целувка да се повтори

Повече от фен
    Имаше една приказка:
    "Аз мога да нарека всяка истина грешна,щом не е придружена с поне една целувка" (не помня на кого беше).
    Та щом е имало целувка...това е признак ако не на любов,то на харесване

Guest

Re: Много го обичам, пак той не може да го разбере.. :(

awe kakvo tolkova ti puka che ti shte mu predlojish?kato go obichash kakvo chakash?pitai go.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    вярно е. не всеки път трябва да чакаме наготово да ни предложат, паднали ни на колене той отговорил ли ти е на целувката? да! тогава какво още чакаш?! не е задължително направо да му изтресеш едно "искаш ли да ходиш с мен?", има и много по-деликатни начини да му предложиш. примерно: при следващия удобен случей го попитай дали иска тази целувка да се повтори
    точно така
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Щом той те е поканил на кафе,пък е имало и кисс значи има интерес към теб.Излезте и го натисни пак ;D..или поне му покажи,че искаш нещо от него пък той да действа

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Първо живеем в 21 век и не виждам нищо лошо в това момичето да направи първата крачка.Защо да си отчаяна?Това показва че проявяваш интерес към него и се бориш за това което харесваш.Второ предлагането вече стана отживелица.Много малко хора използват въпросие "искаш ли да ходим" и "искаш ли да ми станеш гадже"(предимно в детската градина и началните класове)/Момчето ти харесва-покажи му го.Покани го да излезете,пообщувайте още малко и междувременно му показвай с държанието си че държиш на него-флиртувай,провокирай го,бъди близо до него..,пък ако и той има симпатии към теб,което е доста вероятно,нещата ще се получат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    saglasna sam s teb..

Фен
    Град
    Burgassssss
    не разбирам какво значи отчаяна на мен ми прави впечатление ако момиче предложи на момче (особенно ако момчето е доста сраамежливо) даваи нема да сажаляваш
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    и аз не мисля, че има нещо необичайно като го харесваш му го кажи направо, разцелувай го нали онази целувка е била хубава
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Predloji mu ne se pritesnqvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си